Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

abia astept marea intalnire!!!

Mariana mamica de marazica daca vi si tu anunta-ma, ca am un set de mameloane de protectie de la avent (sigilat) si ti-l aduc. eu, din pacate nu am avut sansa sa alaptez.

multumesc mult...chiar erau trecute in lista de cumparaturi

Daca nu aflu in seara asta , maine sigur stiu...ori e alba ori e neagra

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

daca nu poti veni, ti le trimit prin posta. cadoul meu de sf Maria

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

pe la ce ora plecati voi???? adica ma intereseaza cine pleaca pe la 4, 4 jumate din bucuresti, asa ca noi... poate mai tinem legatura pe drum, sa vedem cum e aglomeratia; sper sa nu ajungem la 11; si ocoliti centura ploiestiului, intrati prin oras, ca se lucreaza si blocheaza un sens complet... au anuntat la tv; noi data trecuta am stat o ora pe centura

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mi-ar placea sa plecam impreuna din bucuresti...offff sa dea DD sa vina sotul cu o veste buna pt mine
Daca vrei da-mi nr-ul tau pe pm si te sun atunci

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

pe scurtca sa linistesc mai multe "colege de suferinta":
-nu am inceput diversificarea(o vom face sambata pe 12 cu 2 zile inainte de 6 luni-musai tr sa fie we ca in rest e la cresa)
-nu suntem botezate (se va intampla pe 19)
-nu avem dintisor(pt asta nu stiu inca "data")
Comentariu personal: teama de un refuz al mancarii din cauza diversificarii intarziate vad ca e la mare moda in ro.pe aici se discuta, eventual, doar de faptul ca incepe copilul sa aiba si alte necesitati si ca laptele matern tr suplimentat cu alte alimente ca sa se raspunda acelor nevoi.intrind in sfera empiricului-in cercul meu am intalnit cazuri de copii care refuzau mancarea pt ca se incepuse div prea devreme sau intr-un mom nepotrivit, dar la cei ce au inceput la 4 luni sau la 6, dupa caz, nu au fost pb cu mancarea, dupa stiinta mea.
AAA...Si mai am un comentariu. Teoretic, sunt de acord ca e mult mai bine sa pregatim noi mancarea copiilor nostrii, dar intre un borcanel bio si un morcov inecat in pesticide il prefer pe primul si nu din lene. Daca sunt convinsa ca morcovul e bio, il prepar cu cea mai mare placere.
Felicitari Sophiphi!Ne ferim acum degetelele din calea ta.
Monica- Nu uita nici de tine acum.Odihneste-te, ingrijeste-te...Familia voastra e ca un avion ce are ceva pb la un motor. asta inseamna ca tr protejat motorul ce functioneaza ca sa ajungeti cu bine la destinatie si acolo sa faceti tot ce trebuie ca sa fiti ca inainte...Pt copii, raspunsul s-ar putea sa-l gasesti la Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Romane
Bucuresti, strada Razoare nr. 5, Sector 6, cod 050506
Telefon: 021.316.25.98; 021.318.25.98,
e-mail: pfr@igpf.ro.Nu stiu, daca la ei ai sunat inainte ca nu am gasit post-ul tau, dar astia au fost singurii care au fost in stare sa imi explice mie de ce un copil ce are dubla nationalitate si pas ro cu dom in strainatate are nevoie de decl de la tata ca sa iese din ro (veneam doar eu in vacanta cu alex in ro pt 2 sapt si nu vedeam rostul pierderii unei zile pe la ambasada pt faimoasa procura cand noi puteam sa intram si sa iesim ca cetateni fr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.[/i

Hello, tufete, vin si eu la raport daca Gaza m-a tras de urechi. Doamne, pana nu uit: atata-i de frumoasa Gazishoara mica de numa, are o expresie asa de...suava, delicata. Si seamana la ochi cu Alexandra, dar mie-mi pare asa: ca Alexandra lui Novus e mai nazbatioasa, genul de fetitza pusa pe shotii, argint-viu; iar Gaza mica mi se pare, cum ziceam, o delicata, o fire asa...mai contemplativa. Nimerit-am au ba?!
Mi se pare super-nedreapta legea cu scosul copiilor din tzara in conditiile in care se afla Alex si Ayla! Nu-i posibil asa ceva, trebuie sa existe niste derogari, niste portite, totdeuana exista asa ceva in legislatie, pentru cazuri extraordinare; poate cu o scrisoare medicala, poata cu ceva declaratii pe proprie raspundere? Trebuie sa facem sapaturi.
Simona.Mami, nu te mai enerva, ca asta duce la scaderea laptelui, supararea si stresul, nu lipsa de lichide! Eu beau foarte putine lichide de obicei (asta era marea problema in sarcina!) si ceaiuri de anason sau altele nu mai beau de-o luna, dar n-am observat o diminuare a laptelui. Bine, acum e clar ca laptele nu mai e "vizibil" (chatonel explicase chestia asta mai demult si eu am observat-o pe propria piele), nu mai stagneaza in tzitzi decat foarte rar (mi se intampla sa mai simt tzitzile "brazdate" de shanturi de lapte intarit foarte rar, de ex. dupa o combinatie de pepene roshu+peste 4 ore in care n-a supt Sophiphi). Ce vroiam sa spun, pe scurt: nu va ingrijorati daca nu simtiti laptele ca pe vremuri, el e acolo si vine cand copilul suge, nu trebuie sa va stresati cata vreme ia in greutate si nu urla de foame (iar urletele greu le poti interpreta, poate nu-s de foame ci de la dinti sau de la oboseala). Eu galafoare si galactogile n-am luat niciodata, nu de alta, dar la noi "in provincie" n-am gasit, dar vad c-a mers treaba si fara ele. Cu tinuta de botez, mie mi-a adus fiica nashei din Bucuresti o tinuta de la Andreea Esca (simpla, fara brizbrizuri, dar frumoasa) si una de la Miniblu (asta era si mai "casual"). Acum depinde ce-ti doresti, ceva asa mai festiv, gen camasha, papion etc. sau ceva alb simplu, poate te pot ajuta mai bine mamele de baietei.
Bogdana, ce daca-s programati la vaccin, lasa ca nu fuge vaccinul, asteapta sa le treaca raceala la scumpeii mititei! Multa sanatate si tie!
Florynela, lasa naibii tzigarile alea; pe mine moima de doctritza de famelie m-a intrebat daca fumez, cand i s-a parut ei fata prea slabutza! (si io NU fumez)
Ayla, Nicholas face maine doar 5 luni, nu 6, mai poate sta pe laptic. Doamne da sa-si revina sotul tau cat mai repede!! Eu am citit multe postari de-ale lui pe diferite topice de pe DC si chiar e un barbat pe cinste, are un creier-brici asa ca sunt sigura ca-si va reveni din toata situatia asta trista!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

BUNA ZIUA FETELOR MOTATELOR, in sfarsit am terminat treaba prin casa, l-am trimis pe Nicho la plimbare cu taica-sau si eu am trebaluit prin casa. Mai am de citit in urma.

Ilinca-multumesc e lamuriri in privinta laptelui matern,intr-adevar nu imi mai simt bombele ca prima dat, dar Nicholas nu plange de foame si din contra este foarte fericit. Problema mea era pentru viitor, cum sa fac sa mi-l mentin pentru multa vreme, dat fiind ca voi lipsi zilnic de acasa 7 ore, iar el nu va trage de la san.Eu aveam si inca mai am in program sa mi-l trag pt dupa-amiaza cand eu nu sunt sa i-l dea taica-sau la biberon...dar daca nu o sa mai am ce trage? Si de aceea as fi vrut sa stiu cum sa imi cresc productia de lapte....dar o sa vad eu cum va decurge prima saptamana cand o sa fiu la munca si eventual voi trece la supliment.

Monica-sanatate multa si rabdare, ca D-zeu le aseaza incet incet pe toate, imi pare rau de situatia cu copiii si neputiinta de a-i scoate sa isi vada tatal.
Ilinca te-a lamurit ca intr-adevar Nicholas face doar 5 luni maine si nu 6, asa ca mai stam un pic nediversificati.

Simona mami-cum e cu galactogil si galafor? Se cunoaste ceva?Eu aici in Torino, nu gasesc asa ceva, dar iau Nursing tot pt lactatie, vad ca am lapte, dar nu stiu daca de la acestea sau pur si simplu ca e normal sa am lapte....si mai si beau in plus ceai de la Fares(mi l-a adus o prietena din tara, ca nu a gasit Galactogil.

Ma intorc la pagina 2...sa recuperez..

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Azi sunt Sfintii Parinti Ioachim si Ana, asa ca la multi ani tuturor Anelor de pe aici:

Ana Miruna, bebe de claudela
Ana, bebe de Cris_tianus
Ana Katherina, bebe de Gaza22

Si La multi ani ghioceilor de azi:

Andrada Teona, bebe de Adirys

Bogdan, bebe de Petra Tudor

Maria, bebe de iulia_30

Mihnea, bebe de poohy

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

La multi ani si de la noi!!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Era sa uit.....La multi ani pt sarbatoritii de azi:
Andrada Teona-bebe de Adirys
Bogan-bebe de Petra Tudor
Maria-bebe de Iulia_30
Mihnea-bebe de poohy

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Denisamada, soacra mea e in Clung, a ta la fel? Parca asa am citit...

Nope, in aval, in zona Voinesti, despre mere vorbeam cu cativ.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Am vb cu minunatul...zice ca drumul Tgv-Moeciu se poate parcurge in 2 ore, max 2 ore si jum.

Da, cam asa zice si Costin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolaeDenisamada, soacra mea e in Clung, a ta la fel? Parca asa am citit...
Nope, in aval, in zona Voinesti, despre mere vorbeam cu cativ. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Da` chiar asa, de unde mai exact? Om fi vecine pe la tara si noi nici nu stim...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Monica, bine ai revenit! Multa putere sa faci ce e mai bine!

Mergi la inceput