Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Voi toti aveti dintisori? Eram ultimii cumva? Bine, noi n-avem decat 4 luni jumate...

Noi n-avem dintzishori, dar molfaim si baloshim...

Felicitari Dintzishorului sophiphic.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:

IUHUUU, TUFETE!! AVEM UN DINTZISHOR! Cine stie de cand dadea el sa iasa si eu n-am bagat de seama, desi vedeam ca tot balosheshte si simte nevoia sa roada intr-una...Are si obiceiul sa-mi ia mana si sa-mi roada degetul mic, are niste falci tare puternice. Ei si azi cand mi-a luat degetul la clantzanit am simtit ceva diferit, tare si senzatia unor zimtzi...el era, dintzishorul, in partea stanga (incisivi is astia de jos, nu?), se vede clar partea alba iesita cu zimtzishori!
Voi toti aveti dintisori? Eram ultimii cumva? Bine, noi n-avem decat 4 luni jumate...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

BRAVO!!! Felicitari!

Nu, nu, nu toti ghioceii sunt dintosi! Eu sunt FERICITA posesoare de ghiocel sugacios nedintos (deci si nemuscacios)

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Si noi la fel....nu avem dinti, dar rontaim de toate.Chiar ieri am fost la cumparaturi pt bebe si i-am luat un ursulet masagiator la rece,il tii in frigider si i-l dai ca are apa in el...asa il molfaie pe toate partile.I-am luat vesela si lingurite si furculite, canita-biberon la care reglezi fluxul lichidului, am facut o rezeva imensa de pampers nr 4 ca deeeh....suntem marisori de acum, si ......rezerva de faina pt diversificare. Mamma mia sunt pline rafturile cu iepure si miel si curcan (omogeneizate), ar eu nu am luat inca e alea de carne, doar de fructe.rentabile si ca pret...de acum asteptam marele moment al diversificarii, peste vreo 2 saptamani.

Monica-ce bine ca te-ai intors acasa la cuibul tau! Nu-i asa ca vezi viata altfel acum langa copiii? Nu-i asa ca nu te mai simti singura, ca esti plina de energie?...Bravo, bravo, asa te vrem!

Mama ce discutie aprinsa cu plecarea asta...cred ca nu mai aveti rabdare...ati fi in stare sa plecati pe jos mai repede ca sa va intalniti odata....As fi vrut sa fiu si eu in tara sa fi venit si eu cu Nicholas.... poate la anul!Tare mult mi-as fi dorit sa va cunosc de adevaratelea....

La multi ani si Anustelor de azi...chiar asa...e sfanta Ana azi, dar cine se mai uita pe calendar aici?Astia nu stiu e asa ceva, stiu doar de munca.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Buna dimineata! tuturor, ma bucur ca au intrat si Petra si Shasa si Ilinca.
Simona Mami, si eu mai am suparari genul alor tale incerc sa-mi relaxez nerviii, cam fara succes. Cat despre hainute, eu i-am luat de la Bebetto, pentru botez...numai ca nu am luat din alea gen costum cu papion sau mai stiu eu ce. Nasa i-a luat ceva de la Z.

Ilinca eu nu mai alaptez, de 2 saptamani a refuzat complet tzitzi, desi lapte era, am mai stat o saptamna si am oprit cu doxtinex....fumez afara nu incasa, pe balconul din capatul scarii...deci nu cred sa slabeasca de la asta. Facem luni investigatii pentru ca ne-a pus diagnostic Falimentul Cresterii.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Florinela, ce bine ca te "vad"! Imi pare rau ca nu ai vesti bune, nu stiu ce sa spun, ma documentez si poate am si eu un sfat. Daca vrei inca un diagnostic, ti-o pot recomanda pe doctorita noastra. Este foarte buna.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Comentariu personal: teama de un refuz al mancarii din cauza diversificarii intarziate vad ca e la mare moda in ro.pe aici se discuta, eventual, doar de faptul ca incepe copilul sa aiba si alte necesitati si ca laptele matern tr suplimentat cu alte alimente ca sa se raspunda acelor nevoi.intrind in sfera empiricului-in cercul meu am intalnit cazuri de copii care refuzau mancarea pt ca se incepuse div prea devreme sau intr-un mom nepotrivit, dar la cei ce au inceput la 4 luni sau la 6, dupa caz, nu au fost pb cu mancarea, dupa stiinta mea.
AAA...Si mai am un comentariu. Teoretic, sunt de acord ca e mult mai bine sa pregatim noi mancarea copiilor nostrii, dar intre un borcanel bio si un morcov inecat in pesticide il prefer pe primul si nu din lene. Daca sunt convinsa ca morcovul e bio, il prepar cu cea mai mare placere.

Si in "ro" motivul diversificarii este tot necesitatea unor principii care nu mai pot si asigurate de alaptarea exclusiva, la un moment "tz". Ma rog, e o intreaga polologhie, dar nicicum ca "teama de un refuz al mancarii" ar fi "la moda".

Si, no offence, dar tot "in ro" morcovul "bio" se numeste simplu: morcov. Sigur ca niste morcovi lucioshi si plasticoshi de supermarket dau tot un fel de piure la borcan, dar la ambele cred ca am sa recurg doar in caz de extrema urgenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Cand ajunsesem si eu la ultima pagina de citit, ca ma citeam si pe mine.....na ca nu mai e nimeni pe aici........mmmmmmmmm...pai asa?Cred ca ati iesit eja la plimbare...uit ca in tara ora e mai inaintata.Daaaa....bine, atunci ia sa iesim si noi daca tot e de iesit.Bye bye!

Aaaaaaaaa, mi-am amintit de costumase de botez, aici sunt foarte frumoase care costa vreo 25-30 de euro, din in, frumoase, asa a avut Nicholas la biserica..i l-a cumparat nana-sa.Dar de ce se procupa mama de asta, nu nanutza ar trebui sa il cumpere pe costumas?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Nicky, super dragutz Nicholas si poza "cool" e... "cool".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:

Daca vreti sa evita nenorocirea de aglomeratie luati-o pe Targoviste - Moreni - Sinaia sau din Trgoviste spre Campulung, sau pe Pitesti -Campulung - Fundata - Moeciu cam asa dca nu gresesc

Targoviste-Campulung-Fundata, asta va fi traseul nostru.

mami de Silvia Ioana

Deci cand e hotarata plecarea asta??????????????? Daca e Sambata e ok, ca la noi tati nu poate altfel decat sambata.

Va asteptam sambata O parte dintre noi pleaca vineri, o alta parte, sambata, in functie de programul fiecaruia. Ma bucur ca ne inmultim!

mami de Silvia Ioana

Aha, deci de vineri, ajungem si noi pe la 18-19 atunci!

Am vazut ca vorbeati de hainute, noi luam si mai subtirele si mai grosute si vedem noi ce se cere

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Azi sunt Sfintii Parinti Ioachim si Ana, asa ca la multi ani tuturor Anelor de pe aici:

Ana Miruna, bebe de claudela
Ana, bebe de Cris_tianus
Ana Katherina, bebe de Gaza22

Si La multi ani ghioceilor de azi:

Andrada Teona, bebe de Adirys

Bogdan, bebe de Petra Tudor

Maria, bebe de iulia_30

Mihnea, bebe de poohy

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Lucia, multumim de urare! 6 lunite, wow ce a trecut timpul!!!!!

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Si revin, Ayla ai dreptate despre "femeie puternica", pt ca intr-adevar, a fi om puternic nu inseamna a evita lacrimile, a te chinui sa ascunzi suferinta... [cam asa fac multi dintre barbati], ci inseamna sa iti lasi sufletul liber sa planga atunci cand asa simti, si apoi sa ridici capul, sa accepti ca este un moment greu, dar ca iata, INCA poti trage aer in piept si iti spui: "Sa ma concentrez pe ce trebuie concret sa rezolv si apoi, privind in urma, voi intelge ca DEJA voi fi fost puternica!"

Foarte frumos si adevarat!

Ayla, o imbratisare mare si o incurajare pe masura! Esti un model pentru noi!

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

IUHUUU, TUFETE!! AVEM UN DINTZISHOR! Cine stie de cand dadea el sa iasa si eu n-am bagat de seama, desi vedeam ca tot balosheshte si simte nevoia sa roada intr-una...Are si obiceiul sa-mi ia mana si sa-mi roada degetul mic, are niste falci tare puternice. Ei si azi cand mi-a luat degetul la clantzanit am simtit ceva diferit, tare si senzatia unor zimtzi...el era, dintzishorul, in partea stanga (incisivi is astia de jos, nu?), se vede clar partea alba iesita cu zimtzishori!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Felicitari! Noi abia la 5 luni jumatate am devenit dintosi

Iar faptul ca te-ai prins ca a iesit cand deja era acolo spune ca ai o fata de nota 10!

(09.03.2009)

Mergi la inceput