Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

IUHUUU, TUFETE!! AVEM UN DINTZISHOR! Cine stie de cand dadea el sa iasa si eu n-am bagat de seama, desi vedeam ca tot balosheshte si simte nevoia sa roada intr-una...Are si obiceiul sa-mi ia mana si sa-mi roada degetul mic, are niste falci tare puternice. Ei si azi cand mi-a luat degetul la clantzanit am simtit ceva diferit, tare si senzatia unor zimtzi...el era, dintzishorul, in partea stanga (incisivi is astia de jos, nu?), se vede clar partea alba iesita cu zimtzishori!
Voi toti aveti dintisori? Eram ultimii cumva? Bine, noi n-avem decat 4 luni jumate...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

BRAVO!!! Felicitari!

Nu, nu, nu toti ghioceii sunt dintosi! Eu sunt FERICITA posesoare de ghiocel sugacios nedintos (deci si nemuscacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Monica..uite o portita de iesire..iti trebuie o hotarare judecatoreasca prin care exercitarea drepturilor si obligatiilor parintesti sa fie exercitata doar de tine, prin declararea incapacitatii sotului tau de a-si exprima vointa.Daca reusesti..sau ai vreo relatie la tribunal..desi..acum e tare nashpa cu judecatoriile..ca sunt cam in vacante,nebunii

Bogdana multumesc!
dar primul gand care imi vine acum este ca nu as putea sa fac asa ceva. Chiar daca scopul scuza mijloacele.
Stii ce mi-a spus Cata ieri? Ca ma plangeam ca mi-e dor de copii. Ca acum imi dau seama cum s-a simtit Alex zilele alea. Deci, chiar daca spre binele meu, al lui, si al copiilor ar putea fi o solutie, nu ma cred in stare sa fac asta. As lua-o ca o...superstitie.
Sper sa nu te superi de ce am scris.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Biscutii po****ri:

intreba cineva, parca Lysbeth, unde se mai gasesc, ca la supermarket nu. Pai fetelor, ei se mai gasesc, insa doar la cofetarii si magazinase gen buticuri agroalimentare de cartier... Eu mai cumpar din cand in cand pt salam de biscuti

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:

IUHUUU, TUFETE!! AVEM UN DINTZISHOR! Cine stie de cand dadea el sa iasa si eu n-am bagat de seama, desi vedeam ca tot balosheshte si simte nevoia sa roada intr-una...Are si obiceiul sa-mi ia mana si sa-mi roada degetul mic, are niste falci tare puternice. Ei si azi cand mi-a luat degetul la clantzanit am simtit ceva diferit, tare si senzatia unor zimtzi...el era, dintzishorul, in partea stanga (incisivi is astia de jos, nu?), se vede clar partea alba iesita cu zimtzishori!
Voi toti aveti dintisori? Eram ultimii cumva? Bine, noi n-avem decat 4 luni jumate...

4luni

Noi nu avem inca nici un dintisor si sper nici sa nuiasa prea curand.
Deci sunt nervoasa, cred ca am cel mai mofturos copil ever din cati exista . Nu ii place nimic din ce ii dau. Sa va povestesc. Azi i-am dat morcov cu mar, mai mancase ea cand am fost la mare si i-a placut, bineinteles ca azi dupa 3 lingurite chinuite nu a mai vrut. Zic hai sa-i dau piersica cu mar si cereale de la borcanel poate ii plac, doua lingurite cu chiu cu vai si gata si cu astea. Buuuun hai sa- fac suc ca pe asta il bea din bibe si poate, poate. Ii fac suc din mar cu piersica, si ce credeti surpriza nici nu a vrut sa vada bibe. Am zis ca gata, nu ii mai dau nimic, fac pauza pana luni si mai vad dupa. Nu stiu ce o sa fac, fata asta cred ca o sa bea lapte si trecem direct la friptura cand o avea masele in ritmul asta. Gata m-am racorit!!!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

nu mai am stare la birou. Nu am mancat azi nimic. Am aceiasi draci cu care am venit de dimineata plus niste nervi stransi intre timp.

Imi fac bagajele si plec sa-mi iau copilul mai devreme de la gradi. Si apoi acasa, unde am musafiri. Ca... ce-i mai bun atunci cand nu vorbesti cu sotul tau? niste musafiri in vizite...

V-am pupat fetelor si sa auzim de bine.

PS. Daca ieri eram bucuroasa ca vremea la munte in weekend e buna, acum... nu mai e!

Mergi la inceput

Citat:
Doamne da sa-si revina sotul tau cat mai repede!! Eu am citit multe postari de-ale lui pe diferite topice de pe DC si chiar e un barbat pe cinste, are un creier-brici asa ca sunt sigura ca-si va reveni din toata situatia asta trista!

Hai ca si asa te iubesc eu pe tine chiar m-ai dat gata cu mesajul asta, stii, a venit intr-un moment cand chiar aveam nevoie de el.
Nu stiu ce ai citit tu, ca a avut si subiecte bune si altele considerate mai putin bune, asta ca activitate pe forum, dar in viata reala chiar este un om minunat, cu toate nebuniile lui.
Sper sa isi revina, si sper sa depaseasca membntele alea (Lucia stie mai bine) cand va trebui sa luptam cu "demonii". Pt ca daca el, si eu ca motivatie a lui, vom fi mai puternici decat "ei", stiu ca isi va reveni cat se poate de repede, pt ca este un luptator. Trebuie sa vrea, pt ca in orice boala, motivatia, colaborarea, optimismul si vointa bolnavului lucreaza impreuna cu partea medicala. Mai ales in asemenea situatii.

Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Ayla,

ce bine ca ne-ai scris! Legat de copii, cred ca te-ai gandit bine sa nu ii duci, deocamdata, la spital, chiar cand cautam ceva, tot la asta ma gandeam si eu, ca fiind copiii acasa, pt Alex e un fel de motivatie de a "veni acasa". Oricum, uite ce mai gasisem eu si tocmai voiam sa scriu, inainte sa dau F5:

Ayla, o alta portita [neortodoxa si ca o ultima varianta...] ar fi sa obtii de la medic, pt Luana, fiind prematur, o trimiere medicala catre spitalul ala, pt vreun motiv... uite mai jos:

Politia de Frontiera Romana permite iesirea din Romania a minorilor, fara prezentarea declaratiei, in urmatoarele situatii:

a) in cazul in care insotitorul argumenteaza necesitatea calatoriei in strainatate prin faptul ca minorul urmeaza sa beneficieze de un tratament medical care nu este posibil pe teritoriul Romaniei si fara de care viata sau sanatatea ii este pusa in mod grav in pericol, cu conditia sa prezinte documente doveditoare in acest sens, emise sau avizate de autoritatile medicale romane, din care sa rezulte perioada si statul sau statele in care urmeaza sa se acorde tratamentul medical respectiv, chiar daca nu exista acordul ambilor parinti, al celuilalt parinte, al parintelui supravietuitor sau al reprezentantului legal;

Site: http://www.euroavocatura.ro/articole/552/Conditiile_cerute_pentru_trecerea_frontierei_cu_un_minor

Dar poate te mai gandesti dc e bine sau nu sa duci copiii acolo, cred ca deja ai alte multe treburi pe cap, si Alex trebuie sa stie ca are pt cine sa vina acasa...

Si revin, Ayla ai dreptate despre "femeie puternica", pt ca intr-adevar, a fi om puternic nu inseamna a evita lacrimile, a te chinui sa ascunzi suferinta... [cam asa fac multi dintre barbati], ci inseamna sa iti lasi sufletul liber sa planga atunci cand asa simti, si apoi sa ridici capul, sa accepti ca este un moment greu, dar ca iata, INCA poti trage aer in piept si iti spui: "Sa ma concentrez pe ce trebuie concret sa rezolv si apoi, privind in urma, voi intelge ca DEJA voi fi fost puternica!"

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Anca multumesc de informatii.
Nu vreau sa duc copiii la spital. Am vrut doar sa stau in Szeged si fara ei nu prea e posibil. Nici nu am cum sa ii duc in vizita acum cat e la renimare si nici nu as face asta. Doar ca la un moment dat tot va trebui sa ii dau o explicatie lui Claudiu, care a mai trecut prin asta, a fost la tati la spital, s-a descurcat exemplar (nu stiu daca ai citit la pagina lui, ma bucur ca am scris atunci ca sa ramana pt amintire), nu a fost nici impresionat nici marcat, dar l-a ajutat foarte mult pe Alex vizita copilului. Pt acelasi lucru, cand m-am externat cu Luana, prima data am trecut pe la el, i-am pus-o in pat si am iesit din salon. Nu stiu daca stii, in asemenea cazuri este foarte importanta vointa bolnavului sa lupte sa isi revina, si el chiar avea atunci nevoie de motivatie si vointa. Asa ca mi-ar fi fost la un moment dat chiar necesara prezenta copiilor in vizita.
O sa ma gandesc la varianta cu copilul prematur, desi, mi-e teama sa fac asemenea insinuari, chiar in scopuri bune, referitor la sanatatea unora dintre ei. Nu stiu, mi-e teama, as putea face orice altceva "neortodox", dar sa nu fie legat de viata sau sanatatea vreunuia.

Mergi la inceput

Citat:

4luni

Felicitari Sophiphi pt primul dintisor!

Va multumesc la toate pt incurajari, pt gandurile bune, pt rugaciuni.
Nu sunt cu moralul ridicat, din contra, stiind ca acum as vrea sa fiu alaturi de el. Oricum as mai fi avut de rezolvat cate ceva in oras cu banii, tot ar fi trebuit sa vin, doar ca iar plecam. Mi-e greu ca nu sunt acolo. Ma simt impartita in doua. Doar ca acum cred ca asta e cea mai buna solutie.
Ma retrag ca s-a trezit deja Claudiu si mi-e dor sa imi povesteasca ce a mai facut la gradi. Mi-e dor sa "picure" un pic pe nervii mei.
Doamne, nu stii ce valoare au toate, pana nu ajungi sa le pierzi.
Mi-e groaza ca trebuie sa imi iau inima in dinti si sa-i explic unde e tati. A spus ca doarme doar daca ii promit ca mai sunt langa el si cand se trezeste.
Sunt incercata, dar, Doamne, cat sunt de binecuvantata, ca atat de multe persoane minunate au nevoie de mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:

4luni

Felicitari Sophiphi pt primul dintisor!

Va multumesc la toate pt incurajari, pt gandurile bune, pt rugaciuni.
Nu sunt cu moralul ridicat, din contra, stiind ca acum as vrea sa fiu alaturi de el. Oricum as mai fi avut de rezolvat cate ceva in oras cu banii, tot ar fi trebuit sa vin, doar ca iar plecam. Mi-e greu ca nu sunt acolo. Ma simt impartita in doua. Doar ca acum cred ca asta e cea mai buna solutie.
Ma retrag ca s-a trezit deja Claudiu si mi-e dor sa imi povesteasca ce a mai facut la gradi. Mi-e dor sa "picure" un pic pe nervii mei.
Doamne, nu stii ce valoare au toate, pana nu ajungi sa le pierzi.
Mi-e groaza ca trebuie sa imi iau inima in dinti si sa-i explic unde e tati. A spus ca doarme doar daca ii promit ca mai sunt langa el si cand se trezeste.
Sunt incercata, dar, Doamne, cat sunt de binecuvantata, ca atat de multe persoane minunate au nevoie de mine.

Un mesaj minunat. Asa... ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

abia astept marea intalnire!!!

Mariana mamica de marazica daca vi si tu anunta-ma, ca am un set de mameloane de protectie de la avent (sigilat) si ti-l aduc. eu, din pacate nu am avut sansa sa alaptez.

multumesc mult...chiar erau trecute in lista de cumparaturi
Daca nu aflu in seara asta , maine sigur stiu...ori e alba ori e neagra

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput