Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Sasha, dar mult a trecut pana ai revenit... Iti doresc o minunata zi de clasa I, sa faci poze, film, o sa intrati si in clasa, copiii in banci pt prima oara... Sa fi cea mai frumoasa mamica!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Saby,cu pediatrii..eu m-am lamurit de la diversificare...fiecare cu ideea lui. asa e si cu greutatea. a mea calculeaza asa, a ta nu. asta nu inseamna ca vreuna dintre ele greseste. Sa fie fetele sanatoase!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Anca, unde ai disparut? N-ai mai da de multisor pe-aicimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ayla:

http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/indexArad.htm

Vad ca au program de audienta, poate incerci acolo, dc la telefon nu te lamuresti.

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

repede ca-s cu pisilinca in brate: am descoperit secretul legumelor pasate: se adauga un pic de mar dat pe razatoare. nici tzitzi nu papa cu atita pofta...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Cati mare dreptate ai cu pediatri. A mea a spus ca pana la 6 luni nici sa nu ma auda cu diversificarea, iar eu am inceput de o luna cu sucuri pt ca era asta mica constipata si acum e tare bine. Nici nu i-am spus ca am inceput sa-i dau una alta si sunt curioasa luna viitoare cu ce o sa-mi spuna sa incep cica marea diversificare

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Fetelor, am ajuns acasaaaaa!!!
Intru scurt deocamdata, ca am doi copchii dulci de mozolit, si dupa ce ma satur de ei revin, ca acum incearaca mama sa-i culce si va dati seama de ce nu vor.
L-am luat eu pe Clau de la gradi, si i-am cumparat ceva dragut din Ungaria cu Thomas, ca ii place (deh, incercam si eu sa-l mituiesc), si, pt prima data (el e un pic "materialist", te pupa, te iubeste dar te si intreaba "ce mi-ai cumparat?")... (unde am ramas?) Asa, pt prima data a zis, cand l-am intrebat daca ii place, "mami tu esti cel mai frumos cadou". Si spre deosebire de saptamana cand am stat la mama, Luana e linistita (e acasa, probabil de asta a si plans atata la mare, ca nu era in mediul ei), desi saptamana trecuta plangea cate o ora seara ca nu-i tati ei sa doarma cu el. In schimb problema e Clau care plange dupa mine, si seara ca nu vrea la nani, si dimineata ca nu vrea la gradi. Offf, cum as putea sta fara ei?
Si stau si ma gandesc... Dupa primul avc, cand deja Alex era bine, era acasa, i-am spus intr-o doara, ca daca murea, as fi murit si eu. Si mi-a zis, "daca tu mureai, ce ai fi vrut sa fac eu? Sa mor?". Sigur ca nu, as fi vrut sa traiasca, sa isi vada de viata lui, si sa isi creasca copiii. Acum stau si ma gandesc, ce ar vrea el sa fac? Sa stau langa el, si copiii sa planga dupa mine? Pt ca daca eu as fi in spital, sigur nu as vrea sa stea langa mine si copiii sa fie fara nici unul din noi. Oricum il vad doar la vizite si nu prea am cu ce sa-l ajut. O sa merg zilnic la el, ca si cum as face naveta la munca, nu e distanta mare, nu am ce face, mai ales ca nici cu el nu stau si nici cu copiii. am predat camera oricum, si pana va fi bine, sper curand, sa nu mai stea la reanimare, am sa stau acasa.
Ma gandesc sa il las pe Clau la program prelungit, nu atat cat e greu pt mama sa-l duca sa-l aduca in timp ce e si cu Luana (mama nu conduce, ca aveam ce masina sa-i las, dimineata il duce uneori soferul pe Clau, dar daca la 9 e deja plecat trebuie sa ia taxi, si pe Luana dupa ea), dar ca sa aibe un program, si sa fie in compania colegilor, cred ca e mai bine pt el psihic in aceste momente. Ajunge acasa si iar, mami nu-i, tati nu-i, desi o adora pe buna-sa de cand s-au cunoscut.
Am multe pe cap, si nu ma mai simt in stare sa ma gandesc la toate, ma plang si eu la voi ca nu mai stiu cui. Daca incep sa vorbesc ma ia plansul, si nu ma mai opresc. Azi noapte am dormit si eu ceva mai bine, si nu am mai plans, dar ma simt tot rau, sunt ametita si mi-e tot greata. Stiu ca m-am stresat mult, si am plans mult zilele astea, dar cum as putea altfel. Ziceati ca sunt puternica si nu ma simteam, e prima data cand imi dau seama ca sunt. Da, asa inconstienta cum sunt, sunt puternica. Nu clachez, ca de luat sigur am luat-o si eu un pic razna, de asta poate nu clachez. Ma intreb de ce trebuie sa fie totul asa, cand cu ceva timp in urma era asa frumoasa viata noastra. Si ma vad imitandu-l pe Alex, ma gandeam la asta pe drum incoace. Involuntar il imit, si cand conduc, si cum incerc sa iau atitudine cand e nevoie de mine, si cum incerc sa ma impun. L-am admirat dintotdeauna, dar as vrea sa nu ajung ca el. Desi spunea ca sunt prea buna si prea pura sa intru in ritmul lui, cred ca pana la urma viata asta urmareste. Si as vrea tare mult sa ma descurc, atat cat sa il pot suplini in astfel de momente, sa fie mandru de mine, ca am avut profesor bun.
Acum incerc sa ma linistesc putin, si revin, poate sa citesc si ce ati scris, ca stiu sigur ca v-ati gandit la mine.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Monica..ma bucur ca ti-ai regasit putin linistea si alinarea langa copii

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Ayla, Bine ai venit acasa! sa te bucuri de copilasii tai, de dragostea neconditionata pe care ti-o ofera si sa nu-ti pierzi increderea in Dumnezeu. te pupam si suntem alaturi de tinemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Ayla ma bucur tare mult pt voi, sa-ti dea Dumnezeu la fel de multa putere in continuare si sa treceti cat mai repede de hopul asta si sunt sigura ca va iesi soarele si pentru voi. Esti o femeie extraordinar de puternica si ai toata admiratia mea . Te pupam mult mult, mult

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput