Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Ati facut rezervare undeva anume?????????...ssau fiecare cum si unde stie se descura...sa nu incurc borcanele????!!!!!

A rezervat Novus o pensiune intreaga, 20 de camere, numai pt noi. Ne si gateste doamna de acolo.

mami de Silvia Ioana

Deci e loc si pentru noi...numai ca nu pot spune daca ajungem de vineri...mai sigur sambata ?

Novus e loc si pt. noi?..sau rezervam prin zona, ca ne-am hotarat cam pe ultima suta...????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Azi sunt Sfintii Parinti Ioachim si Ana, asa ca la multi ani tuturor Anelor de pe aici:

Ana Miruna, bebe de claudela
Ana, bebe de Cris_tianus
Ana Katherina, bebe de Gaza22

Si La multi ani ghioceilor de azi:

Andrada Teona, bebe de Adirys

Bogdan, bebe de Petra Tudor

Maria, bebe de iulia_30

Mihnea, bebe de poohy

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

LA MULTI ANI!!!Ana Miruna, bebe de claudela
Ana, bebe de Cris_tianus

La multi ani ghioceilor de azi:

Maria, bebe de iulia_30

Mihnea, bebe de poohy
Noi o sa plecam pe la 17.30 din Bucuresti, nu am idee la cat ajungem, sper ca nu prea tarziu sa gasim pe toata lumea adormita , si o sa luam si patutul cu tot cu saltea si caruciorul ca suntem obisnuiti sa le caram dupa noi.
Am venit si noi mai devreme de la controlul de 5 luni si am facut si rotarixul. Maiuta are si ea 6 kg si 63 cm cam micuta dar asta e ritmul ei, luna ata a luat 400g, cred ca e ok.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby
LA MULTI ANI!!!Ana Miruna, bebe de claudelaAna, bebe de Cris_tianusAna Katherina, bebe de Gaza22 La multi ani ghioceilor de azi:Andrada Teona, bebe de AdirysBogdan, bebe de Petra TudorMaria, bebe de iulia_30Mihnea, bebe de poohyNoi o sa plecam pe la 17.30 din Bucuresti, nu am idee la cat ajungem, sper ca nu prea tarziu sa gasim pe toata lumea adormita , si o sa luam si patutul cu tot cu saltea si caruciorul ca suntem obisnuiti sa le caram dupa noi.Am venit si noi mai devreme de la controlul de 5 luni si am facut si rotarixul. Maiuta are si ea 6 kg si 63 cm cam micuta dar asta e ritmul ei, luna ata a luat 400g, cred ca e ok.Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Daca bebe e vesel si nu arata vreo ,,tristete", n-ai motiv de ingrijorare, chiar daca a luat doar 400 de grame. mie mi-a socoit pediatra ceva de genul greutatea de la nastere plus 3.500, atat trebuie sa aiba la 5 luni.Nu ne culcam, va asteptam sa sositimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

of mai fetelor cu atatea trasee... nu stiu ce sa zic; cred ca pana la urma mergem pe DN1, ca e drumul pe care-l stim la perfectie... si nu pot decat sa sper ca o sa fie bine, si nu stam cu orele prinsi in trafic; imi e frica sa plec prima data pe un drum pe care nu-l cunosc, sa nu stiu la ce sa ma astept.... poate reuseste si cristi sa plece pe la 3 jumate de la servici, bagajele le duc de joi seara in masina, si cum vine sa imbarcam dooar jucariile si asta e; patutul cred ca o sa-l iau de la campina, il pun pe tata sa iasa in DN1 cu el, si-l luam direct pe drum; asta in cazul in care nu e mutzu super crizat si facem pauza o ora la ai mei

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Excursia:

1. Oliska, Novus si Lysbeth merci de gandul pt cei 3 pui ai mei, dc se poate, as dori si eu camera de 3 pers, cat e pretul? Si am uitat cat am dat avans, Novus scrie-mi cat o sa mai am acolo de platit, please.
2. Cativ13, noi tot prin Campulung-Fundata mergem, am mai mers, si e ok drumul, e f frumos peisajul, ca info: Fundata era, la un moment dat, localitatea de la cea mai mare altitudine din ro, pt soferi si soferita [banuiesc ca doar eu voi driver-women :))] trebuie atentie la drum, sunt curbe destul de stranse si margini destul de abrupte, eu sper sa doarma bb3 pe acolo, ca altfel, dc urla, va fi greu sa aud claxonul celor din sens opus in curbele fara vizibilitate...
3. Noi venim de vineri, insa nu imi propun sa ma sincronizez cu cineva pe drum, eu sofez mai bine cand raspunderea e doar pe mine, dc insa stiu ca cineva ma asteapta la ora x, ma stresez ca poate merg prea incet si nu vreau... Asa sunt eu, mai solitara in treburi complicate, oricum, sper sa ne sincronizam la target. Deci, pe la ce ora zice lumea ca ajunge vineri? Eu intentionez sa plec din Buc pe la 10 dimi, sa ajung la Campulung pe la 12,30, si apoi pe la 2,30 la target... Cativ, tu stii mai bine, pare corect si realizabil calculul meu?
3. Carucior: eu il iau, ocupa mai putin decat patutul, in plus nu vreau sa imi consum timpul de relaxare montand si demontand patul... Cu carutul am si landou drept pt dormit noaptea, si linistire pt planset si brate pt cand oi mai obosi si eu cu leganatul pe afara... Daca nu am sot, am carut macar :))!

Denisamada, soacra mea e in Clung, a ta la fel? Parca asa am citit...

Ayla, o sa sun acum pe prietena mea procuror si scriu mai tarziu ce aflu despre granita. Pup mult si putere, si chiar gandire optimista iti doresc!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Excursia:1. Oliska, Novus si Lysbeth merci de gandul pt cei 3 pui ai mei, dc se poate, as dori si eu camera de 3 pers, cat e pretul? Si am uitat cat am dat avans, Novus scrie-mi cat o sa mai am acolo de platit, please.2. Cativ13, noi tot prin Campulung-Fundata mergem, am mai mers, si e ok drumul, e f frumos peisajul, ca info: Fundata era, la un moment dat, localitatea de la cea mai mare altitudine din ro, pt soferi si soferita [banuiesc ca doar eu voi driver-women :))] trebuie atentie la drum, sunt curbe destul de stranse si margini destul de abrupte, eu sper sa doarma bb3 pe acolo, ca altfel, dc urla, va fi greu sa aud claxonul celor din sens opus in curbele fara vizibilitate...3. Noi venim de vineri, insa nu imi propun sa ma sincronizez cu cineva pe drum, eu sofez mai bine cand raspunderea e doar pe mine, dc insa stiu ca cineva ma asteapta la ora x, ma stresez ca poate merg prea incet si nu vreau... Asa sunt eu, mai solitara in treburi complicate, oricum, sper sa ne sincronizam la target. Deci, pe la ce ora zice lumea ca ajunge vineri? Eu intentionez sa plec din Buc pe la 10 dimi, sa ajung la Campulung pe la 12,30, si apoi pe la 2,30 la target... Cativ, tu stii mai bine, pare corect si realizabil calculul meu?3. Carucior: eu il iau, ocupa mai putin decat patutul, in plus nu vreau sa imi consum timpul de relaxare montand si demontand patul... Cu carutul am si landou drept pt dormit noaptea, si linistire pt planset si brate pt cand oi mai obosi si eu cu leganatul pe afara... Daca nu am sot, am carut macar :))!Denisamada, soacra mea e in Clung, a ta la fel? Parca asa am citit...Ayla, o sa sun acum pe prietena mea procuror si scriu mai tarziu ce aflu despre granita. Pup mult si putere, si chiar gandire optimista iti doresc!Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni
Zici tu ca stiu eu cat timp se face pe drum??? eu nu le am deloc cu orientarea in timp si spatiu dar il intreb pe sot, sa imi spuna cu aproximatie.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui saby

LA MULTI ANI!!!Ana Miruna, bebe de claudela
Ana, bebe de Cris_tianus

La multi ani ghioceilor de azi:

Maria, bebe de iulia_30

Mihnea, bebe de poohy
Noi o sa plecam pe la 17.30 din Bucuresti, nu am idee la cat ajungem, sper ca nu prea tarziu sa gasim pe toata lumea adormita , si o sa luam si patutul cu tot cu saltea si caruciorul ca suntem obisnuiti sa le caram dupa noi.
Am venit si noi mai devreme de la controlul de 5 luni si am facut si rotarixul. Maiuta are si ea 6 kg si 63 cm cam micuta dar asta e ritmul ei, luna ata a luat 400g, cred ca e ok.

Daca bebe e vesel si nu arata vreo ,,tristete", n-ai motiv de ingrijorare, chiar daca a luat doar 400 de grame. mie mi-a socoit pediatra ceva de genul greutatea de la nastere plus 3.500, atat trebuie sa aiba la 5 luni.
Nu ne culcam, va asteptam sa sositi

mami de Silvia Ioana

Iupiii ce bine ca nu va culcati asa devreme.
In legatura cu greutatea noi nu ne incadram, pt ca ea a avut la nastere 3.200 deci nu prea se potriveste, dar nu ne-a zis nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ayla, si copii peste granita:

prietena mea procuror mi-a spus ca in principiu hotararea judecatoreasca este necesara cand exista conflict intre parinti sau divort, dar in cazul vostru trebuie sa intrebi la Directia de Pasapoarte, pt ca DOAR ei dispun regulile si DOAR ei sunt cei care iti vor cere acte pt trecerea frontierei. Mi-a mai zis sa citim pe site-ul lor, sa gasim unitatea teritoriala Arad, si acolo este postata si legea si tot acolo sa telefonam. Mai caut si mai scriu ce mai aflu.

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Am vb cu minunatul...zice ca drumul Tgv-Moeciu se poate parcurge in 2 ore, max 2 ore si jum. mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput