Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 24
olishka spune:
Aris si noi avem probleme cu sughitatul. tare haiosi eram acum 2 zile: sugitam amandoi odata ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicky09 Fetelor calatoare.....eu va urez de pe acum drum bun si istractie placuta acolo la Moeciu, ca nu stiu cand mai intrati sau cand mai intru eu. Sa aveti grija ca de ochii din cap de bebei cu vremea , sa nu va intoarceti cu ei raciti. Si ...aveti grija sa innoiti galeria foto.Lasati emotiile protocolare si formale si....sa va ganditi cand un pahar de nu stiu ce sa va ganditi si la mine....BYE BYE!PT CELE CARE NU MAI INTRA! Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
Multumim
La anul te asteptam si pe tine 

alina.n spune:
fetele am o problema : cu ce tetina se dau cerealele la bebe?
cu cea normala nu curge nimic:( exista ceva special...ce de-a nervi mi-am facut in seara asta

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
alina.n spune:
va urez drum bun si distractie placuta la marea intalneala , sa va ganditi si la noi
![]()
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
olishka spune:
| citat din mesajul lui novus In sfarsit m-am prins si eu ce e cu godzilla Olishka, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deci, in primul rand detalii organizatorice: Cum se ajunge la pensiune : de la complexul Cheile Gradistei (care e mare nu aveti cum sa-l ratati) se mai merge cca 3 km pana la pensiunea care e semnalizata printr-un panou publicitar ![]() ![]() ![]() ![]() Anca, SimonaMami, Lysbeth , camerele triple va asteapta doar sa le cereti, sa specificati ca suntei una din cele 3 Acum despre bagaje : le-am pregatit pe ale Alexandrei care doarme de la 20 si astept sa ii dau papa si dimineata prevad ca se trezeste la 06 ![]() Pt bebelache ar fi bine sa luati strampi daca e racoare sa ii dam sub pantaloni In rest, aaaaaa era sa uit , sunt fffff bucuroasa pt ca imi sunt buni blugii mei preferati marimea 36 - S ![]() ![]() ![]() Iuhuhuhu !!!!!Si de abia astept sa va cunosc !!!!!!!!!!!!!! Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Ce bine ca ai scris unde trebuie sa ajungem...caci eu nici nu ma gandisem la asta...
) maine.Da cum se numeste pensiunea? Ca acum recitit mesajul tau

Pisik06 spune:
Pisi
.Lipsa de feedback nu a fost intentionata, ci din lipsa de tim, oboseala, zapaceala.
Fetele, drum bun si distractie placuta!
Eu sunt cu nervii la pamant: sotul a facut nu stiu ce la stomac si zace in pat de cand a venit, eu am obosit sa ma lupt singura cu toate ale casei, curat nu mai am timp sa fac, la munte nu mergem si mor de oftica. Am o stare de imi vine sa urlu
. Stiu, sunt cat se poate de penibila, avand in vedere situatia Monicai, dar asta simt acum. Am tras o serie buna de plans si tot nu m-am linistit. Cred ca ma duc in pat, macar adorm si uit
Nu vreau sa stric dispozitia excursionistelor, asa ca inchei intr-o nota optimista si va urez drum bun, petrecere frumoasa si sa faceti multe poze
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gaza22 spune:
Gata am recuperat. Fetelor ne vedem maine acu ma apuc de bagaje. Fetele care nu veniti, va pupam mult va multumim de urarii si data viitoare nu mai scapati va luam cu forta de oriunde ati fi. Da ?
Pisik nici eu n-am uitat-o pe Ana doar si Gaza mea e Ana, dar eu sunt puturoasa la scris. Asa ca sa stii ca in fiecare an de Sf Ana eu cu siguranta imi aduc aminte de fetita ta. Imi pare tare rau ca nu veniti la munte, ar fi fost frumos. Va pup pe toti trei si poate ne vedem o data la o intalnire in parc daca nu se face prea frig.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem patru lunite
Pisik06 spune:
Alina, Avent are tetina pt cereale, este tetina cu flux reglabil pt lichide groase. Nu are gaurele ca tetinele obisnuite, ci o gaura mai mare, ce se regleaza in functie de grosimea lichidului. E ok, Ana se impaca bine cu ea
Pozele noastre
Pisik06 spune:
Pup Gazele mari si mici si abia astept sa ne vedem, sa imi mai treaca din supararea cu muntele
Pozele noastre
novus spune:
| citat din mesajul lui alina.n fetele am o problema : cu ce tetina se dau cerealele la bebe? cu cea normala nu curge nimic:( exista ceva special...ce de-a nervi mi-am facut in seara asta ![]() ![]() ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
eu ii dau cu lingurita , asa ca nu te pot ajuta !

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
: le-am pregatit pe ale Alexandrei care doarme de la 20 si astept sa ii dau papa