Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

[quote]citat din mesajul lui novus

In sfarsit m-am prins si eu ce e cu godzilla
Olishka,

Deci, in primul rand detalii organizatorice:

Cum se ajunge la pensiune : de la complexul Cheile Gradistei (care e mare nu aveti cum sa-l ratati) se mai merge cca 3 km pana la pensiunea care e semnalizata printr-un panou publicitar

Da cum se numeste pensiunea? Ca acum recitit mesajul tau

Olga, mamica lui David iepurasul

ROUA DIMINETII

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ma pun si eu la somn, ca Alexandra s-a trezit a mancat scurt o tziti si din nou somn asa ca sigur ne trezim devreme maine si facem bagajele ca doar al ei e gata

Multi si mamicilor ca nu vin la munte si sa fie pregatite pt la anu' ca nu mai scapa atunci !!!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Nici eu nu am facut decat bagajul lui David.

Fug si eu la somn.

Un pupic maaaree pt Pisik

Ne vedem maine mamici

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Seara buna!

Bai frate am capiat incercand sa deschid astazi forumul! Bine ca-mi dadu prin minte - tarziu ce-i drept- sa incerc alt browser. Mi-a deschis cu Opera, am sa incerc maine si mozila de care tot vorbiti!

M-am fript da' nu ma las, insa acu' o fac pe barba mea. Asa ca:sarbatoritilor zilei: Maria Cristiana Maria Natalia si Nicholas Claudiu
pentru mamici!

Fetele excursioniste ( made by Novus ), sa ajungeti cu bine, sa aveti vreme buna si sa va ganditi si la noi cand o sa ciocniti o cana de...ceai de anason! Si sa faceti multe poze sa ne delectam si noi ochisorii!

Anca, am zambit dar parca nu era zambetul meu! Poate ca o parte din acele cursuri ar trebui sa fie obligatorii! Pentru ambele sexe!

Ayla, mai treci putin pe la noi?

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

M-am intors si eu din cele 2 vizite scurte si ce credeti ca am facut eu dupa ce am citit ultimele voastre mesaje despre bagaje? M-am apucat si eu de ... ordine in dulapul de scoala al lui Tudor, noroc cu <b><verde>Sasha</b></verde> ca mi-a amintit ca luni incepe scoala! Prin urmare, <b><purpuriu>Lysbeth</b></purpuriu> si <b><verde>Sasha</b></verde> si <b><rosu>eu</b><rosu>: multe bucurii si note mari la scoala pt ghioceii mai mari, cum s-or numi ei? ghionoi?

So, abia acum la ora 2 fara 10 ma apuc de bagaje, 3 + 1!
Pana la urma o sa merg pitesti-clung-moeciu, mi-am dat seama abia acum noaptea, ca drumul tgv-clung e cam virajat si sa nu imi vomite vreunul din copii, asa ca mergem pe autostrada.

Pe maine!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

nicky-cum ptietena mea din italia a fost preocupata de stimularea lactatiei, am intrebat)o ca a luat ea exact din mag voastre si iata lista(poate te ajuta):
-lactogal-o chestie homeopata care se gaseste la farmacie si costa vreo 16 euro, dar pe care ea a gasit-o f eficienta.
-mamma-tea de la milupa, care se gaseste la orise supermarket mai mare pe la raioanele de bebei-ea n-a fost prea incantata de gust
-s-a dus la un plafar sia cerut un ceai si nenea i-a dat un amestec de plante facut de ei, care iarasi i s-a parut ok.

Pisik-lasa tristetea la o parte, nici anele mai mari n-au fost felicitate si nu s-au suparat...
Pisica gri-promit sa intru astazi cand am ceva mai mult timp sa dezbatem "bio"...stii tu: cand pisicutele nu-s acasa, tr sa fie si pe aici o activitate(glumesc)...
E extraordinara atmosfera asta cand emotiile de "plecare in tabara" se simt in fiecare mesaj...Sa aveti parte de vreme buna, copilasi prietenosi si tatici ascultatori, ca pentru voi nu imi fac griji

cand ziceam ca scap si eu ca se duce cateva ore anstasia la cresa dadaui de belea ca are o colega megaurlacioasa, care nu se adapteaza de nici un fel.are saraca toate belelele pe capul ei-9 luni, deci cea mai naspa varsta de plecat de acasa, a stat numai cu mama pana acum, care mamica e iar insarcinat si mai e si la regim pt obezitate(cea mica, nu mama)....mi se rupe sufletul si mie cand o aud plangand, de la cresa nu mai stiu ce sa mai faca(trimisera si psiholoaga astazi si cea mai blanda educatoare-iubirea lui alex). culmea,doar la mine a ras, asa ca am ramas si eu acolo ca sa poata tanti sa-i dea mancare anstasiei si s-a dus pe apa sambetei planul meu de mare curatenie in orele alea...asta mica nu avea nici o treaba ca cealata plangea(imi era frica sa nu se puna si ea pe zbierat), a incercat doar sa o mangaie si ea...sa mai vedem azi ce va mai fi

ana
alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

fetele am o problema : cu ce tetina se dau cerealele la bebe?
cu cea normala nu curge nimic:( exista ceva special...ce de-a nervi mi-am facut in seara asta

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Exista la farmacii tetine pentru cereale

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitol nou 66

Drum bun ,distractie maxima si copii cat mai linistiti la MAREA INTALNIRE