Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 23
dyana27 spune:
am facut bagajul pentru mutzunel... si a iesit monstruos de mare

... o sacosa intreaga, cu varf.... si asat fara jucarii

.... spuneti-mi va rog ca si voi aveti la fel

; eu oricum sunt genul care fac bagaje mari, altfel nu ma simt bine.... dar parca prea mare e.... poate-l mai restrang pe al meu, ca si asa trening si tricouri scrie pe mine, nu altceva

; rade barbati-miu mereu de mine ca am epoleti de lapte, facuti de fi'miu'![]()
![]()
![]()
, asa ca schimb tricourile unu' dupa altu'; are o tinta frate, daca am prosop pe umar nimereste el cumva pe langa el

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
Nicky09 spune:
Fetelor calatoare.....eu va urez de pe acum drum bun si istractie placuta acolo la Moeciu, ca nu stiu cand mai intrati sau cand mai intru eu. Sa aveti grija ca de ochii din cap de bebei cu vremea , sa nu va intoarceti cu ei raciti. Si ...aveti grija sa innoiti galeria foto.Lasati emotiile protocolare si formale si.... cand beti un pahar de nu stiu ce. sa va ganditi si la mine....BYE BYE!PT CELE CARE NU MAI INTRA!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
aris26 spune:
dyana - pai eu am doua genti doar sa plec pana in parc asa ca....nu vad cum ar putea fi al tau prea mare. cat despre epoletii de lapte...hmmm,,pai al meu daca am prosop pe umer in secunda 2 este cu el in gura pana la amigdale si in secunda 3 pe jos cu el![]()
anca - speri tu ca scapi de tarc. eu acum o luna l-am lasat pe paturica sa iau si eu ceva din bucatarie, cand m-am intors ia copilul de unde nu-i. era sub masa
cu gura pe parchet mandru de nu isi mai incapea in piele
ce prostie a putut sa mosteneasca si copilul meu de la mine
: sughitzul. cum rade si el un minut cu hohote si chef cum il apuca sughitzul si il tzine de te saturi. exact asa am fost si eu. si am scapat de abia pe la 20 de ani,,,de fapt si acum daca rad cu pofta ma apuca
eu imi dau drumul la inger si demon ca am vazut doar jumate si ma bag la citit si somn de voie ca piticul a cazut secerat la 9. deci la 2 o sa vrea mancare
p.s. ilinca abuzul de tutun in timpul sarcini poate sa dea o greutate mai mica la nashtere(abuz inseamna peste 30-40 de tigari tari/zi) deci nu are nici o legatura greutatea copilului cu tigara de rasfat a florinelei nici daca ar alapta exclusiv
noapte buna si distractie placuta excursionistelor
drum bun si da, e mai buna ruta chitila-racari-targoviste-bran
25 martie 2009
pisigri spune:
Si eu va urez distractie placuta si vreme frumoasa si drum bun la/de la. Si promitem, cele care stam acasa, sa umplem macar un capitol in doua zile
ca sa va dam de lucru cind va intoarceti.
La munte este intr-adevar rece noaptea si dimineata, noi stim de week-end-ul trecut, dar pe la 8.30-9 am scos Pisilinca din casa fara probleme, imbracata bine (body cu mineca lunga, sosetele, o salopeta din "polar" si caciulita relativ subtire pe cap, dar sa-i pazeasca urechile..). Oricum hainele astea nu rezistau pe ea decit pina "rasarea" soarele de dupa pensiune, cind o dezbracam urgent. Asa ca daca nu ninge
ar trebui sa fie ok.
Altfel ce sa mai zic... asteptam poze.
Pisik,
Nu-s asa dulce cum par 
dar mi-am dat seama ca incepusem sa ma cam ambalez cu revelionul si ca nu am primit totusi nici un fel de confirmare, asa ca am zis sa intreb. Fara legatura cu cazarea, sper sa ramina nasa ta insarcinata cit mai curind, stiu ce ginduri imi faceam eu dupa un an jumate de sex neprotejat...
Noapte buna!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
In sfarsit m-am prins si eu ce e cu godzilla ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Olishka, 

Deci, in primul rand detalii organizatorice:
Cum se ajunge la pensiune : de la complexul Cheile Gradistei (care e mare nu aveti cum sa-l ratati) se mai merge cca 3 km pana la pensiunea care e semnalizata printr-un panou publicitar 

Anca, SimonaMami, Lysbeth , camerele triple va asteapta doar sa le cereti, sa specificati ca suntei una din cele 3 ![]()
![]()
Acum despre bagaje
: le-am pregatit pe ale Alexandrei care doarme de la 20 si astept sa ii dau papa
si dimineata prevad ca se trezeste la 06 
Pt bebelache ar fi bine sa luati strampi daca e racoare sa ii dam sub pantaloni ![]()
In rest, aaaaaa era sa uit , sunt fffff bucuroasa pt ca imi sunt buni blugii mei preferati marimea 36 - S 

Iuhuhuhu !!!!!
Si de abia astept sa va cunosc !!!!!!!!!!!!!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Noi plecam pe la 10 sper, deci ar trebui sa ajungem pe la 14 acolo 

Gazda a zis a face si ceva de papa pt pranz daca dorim 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Fetele intru repede sa va scriu pana nu va culcati toate. Am citit ce-ati scris ieri dar am fost fff ocupata. Eu cred ca nu sunt constienta de abia acu ma apuc de bagaje si am o gramada de facut mai ales ca deabia am venit de la mre si nici pe alea nu le-am terminat de desfacut.
Novus noi venim de maine sper sa am putere sa fac cat mai multe in seara asta sa plecam devreme maine
Ilincuto ai dreptate, asaa e gaza mea, gingasa si sfioasa, te priveste sagalnic, vorbeste ca o turturica si toarce ca un pisoi. Pup Sophiphica
Petrean multumesc muuuult de tot. Trebuie sa ma revansez serios mai ales ca ai facut efortul asta acum cand esti asa bolnavioara
si sa te face repede bine
Eu ma chinui sa-l conving pe sot sa venim pe la Targoviste, Campulung, la inceput si el a avut ideea asta acu nu mai vrea, sa vedem ce o sa facem. Intru repede pe mail sa trec si nr meu. Am ajuns la pagina 18 recuperez si revin.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem patru lunite
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 am facut bagajul pentru mutzunel... si a iesit monstruos de mare ![]() ![]() ![]() ... o sacosa intreaga, cu varf.... si asat fara jucarii![]() ![]() .... spuneti-mi va rog ca si voi aveti la fel![]() ![]() ; eu oricum sunt genul care fac bagaje mari, altfel nu ma simt bine.... dar parca prea mare e.... poate-l mai restrang pe al meu, ca si asa trening si tricouri scrie pe mine, nu altceva![]() ![]() ; rade barbati-miu mereu de mine ca am epoleti de lapte, facuti de fi'miu'![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite ![]() |
Eu am valizuta lui pe care am umplut-o. Acum imi ajunge ca plecam pe 2 zile...sa vad ce fac cand plec in croaziera pe 1 sapt
Or avea magazin cu pampersi acolo? Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
A revenit David la vechile obiceiuri: a adormit singur in patut 
Olga, mamica lui David iepurasul