Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Numere de telefon mi-am notat si eu tot din draft...Trebuie sa sterg mailul in care mi-am pus nr de tel? si il trec in lista de la Parole?

S-a facut o lista noua, acolo in draft, ti-am copiat si nr tau pe care il pusesei intr-un draft separat.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor nu o spriati pe Simina.
SIMINA puiule o sa ai timp si de mp3 si de carti...eu m-am plictisit teribil in travaliu. dupa ce au montat epidurala nu m mai avut cum sa ma plimb prin sptal asa ca am trancanit la telefon...mi-am facut poze...am barfit cu moasele...am tras cu urechea la alte nashteri...urmaream monitoul sa vad ce face inima lui bebe si cat de pternice snt cantractiile...tare rau mi-a parut ca nu am avut cartea la mine. e adevarat ca eu am stat in travaliu peste 14 ore. nu iti dorec atatea ore dar iti doresc sa nu simtz dureri asa ca mine. sa ceri epidurala repede(pt ca nu are legatura cu dilatatia saulte baliverne, eu amavut epidurala de la dilatatie 2 sau 3)si neaparat s mai ceri o doza cu o jumatate de ora inainte de nashterea propriuzisa asa nu o sa simti cusatura absolut deloc. sa ai protetii pt sani de la avent la tine pt ca bebelushi astia mici sunt fraieri prind prost sanul, tu ai pielea fina si o sa plangi de durere aiurea. eu ash zice sa iti iei tu narpin(anestezicul) sa il ai tu. costa 25 de lei,ies vreo 5 doze. si in felul asta nu stai sa ashtepti anestezistul d fiecare data. mie mi l-ea pregatit anestezista si le-a lasat la capul patului, cand ma durea venea moasa si baga in cateter. si ica ceva f important o sa iti zica moasa sa anunti cand incepe sa te doara ca sa iti faca o noua doza, sa nu faci ca fraierade mine, care am stat pana cand nu mai puteam de durere si de abia atunci am cerut doza noua pt ca mai dureaza inca vreo 15-20 de min sa isi faca fectul. timp in care "savurezi" la maxim cel putin 15 contractii din alea serioase rau. cum incepi sa simti un pic cum strigi moasa,ok?. in travaliu sa ai o camasa de noapte scurta si preferabil neagra. scurta pt ca o sa te verifice de o mie de ori si neagra ca sa nu vezi petele pe ea sa te imti ca naiba...murdara si nashpa. sa ceri clisma neaparat ca sa poti impinge linishtita fara sa te stresezi ca scapi altceva inafara de copilsi ai grija ca s-ar putea sa patesti ca mine si din cauza epiduralei sa u mai simti nevoia sa faci pipi. eu nu ma dilatam din cauza ca se asezase mandrul meu cu capul pe vezica plina ochi in loc sa coboare pe canal. in primul rand sa nu iti fie frica, nu te speria de ce auzi in stanga si in dreapta. nasterea este f ushoara(mai ales de cand s-a inventat epidurala), eu stiu cat ti-ai dorit acest copil si sunt convinsa ca o sa fi o bucurie sa o scoti la lumina si nu sa simti nici macar un disconfort

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Ole!!!
Am inceput astazi cu succes Marea Diversificare!
Azi Adelina a papat un piure din merishor copt, cu faina de orez si un strop de lapte de la mami.

Bravo! Sa o tineti tot asa!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

fetele ia bagati voi niste detalii despre drumul ala pe targoviste- campulung-meociu; parca ma tenteza, ca oricum nu cred ca-l fac in mai mult de 5 ore, nu????????? pana la targioviste pe unde mergeti??? cine stie drumul, poate sa bage mai multe loocalitati??? si iesirea din buc pe unde??? pe mogosoaia??? serpentine nasoale??? mai rele ca pe predeal???? faza e ca oricum mergem incet noi cu ragalia de matizut (nu-l vorbesc de rau ca e matizutu' meu), si decat sa stau in trafic la cozi de balamuc, mai bine merg incet
v-am zapacit????????

Mai mult de 5 ore??? Cred ca 4ore sunt maximum maximorum! Iesirea din Bucuresti spre Targoviste nu pe la Mogosoaia, ci pe la Chitila, pe DN7 pana la Racari, apoi drumul merge spre Pitesti si voi faceti dreapta, pe DN71. Drumul e bun. Tgv-Campulung e DN72A, apoi DN73 pana la Moeciu de Jos. (Asta e si drum european, dar nu-sh indicativu')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

inseamna ca buba e la mine. nu pot sa deschid nimic decat cu click dreapta open in new tabnu imi bate toate tastele...e vrza tot. mai nasol e ca am cercatpe 3 calculatoare si e la fel. am deja 10 taburi deschise si m-am enervat. vorbim mai incolo daca o sa mai doarma puiul si daca se repara conexiunea

felicitari Denisa si Adelina
hmmm voi progesati si noi retrogradam. ieri nu i-am mai dat decat piersica. na! daca nu vrea nu vrea, stie el mai bine ca mine,sunt convinsa.
vineri primesc si o gaina de tara sa vedem daca asa vrea legume. daca nu,shpaga lui. oricum imi face un favor...e mult mai simplu doar cu lapte. el pierde pt ca in ritmulsta nu o sa ajunga in eci la bomboane si prajiturio sa le mananc doar eu pe toate

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI Maria Cristiana, Maria Natalia, Nicholas Claudiu!!!

Ati scris mult!!!

Shasa multumim ca ti-ai amintit de noi. Suntem binisor. David este in continuare marait, iar seara il apuca crizele de plans...nici urma de dintisor insa...

Si legat de dintisor...Felicitari Sophiphi pt dintisor si felicitari Ilinca pentru fetita cea cuminte

Lysbeth biscuiti popu.lari gasesti in Metro. I-a luat Cristi la catelusa sa rontatie, caci ne-a recomandat veterinarul. A luat o cutie intreaga.

Noi inca nu ne-am facut bagajul, dar nici nu ne stresam inca...suntem obisnuiti cu bagajele...este gata in 10 min

Am doar o sg problema...nu stiu unde o sa-l culc pe David...patut pliant nu i-am luat inca deoarece unde mergem, in luna dde miere, ne dau ei si am zis ca nu are rost sa-i iau...dar uite ca este necesar asa ceva...Imi este cam frica sa-l culc la mijloc. O fi mare patul?

Ayla nu a intrat astazi?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26
felicitari Denisa si Adelina
hmmm voi progesati si noi retrogradam. ieri nu i-am mai dat decat piersica. na! daca nu vrea nu vrea, stie el mai bine ca mine,sunt convinsa.

Multumim. Sper sa nu se deoake, dar asa bine a papat, ea care imi face atatea mofturi la lapte, ca nu-mi venea sa cred. Initial cam inkidea un okishor, asa ca la ceva acru. I-am mai pus un pic de orez si laptic marca mami si a papat tot! Bine.... nici nu-i facusem mult, ca era prima data, dar maine plusez, dublez "masa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Multumim pt urari fetelor , avem si noi 5 lunite.
Am fost azi la pedi si am facut a doua doza de rotarix, sper sa fie ok fara reactii. Vom incepe si noi diversiuficarea ceva mai intens pt ca se pare ca bb nu se satura doar cu lapticul meu si deaceea se trezeste asa des noaptea sa pape(voi introduce seara cereale)
Cu trosnitul oaselor pedi a zis ca este ok sunt cartilagiile care sunt in formare si ca sa-i fac mai multa gimnastica deci aviz si celorlalte mamicute cu aceasta problemuta.

Fetelor ce pregatite sunteti voi de munte...poate la urmatoarea iesire va insotim si noi
Aris si la mine merge lafel forumul/...aa si bine zici tu cu bomboanele alea
Pisik nu te mai supara Anuta ta este o scumpa uite un LMA! cu intarziere si de la noi

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Denisamada sa-i fie de bine

Aris noi am iesi cu mare drag, dar nu avem astazi masina Si sunt necajita caci trebuia sa merg si la cumparaturi...

Mergi la inceput

Pisik eu ieri nu am intrat pe forum, dar cand am auzit ca este Sf Ana, sincer iti zic ca m-am gandit cu drag la Anuta ta Imi pare tare rau ca te necajesti. Ia zi veniti pana la urma la munte? Ca eu tare as vrea sa veniti

Mergi la inceput