Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mariana, eu nu am nascut natural dar imi dau cu parerea si la capitolul asta:
1. nu cred ca 1 chilot si 1 tampon sint suficiente pentru travaliu
2. din cite am citit s-a dovedit f util strugurelul pt buze
3. poate vrei un mp3player sau ceva la care sa asculti niste muzica; poate vrei o revista ceva sa-ti umpli timpul, travaliul nu e f intens tot timpul
4. ceva de rontait daca ti de permite si o sticla de apa
5. sutienul pt alaptat mie mi s-a parut incomod si mai tirziu, in maternitate sigur nu l-as fi suportat, intii mi-a rontait Pisilinca sfircurile de mi-au iesit ochii, apoi a venit laptic mult si m-ar fi incomodat, deci ia musai in calcul si varianta bustiera
6. vata pt funduletul bebelinei; in maternitate mie mi-au recomandat sa o sterg cu vata uda, nu cu servetele umede, ca la inceput e f sensibila pielicica si au zis sa evit cosmeticalele; e drept ca n-a avut nimic de la servetelele umede, dar...
7. din nou, ceva de facut: o carte, integrame, ceva usurel care sa iti umple timpul, eu in maternitate m-am plictisit de moarte, Pisilinca dormea practic non-stop...
8. pt sini pe mine cel mai mult m-a ajutat lanolina pura, nici garmastanul nici bepanthenul si nici alte minuni
9. poate vrei protectii mameloane si in maternitate, cred ca in cele mai multe cazuri sinii se fac franjuri in primele zile, cind lapte e putin si bebe nu stie sa suga corect si mama nu stie sa-l puna corect la supt
10. din experienta mea, pompa de sini manuala e caca, eu am schimbat mai multe si pina la urma am una electrica pe care nu am folosit-o ca nu mi-a placut, daca chiar vrei sa iti iei, ia ceva scump si bun, fetele care au folosit te pot sfatui
11. mie pediatrul mi-a spus sa NU folosesc betisoare de urechi la bebe

Alte idei deocamdata nu am, intreaba neaparat la spital cu ce te lasa de acasa, eu am stat numai in camasile lor iar Pisilinca numai infasata in niste pelinci de-ale lor (cu pelincile astea mi-am blestemat zilele), dar la noi de ani de zile sint scandaluri cu un stafilococ intraspitalicesc de care nu mai scapa...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Simona draga,
iti spun din experienta ca in sala de travaliu nu prea o sa iti arda de ascultat muzica , asa ca in afara de apa, pe care sa o bei in inghitituri mici , eventual ceva de rontait ( dar e mai bine sa ai stomacul gol si vezica la fel )nu vei avea nevoie de altceva.

Chilot nu ai nevoie mai mult de unul la travaliu, pentru ca dupa ce te dilati si ti se / iti rupe membranele nu iti mai da chilot, ramai cu niste tampoane de ale lor.

Servetele umede sunt ok si sa nu uiti de respirat si de ganduri pozitive.

Dupa nastere naturala, din cauza efortului, nu se recomanda sa se citeasca cateva zile, deoarece ochii sunt deja obositi de la efortul travaliului si al nasterii propriu-zise.

Simona iti doresc o sarcina usoara!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Ati facut rezervare undeva anume?????????...ssau fiecare cum si unde stie se descura...sa nu incurc borcanele????!!!!!

Florinela, s-a rezervat toata pensiunea asta

http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10#

unde spre norocul tau mai este o camera libera

costa 70 ron/noapte

doresti???

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Scuze ca am intrat asa tarziu da vreau....e ok pretul nu-i pb.
Am avut o noapte de copsmar, a luat un obicei si urla, tipa pana raguseste si se ineaca, se sufoca...asa mi-a facut aseara nu tb sa ma dezlipesc de el daca adoarme...tzipa de am crezu ca ne cade varul de pe pereti si o sa vina vecinii la usa.

Ma exasperat, a adormit la 11.30 apoi s-a pus pe un tipat ca ziceai ca i-a facut vaccin...nici in brate nici cum nu vroia.....m-a adus in stare sa tzip la el....deci curand o iau razna dca tzip la un copil de nici 6 luni....da nu mai pot, se plictiseste repede si nu sta singur macar 1 minut. Afara e cel mai perfect si in brate.

Ma gandesc ca o fi de la burtica????? parca imediat cum bea laptele incepe sa-i fiarba are gaze si il agita...o fi ceva peacolo...vedem luni pana atunci stau ca pe ghimpi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Ati facut rezervare undeva anume?????????...ssau fiecare cum si unde stie se descura...sa nu incurc borcanele????!!!!!

Florinela, s-a rezervat toata pensiunea asta

http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10#

unde spre norocul tau mai este o camera libera

costa 70 ron/noapte

doresti???

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Scuze ca am intrat asa tarziu da vreau....e ok pretul nu-i pb.
Am avut o noapte de copsmar, a luat un obicei si urla, tipa pana raguseste si se ineaca, se sufoca...asa mi-a facut aseara nu tb sa ma dezlipesc de el daca adoarme...tzipa de am crezu ca ne cade varul de pe pereti si o sa vina vecinii la usa.

Ma exasperat, a adormit la 11.30 apoi s-a pus pe un tipat ca ziceai ca i-a facut vaccin...nici in brate nici cum nu vroia.....m-a adus in stare sa tzip la el....deci curand o iau razna dca tzip la un copil de nici 6 luni....da nu mai pot, se plictiseste repede si nu sta singur macar 1 minut. Afara e cel mai perfect si in brate.

Ma gandesc ca o fi de la burtica????? parca imediat cum bea laptele incepe sa-i fiarba are gaze si il agita...o fi ceva peacolo...vedem luni pana atunci stau ca pe ghimpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

netaza..bantui singura pe aici..ca nu am inchis un ochi..are cum era de asteptat..si cum viroza lui peshte se transmite la foc automat..a racit si andrei care mi-a fost cu febra 39 toata noaptea...impotriva incercarilor mele(inclusiv cele babaesti)de a-i reduce febra. Eu sunt in stadiul...ala..de mucesc..in continuu..vad ca nu mai mai doare gatul..dar pana scap de muci si de ochi umflati..mai e..azi merg cu andrei la dr..sarac pediatra..cred ca e satula de moaca mea

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Bogdana, , sa va treaca repede raceala

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Sasha, victorieeeeeee!!! Eu am retinut, la odisee, prin luna nov anul trecut, abia ma inscrisesem eu la voi, ca o parte din mamici isi tot setau culoarea semnaturii, si in functie de tipul de web client, explorer sau mozilla, unele vedeau o culoare, altele nu, si dupa multe incercari nereusite ale tale, in care tot specificai ca vrei semnatura verde, cineva ti-a raspuns cam asa: "poate ca tu nu vezi modificarea, dar stai linistita, noi o vedem, ESTI VERDE!!!" Si asa m-a amuzat exprimarea incat in mintea mea a fost clar de atunci: sasha este verde! Si da, de atunci, am avut mereu, mereu in gand placerea sa te scriu verde, sperand ca intr-o zi, vei simti "coincidenta". Si iata ca ziua a sosit!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Deci nu era o coincidenta. Esti o scumpa Te pup

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

fetele cu intalnirea

am o veste proasta (cel putin pt mine) : noi nu mai putem ajunge la moeciu. intentionam sa venim vineri si sa stam pana sambata (ne incurca o nunta) (novus stia ca am vb la tel), dar vad ca nu ne ies planurile. maine dimineata ne sosesc niste musafiri care s-au anuntat abia aseara si carora nu am putut sa le spun nu, mai ales ca vin din partea sotului. plus ca ne-au anuntat prin soacra-mea. ma freaca rau ciuda, dar asta e! imi pare super rau ca ratez sansa de a va cunoaste personal. sper sa se repete intalnirea cat de curand.

mariana astept pe pm adresa ta sa-ti trimit protectia de "tzitzi" de care ziceam

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare,
mie nu imi merge forumul...sau netul meu habar nu am. oricum e un chin sa deschid o pagina. asa ca va pup si sper ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

am rezolvat si cu tarcul. am luat unul clasic la 230 de lei. macar sa nu imi para f rau daca nu ii place.
ma mananca sa ies pe undeva ca nu am stare in casa. se aduna fetele in parc pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Ole!!!
Am inceput astazi cu succes Marea Diversificare!
Azi Adelina a papat un piure din merishor copt, cu faina de orez si un strop de lapte de la mami.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Nu stiu daca e de la calc meu sau de la forum...celalalt mesaj am postat de doua ori....da mergem...venim sambata de dimineata, deci o singura noapte si plecam duminica mai din vreme, ca luni mergem la analize,.... veneam de vineri dar tati termina tarziu cu treburile, iar Victoras e un copil dificil si se plictiseste, nu am chef de smiorcaieli si nopti zguduite.
Deci o singura noapte, cea de sambata....o sa plecam sambata pe la 6 dim cred cand se trezeste el sa manance...pe la 7 sa iesim din Bucuresti sa ajungem pe la 10.00 - 10.30 acolo cel tarziu.

Petra multumesc de sfat, dca vii ne vedem acolo, Simina imi pare rau ca nu poti veni, noi avem un Peougeut 107 mic si nu e loc, poate o mamica cu masina mai mare??

Incerc sa reusesc sa citesc ce ati scris...daca e ceva ma cautati pe mess sau email: florinelabf@yahoo.com

Mergi la inceput