Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Maria Cristiana, bebe de Mihaelacg

Maria Natalia, bebe de Alina.n

Nicholas Claudiu, bebe de Nicky09

La multi ani! sa fiti copii cuminiti, sanatosi si destepti, sa ii bucurati pe parintii vostrii

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetele ia bagati voi niste detalii despre drumul ala pe targoviste- campulung-meociu; parca ma tenteza, ca oricum nu cred ca-l fac in mai mult de 5 ore, nu????????? pana la targioviste pe unde mergeti??? cine stie drumul, poate sa bage mai multe loocalitati??? si iesirea din buc pe unde??? pe mogosoaia??? serpentine nasoale??? mai rele ca pe predeal???? faza e ca oricum mergem incet noi cu ragalia de matizut (nu-l vorbesc de rau ca e matizutu' meu), si decat sa stau in trafic la cozi de balamuc, mai bine merg incet
v-am zapacit????????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Vazandu-va cum vorbiti despre apropiata nastere, ma apuca o nostalgie...Parca ieri imi strangeam prin casa diverse, desi imi spusese doctorul sa vin doar cu buletinul Cat de repede a trecut timpul! Nici nu mai stiu cum am nascut...nici ce s-a intamplat in primele 3 luni...Bine ca mi-am notatMaimutica mea a adormit certandu-se cu un Shrek cat ea Acum il tine strans de un picior, sa nu fuga E dragalasa foc!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mai fetelor din cate vad eu trebuie sa facem petrecere de bebelus pentru mariana, ca toata lumea are cate ceva sa-i dea; pai da' normal, ca daca e puiul nostru, il clocim bine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
fetele ia bagati voi niste detalii despre drumul ala pe targoviste- campulung-meociu; parca ma tenteza, ca oricum nu cred ca-l fac in mai mult de 5 ore, nu????????? pana la targioviste pe unde mergeti??? cine stie drumul, poate sa bage mai multe loocalitati??? si iesirea din buc pe unde??? pe mogosoaia??? serpentine nasoale??? mai rele ca pe predeal???? faza e ca oricum mergem incet noi cu ragalia de matizut (nu-l vorbesc de rau ca e matizutu' meu), si decat sa stau in trafic la cozi de balamuc, mai bine merg incetv-am zapacit???????? diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel mic de 5 lunite
Hai sa ma bag eu in explicatii... iesirea din Bucuresti se poate face prin Chitila, apoi padurea Vlasiei, Tartasesti, Baldana-sens giratoriu, faci dreapta, Racari, Ulmi, Targoviste. O alta iesire ar fi prin Militari, autostrada Bucuresti-Pitesti, iesire la Gaesti, Gaesti-Targoviste.De serpentine...nu stiu ce sa zic...nu mi se pare foarte rau...il mai intreb pe minunat si revinmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Multumim Provista de urari! Azi facem si noi 5 lunite...hi hi hi mi se pare asa de mult timp!

La multi ani frumosi si sanatosi si fericiti!
Maria Cristina-bebe de Mihaelacg
Maria Natalia-bebe de Alina.n

si La multi ani si micutului meu fluturas...Nicholas iubitul mamei!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Multumim Provista de urari! Azi facem si noi 5 lunite...hi hi hi mi se pare asa de mult timp!

La multi ani frumosi si sanatosi si fericiti!
Maria Cristina-bebe de Mihaelacg
Maria Natalia-bebe de Alina.n

si La multi ani si micutului meu fluturas...Nicholas iubitul mamei!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

La multi ani Bebelusi dragalasi si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

IUHUUU, TUFETE!! AVEM UN DINTZISHOR! Cine stie de cand dadea el sa iasa si eu n-am bagat de seama, desi vedeam ca tot balosheshte si simte nevoia sa roada intr-una...Are si obiceiul sa-mi ia mana si sa-mi roada degetul mic, are niste falci tare puternice. Ei si azi cand mi-a luat degetul la clantzanit am simtit ceva diferit, tare si senzatia unor zimtzi...el era, dintzishorul, in partea stanga (incisivi is astia de jos, nu?), se vede clar partea alba iesita cu zimtzishori!
Voi toti aveti dintisori? Eram ultimii cumva? Bine, noi n-avem decat 4 luni jumate...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Felicitari!
Noi desi avem 5 luni jumate inca nu avem nici un dintisor, dar primii dinti ies undeva intre 6 si 8 luni, asa ca Sophiphi este fruntasa!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Seara buna!MONICA, iti doresc in continuare putere, copiii tai au nevoie de tine si e f bine ca ai hotarat sa fii cu ei. Eu nu zic ca esti puternica, pentru mine esti un erou, nu o femeie. Si sa stii ca nu glumescFetelor, sa stiti ca sunt cam supi. Toata lumea a urat La multi ani tuturor Anelor, mai putin fetei mele. Exista vreun motiv pentru care ma ignorati frecvent? Nu vreau sa para ca sufar de mania persecutiei, dar cateodata am senzatia ca oricat de mult raspund si oricat ajut, orice pas imi spun, orice povestesc, parca sunt invizibila. Imi pare rau daca v-am suparat, dar asta simt.Si daca nici nu o sa mai putem veni la munte (Ana tot mucioasa e in continuare, mai vedem si maine cum se prezinta), simt ca chiar nu o sa mai exist pe aici.....As fi vrut sa mai raspund, dar nu mai stiu ce si cui, de suparareA, da, MARIANA, f completa lista de spital. Eu am nascut natural, travaliu de aprox. 10 ore. Mp3 playerul l-am suportat maxim 1-2 ore pana au inceput durerile alea naspa, pe urma la revedere! De reviste sau altceva nici nu a fost vorba. In travaliu am folosit numai apa, o iconita pe care am pus-o langa pat, servetele si cam atat. Nu iti mai arde de nimic atunci, iti zic eu....Dupa nastere cele mai utile au fost tampoanele (lungi, de noapte), chilotii, camasi multe de schimb, papuci de baie, ceva pt dezinfectat wc-ul (eu am avut colaci de hartie, adusi de afara) si servetele de tot felul (intime, umede, demachiante), elemente de baza pt igiena - sapun, prosop, pasta de dinti, periuta, deo- perie de par si elastice. Prea multe nu am folosit sa stii.Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente
Pisik, eu am intrat ieri si am observat ca Anei tale nu i-a urat nimeni LMA, dar nu am avut timp sa si postez. Deci eu ii uram (m-am scos ). Sa-ti zic ce cred eu ca se intampla, adica ce fac eu, cel putin. Fetele care ureaza LMA bebeilor dau quote la mesajul celei care a fost cea mai matinala, si daca ei i-a scapat Ana ta, le-a scapat la toate. Eu zic sa nu te superi, uite un pentru tine si inca unul pentru Ana ta draga.Si La multi ani pentru ea!!! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

IUHUUU, TUFETE!! AVEM UN DINTZISHOR! Cine stie de cand dadea el sa iasa si eu n-am bagat de seama, desi vedeam ca tot balosheshte si simte nevoia sa roada intr-una...Are si obiceiul sa-mi ia mana si sa-mi roada degetul mic, are niste falci tare puternice. Ei si azi cand mi-a luat degetul la clantzanit am simtit ceva diferit, tare si senzatia unor zimtzi...el era, dintzishorul, in partea stanga (incisivi is astia de jos, nu?), se vede clar partea alba iesita cu zimtzishori!
Voi toti aveti dintisori? Eram ultimii cumva? Bine, noi n-avem decat 4 luni jumate...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Noi nu avem inca nici un dintisor si sper nici sa nuiasa prea curand.
Deci sunt nervoasa, cred ca am cel mai mofturos copil ever din cati exista . Nu ii place nimic din ce ii dau. Sa va povestesc. Azi i-am dat morcov cu mar, mai mancase ea cand am fost la mare si i-a placut, bineinteles ca azi dupa 3 lingurite chinuite nu a mai vrut. Zic hai sa-i dau piersica cu mar si cereale de la borcanel poate ii plac, doua lingurite cu chiu cu vai si gata si cu astea. Buuuun hai sa- fac suc ca pe asta il bea din bibe si poate, poate. Ii fac suc din mar cu piersica, si ce credeti surpriza nici nu a vrut sa vada bibe. Am zis ca gata, nu ii mai dau nimic, fac pauza pana luni si mai vad dupa. Nu stiu ce o sa fac, fata asta cred ca o sa bea lapte si trecem direct la friptura cand o avea masele in ritmul asta. Gata m-am racorit!!!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Saby, stai linistita ca nu eswti singura, al meu la fel e, nu mai vrea sa pape nimic si m-am hotarat daca si azi face mofturi, intrerup o saptamana si apoi incep din nou.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput