Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Simonamami si Olishka-multumim mult pt urari....
Am fost si noi azi la cantarit... avem doar 7.300 g...mmmm, cam putin am luat in ultimele 2 saptamani doar 300 g, se vede ca e ora sa incepem marea diversificare, dar va trebui sa mai asteptam 2 saptamani asa cum ne-am propus.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Denisamada-felicitari pt marele debut si succes pe mai departe, acus va ajungem si noi din urma...pish pish pish...speram sa avem si noi acelasi succes cu al vostru.

Alina.n-eu lui Nicho ii fac gimnastica in fiecare dimineata cam 3-4 minute de fiecare data, o fi mult o fi putin, cert e ca si lui ii pocnesc articulatiile foarte rasunator,incat am impresia ca il doare, cum ma doare pe mine cateodata pe la genunchi sau pe la glezna.

Cu decalotarea inaintam vertiginos in sensul ca acum vedem podoaba in toata splendoarea ei,nu zicem nici pas, doar ca ne chinuim un pic pana sa se decaloteze bine pt ca ne agitam extrem de tare(eu am de gand sa ma fac fotbalist), dau bine de tot cu amandoua picioarele niste suturi de o sperii pe mama.

Dyana -ai gasit Fimosin gel,in farmacie, sa stii ca chiar e foarte bun.Sper ca nu mai esti atat de speriata in legatura cu acest subiect.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

fetele ia bagati voi niste detalii despre drumul ala pe targoviste- campulung-meociu; parca ma tenteza, ca oricum nu cred ca-l fac in mai mult de 5 ore, nu????????? pana la targioviste pe unde mergeti??? cine stie drumul, poate sa bage mai multe loocalitati??? si iesirea din buc pe unde??? pe mogosoaia??? serpentine nasoale??? mai rele ca pe predeal???? faza e ca oricum mergem incet noi cu ragalia de matizut (nu-l vorbesc de rau ca e matizutu' meu), si decat sa stau in trafic la cozi de balamuc, mai bine merg incet
v-am zapacit????????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Hai sa ma bag eu in explicatii... iesirea din Bucuresti se poate face prin Chitila, apoi padurea Vlasiei, Tartasesti, Baldana-sens giratoriu, faci dreapta, Racari, Ulmi, Targoviste.
O alta iesire ar fi prin Militari, autostrada Bucuresti-Pitesti, iesire la Gaesti, Gaesti-Targoviste.
De serpentine...nu stiu ce sa zic...nu mi se pare foarte rau...il mai intreb pe minunat si revin

mami de Silvia Ioana

nu te sfatuiesc sa mergi pe Pitesti apoi Gaesti. Anul trecut era foarte prost drumul pana la Gaesti. Mergi prin Chitila drumul este f. bun.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetelor de varianta pitesti-campululg moeciu stiti ceva??? oare o fi mai bine pe autostrada???

mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

salutare,
mie nu imi merge forumul...sau netul meu habar nu am. oricum e un chin sa deschid o pagina. asa ca va pup si sper ca sunteti bine

La mine doar pe mobil merge. Ma chinui sa scriu si sa citesc.
La laptop a ramas blocat de azi dimineata la pag 17

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali
Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Citat:
citat din mesajul lui dyana27
fetele ia bagati voi niste detalii despre drumul ala pe targoviste- campulung-meociu; parca ma tenteza, ca oricum nu cred ca-l fac in mai mult de 5 ore, nu????????? pana la targioviste pe unde mergeti??? cine stie drumul, poate sa bage mai multe loocalitati??? si iesirea din buc pe unde??? pe mogosoaia??? serpentine nasoale??? mai rele ca pe predeal???? faza e ca oricum mergem incet noi cu ragalia de matizut (nu-l vorbesc de rau ca e matizutu' meu), si decat sa stau in trafic la cozi de balamuc, mai bine merg incetv-am zapacit???????? diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel mic de 5 lunite
Hai sa ma bag eu in explicatii... iesirea din Bucuresti se poate face prin Chitila, apoi padurea Vlasiei, Tartasesti, Baldana-sens giratoriu, faci dreapta, Racari, Ulmi, Targoviste. O alta iesire ar fi prin Militari, autostrada Bucuresti-Pitesti, iesire la Gaesti, Gaesti-Targoviste.De serpentine...nu stiu ce sa zic...nu mi se pare foarte rau...il mai intreb pe minunat si revinmami de Silvia Ioana
nu te sfatuiesc sa mergi pe Pitesti apoi Gaesti. Anul trecut era foarte prost drumul pana la Gaesti. Mergi prin Chitila drumul este f. bun.Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)Poze
Au reparat drumul Gaesti-Targoviste E proaspat asfaltat, ca si drumul Targoviste-Voinesti-Gemenea-etc.E bine si pe autostrada dar zice sotz ca e de ocol.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Noi anul trecut am venit din Pitesti pana in Targoviste de la o nunta la 3 noaptea si am zis ca rupem masina pe acolo. Nu erau gropi ci cratere.

Si mie mi se pare mai lung pe Pitesti.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

noi am tot cerut pareri de la cei care fac traseele astea si majoritatea ne-au sfatuit sa mergem pe pitesti-campulung; adica tinem autostrada pana la pitesti, de acolo la campulung e drumul foarte bun, si tusti la moeciu; pare usor ocolit, dar distantele sunt cam aceleasi, difera cu maxim 10 km.... dar ca timp... e supe rapid;
am intrat si pe michelin si vad ca tot asat e ruta recomandata de ei
Departure: Bucure#351;ti, centre
Leave Bucure#351;ti 12 km 00h14

A1 E81 Take A1 / E81 98 km 110 km 01h07
E81Continue along: E81 3 km 113 km 01h10
E572 At Pite#351;ti, Turn right: E572 / E574 / Route 7 3 km 116 km 01h12
E572 Turn left: E572 / E574 81 km Pass by cāmpulung 164 km 01h48
Destination: Moieciu de Sus, centre 197 km 02h13

nu facem noi 2 ore si 13, da macar pana in 4 tot scoatem, ceea ce pe valea prahovei nici gand

mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

LA MULTI ANI piticilor de astazi Maria Cristiana, Maria Natalia si Nicholas Claudiu

Novus, Mababei, Clara, Diana, Anamariame, Alina.n, Olga . Nu a fost chiar o suparare, doar m-am intristat putin. Acum insa mi-a trecut.

Olga, nu cred ca venim totusi la munte. Astazi Ana s-a trezit exact ca tiganii aia mici, cu mucisorii pana la gurita, cand am vazut-o sa mor nu alta cum arata.
Maine dimi ma duc cu ea la Grigore sa o vada doctorita noastra de spital (ca pt chestii de rutina avem doctor la CMU) si sa vedem ce ne zice. Mi-a zis ca seara/noaptea/dimineata e periculos, cand e aerul tare, cred ca mai bine stam in banca noastra. Daaar, am primit o invitatie la gratar undeva la curtea de arges si, daca bebe e cat de cat ok si nu venim la munte, dar ne hotaram sa mergem la gratar, sotul a zis ca incercam sa trecem sa va vedem (nu mai stie cum sa ma impace, ca sunt fiarta de nervi ca e asta mica asa muciosica si nu putem veni). Oricum, daca finalul e nu as vrea sa dati camera noastra unei fete care s-a hotarat tarziu sa vina si sa fie avansul nostru considerat avansul ei. Hai ca vorbesc tare aiurea, sunt f obosita si un pic deprimata (desi nu am voie, ma gandesc mereu la Monica si ma rusinez)

Zilele astea am fost cam agitata, dar incerc sa ma adun si sa incep sa sun in Bucovina dupa pensiuni.

A, sa stiti ca si la mine merge forumul greu, tot cu open in new tab, cred ca nu e de la noi, e de la forum.

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ciudat, la mine merge forumul...

Pisik, vreau sa te intreb, dar nu e cu nici un fel de suparare indiferent care e raspunsul. Am vazut ca nu numai eu am sarit in sus cind a fost vorba de revelion in Bucovina, dar...noi nu v-am intrebat pe voi daca mergeti cu cineva, daca vreti sa fiti numai voi, daca aveti chef de o "Mare Intilneala Reloaded" etc. Asa ca va intreb acuma...

Noi am avut o zi buna pina la ora asta, cu exceptia faptului ca supa a fost gata dupa un somn lung in care a tot tzoshcait tzitzi, asa ca nu-i era foame, asa ca mi-a suflat in lingurita nonstop si s-a tavalit de ris de halul in care mozolea totul cu piure de legume. Dar a fost bine si asa, a terminat de halit de o ora si inca scuipiceshte si se distreaza de numa-numa...

Mariana, dupa cum vezi parerile sint foarte impartite cind e vorba de cum e cu nasterea. Eu sint o fire mai necomunicativa, ma imprietenesc greu cu strainii, nu ma omor dupa compania femeilor care vorbesc mult si aiurea (o sa ma dati afara de pe forum, stiu, asa ca precizez ca voi NU vorbiti aiurea, si-mi place ca umplem cite un capitol pe z) asa ca m-am gindit ca o carte ar putea fi o salvare binevenita in maternitate. Pentru mine a fost. Si eu zic ca decit sa ti-o doresti si sa nu o ai, mai bine o strecori in bagaj

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput