Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

alic, oooo, asa repede? super, bravo! si a mea saliveaza mult si isi rontaie la propriu manutzele si degetelele, dar nu cred ca e de la dintisori desi cand ii pun un deget in gurita il devoreaza cu gingiile

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

daaa...stiu...si a mea la fel face, nici eu nu credeam ca e de la dinti si totusi..surpriza

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

alic, asa e si a mea; super curioasa, de aia ziceam sa o mut

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

referitor la dormit, noi am facut un compromis...nici la mine, nici la ea..
cam asa:
http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_1231.jpg
am lasat in jos partea rabatabila a patutului si l-am lipit de patul nostru, asa ca ea face nanita la ea, dar tot langa mine e toata noaptea..fiindca nici eu nu pot sa adorm fara sa o tin de manuta si sa o privesc de o mie de ori
si asa ii am langa mine pe amandoi: si pe iubita si pe sotior

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Alic..metoda asta am vazut ca o urmeaza si strunfita.Dar Natalia mai papa noaptea?

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:

alic, asa e si a mea; super curioasa, de aia ziceam sa o mut

asta e...se pare ca avem domnisorele mari de-acum

apropo..nu stiu daca te-am felicitat pentru ideea cu ursitoarele..sunt foarte faine momentele in poze, imi imaginez ca in realitate au fost ca-n poveste...

ALICe
eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Alic..metoda asta am vazut ca o urmeaza si strunfita.Dar Natalia mai papa noaptea?

Buburuza noastra

uneori da, oricum o masa e musai pe la 6 si-atunci o iau langa mine si ramane pana dimineata; daca se trezeste in timpul noptii, o iau langa mine si-o alaptez, adoarme si-apoi o pun in patut la ea

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

alic, multumim, da a fost superb momentul ursitoarelor; super ideea cu patutul, dar noi nu avem atat spatiu, poate cand ne mutam la casa; pupici

ma duc la somnik ca mandra deja are 2 ore de somn;

noapte usoara fetelor pupici

Mergi la inceput

Citat:

alic, multumim, da a fost superb momentul ursitoarelor; super ideea cu patutul, dar noi nu avem atat spatiu, poate cand ne mutam la casa; pupici

ma duc la somnik ca mandra deja are 2 ore de somn;

noapte usoara fetelor pupici

si eu i-am dat acum masa de la 12!
noapte buna!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Mara Ioana..bebe de Oanaalex

Maia..bebe de Nemora

Yoann ..bebe de Blue77

Andrei Razvan..bebe de Ana Maria

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

neata,,,azi ne-am facut baieti mari...avem 3 lunite..adica am parcurs 25% dintr-un an..si pt asta ne-am trezit cu o foame sa ne auda tot blocul!

Scumpele mele, am pus pe transfer.ro mama si copilul ! Cine le vrea le poate dawnloada timp de 10 zile de la aceasta adresa mama si copilul

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput