Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_micu83 spune:
multumim de urari si de la noi toate cele bune puiutilor care sarbatoresc alaturi de fi`miu!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!
nusy spune:
Dragele mele Philip,Kiralina,Alic,Lauraa,Maria_bunica va multumesc mult de tot,mi-ati ridicat moralul.Acum cred si eu ca a crescut normal(desi nu ca la carte,dar a crescut si asta e important)..ca eram tare suparata.Va
pe toate si cate un buchet de
pentru fiecare!!!
Kiralina: deci si Ada are tot 5 kg...chiar ca nu ma mai stresez deloc...am vazut-o in filmuletele cu baita si cu tipatul si m-a impresionat cat e de vioaie.Felicitari!
Si Ingrid e vioaie,vesela,rade,nu vomita,nu are diaree..deci n-ar avea nici un motiv sa nu fie ok...dar,oricum,o sa ii fac coprocultura,asa,pentru orice eventualitate.
Lauraa: si eu beau ceaiul de la Fares pentru lactatie si,intr-adevar e foarte bun.N-am baut o saptamana si s-a vazut diferenta ,sanii erau mult mai moi,nu se umpleau asa cu lapte ca atunci cand beau ceaiul. Eu am mai luat si Galactogil(3 cutii pana acum),insa am renuntat ca se termina repede si ma usuca de bani in ritmul asta,caci e scump.Cu ceaiul e mult mai rentabil.
In legatura cu caruciorul si eu zic ca e ok s-o pui in scoica,intrucat scoica e de la 0 la 13 kg,nu? Caci si eu am pentru masina si o pun in ea cand mergem la drum lung,fara probleme...scoica e facuta in asa fel incat sa fie ok pentru bebelusi,chiar de la nastere...ideea e sa nu tii copilul mai mult de 2 ore,sa faci o pauza in care sa-l scoti,sa se mai miste putin spatele.
Maria_bunica: sunt cantare in farmacii,insa pentru adulti.Dar,probabil,o sa incerc sa o cantaresc la unul.Ma urc cu ea in brate si apoi singura si vad diferenta,iar peste o saptamana,imbracate la fel,repet figura si vad cat a crescut...Desi,daca ziceti voi ca a crescut normal,nu m-as mai stresa...
Alic:
din pacate n-am aprozar pe langa mine,noi mergem la piata..si n-as avea cum s-o cantaresc acolo,ca e spatiu deschis,s-ar uita lumea la mine ca la urs..fain daca tu te-ai imprietenit cu vanzatoarea si o cantaresti acolo.
Urez si eu "la multe lunite" bebeilor de Ana-Maria, Oanaalex,Nemora,Blue77.Sa fie sanatosi si sa-i bucure pe mami si pe tati!!!
cris_82 spune:
neata fetelor....va invit la o 
La multi ani sarbatoritilor de azi

sa cresteti mari si frumosi
nusy..................ai un bebe absolut normal,ritmul de crestere difera de la un bebe la altul...poate pediatra nu e una tocma i ok

alic...................felicitari pentru dintisorul numarul 2 

beca....................drum bun si distractie placuta
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
andreea1608 spune:
Neata fetele! Cris, multumesc de cafea, aveam nevoie
In primul rand vreau sa urez si eu "la mai multe lunite" sarbatoritilor de astazi, multi pupici si sanatate:
Mara Ioana..bebe de Oanaalex
Maia..bebe de Nemora
Yoann ..bebe de Blue77
Andrei Razvan..bebe de Ana Maria
andreea1608 spune:
Acum am si eu o intrebare: de vreo 3 zile a mea bebelina,cand suntem la plimbare,dupa o portie mica de somn incepe sa urle din toti plamanii si se arcuieste foarte tare de spate. Se potoleste cand o iau in brate si ofteaza un pic. Acum nu stiu daca sunt crize de colici sau e altceva? Mai da si parturi de ceva timp mult mai des decat altadata. Ea este hranita cu laptic praf. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? In casa imi face foarte rar asa.
CarlaV spune:
sarbatoritilor de azi!
Nusy, si eu as schimba pediatra, nu se pot incadra toti oamenii intr-un tipar, cu atat mai putin copiii. Iar completarea cu lapte praf nu "ajuta" decat la scaderea lactatiei. Daca bebe ia in greutate este ok.
Fetita mea cea mare a luat cate 1kg in primele 3 luni si apoi din ce in ce mai putin. Intre 1 si 2 ani a luat maxim 250g fara sa aiba vreo problema, pur si simplu nu are cu cine sa semene mai plinuta.
Pe cea mica am cantarit-o de maxim 5 ori in 3 luni, nu din lipsa de interes, ci pur si simplu se vede pe ea ca ia in greutate si este sanatoasa. Trebuia sa o cantaresc acum 3 saptamani cand am facut vaccinul dar am tot amanat si inca n-am cantarit-o. O sa o fac zilele astea de curiozitate, ca sa vad cat va trebui nasa sa tina in brate la botez.
Philip, Ramonaiani, 
.
Ioana, drum bun!
Am trimis pe mail-ul comun fatza invitatiei la care am muncit, arata mai bine scoasa pe hartie fotografica decat pe monitor.
Referitor la dormit, desi imi cresc copiii dupa principiile attachement parenting, partea cu co-sleeping am sarit-o la ambele fete, astfel incat ele dorm in aceeasi camera, si noi alaturi, cu usile deschise. De o vreme, cea mica papa la 10 seara si se mai trezeste dimineata la 6, cand ma duc sa o hranesc de cum incepe sa se foiasca. In felul acesta dormim toti mai bine si nici viata de cuplu nu are de suferit.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
buna fetele si LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi; sa creasca sanatosi si voiosi
andreea, se arcuieste de spate ca e nervoasa si vrea sa o ridici; asa face si a mea cand e nervoasa, iar daca ii este somn si nu poate adormi tipaaaaaaaaaaaaaaaa auleu doamne de ne aude tot Iasul
; ia-o un pic in brate sa o linistesti si apoi pune-o inapoi, chiar de plange si plimb-o in continuare cu sezeta in gura sau misca de carut si ai sa vezi ca adoarme la loc; asa face a mea cand e obosita si vrea nani
carla, super cu dormitul; felicitari
cris, multam de cafea
a mea printesa a adormit aseara la 10 si s-a trezit la 5 jumatate sa pape si apoi tocmai la 10 si dupa ce a papat gangurea nevoie mare; dimineata cand se trezeste gangureste ca nu e chip sa mai atipesti la loc, de ma mir ca nu o doare gatu.
azi e sarbatoare, ziua crucii, si eu am spalat; bine macar ca am aflat acum si nu mai pun alta masina
pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
otiliap spune:
buna fetele!
la multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei de azi!!
mult succes copiilor care au inceput azi gradinita sau scoala!! 

am vazut ca s-a discutat despre dormitul bebelusilor in patut. la noi, in primele 6 - 7 saptamani, matei a dormit cu mine in pat, dupa care l-am mutat in patutul lui. nu am vrut sa patesc cu el ce am patit cu fata, adica sa-l tin cu mine in pat pana pe la 5 - 6 luni, iar apoi sa nu mai vrea el in patut. fata tipa ca din gura de sarpe cand o puneam in patut, asa ca intr-un final am renuntat la aceasta idee. noi insa avem o alta problemuta acum: de aproape 2 saptamani, matei a inceput iar sa manance din 2 in 2 ore noaptea. pana acum, noapte manca de 2, cel mult 3 ori. e posibil sa fie la 4 luni un alt puseu de crestere??
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
cris_82 spune:
andreea.............asa face si a mea cand e nervoasa...motiv? nu vede bine ce se petrece in jurul ei si incepe sa faca ca tamba
cum o ridic si-i arat imprejurimile cum e cuminte fata mamii![]()

carla.............felicitari..super treaba cu somnicul la pitice
cand e parintele odihnit poate sa faca fata mai usor unei zile cu copiimai energici
laurraa......daca tot te-ai apucat de spalat..dai bataie in continuare,asta e...daca m-as lua dupa cate "sarbatori "au aparut in ultimul timp in calendar..nu as mai muncii,nu as mai spala...sau mai stiu eu ce alta treaba as avea...imifac treburile in functie de timpul pe care mi-l acorda bebele nu calendarul..eu am zisca-s mai nedusa la biserica
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
CarlaV spune:
Laura, a spalat masina, n-ai spalat tu
. Oricum se zice sa nu respecti sarbatorile cand ai copii mici.
Cris, daca cea mica doarme bine singura, nu inseamna ca sunt odihnita. Sotul ma ia de fresh seara la 10, apoi pe la 3-4 se trezeste Saby urland si vine la noi, pana o adormim pe ea si pana adorm eu inapoi mai trece ceva, la 6 cea mica e infometata, ma papa cate o jumatate de ora si apoi mai avem conversatii pana pe la 8-9 cand adoarme ea si se trezeste sora-sa
. Asa ca, daca vezi parinti odihniti, sa mi-i arati si mie. ![]()

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"