Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 15
kiralina spune:
Nusy, si eu zic ca ai un copil f normal. Si Ada la 3 luni are 5kg si 60 de cm. Si s-a nascut cu 3150g. Mie medicul mi-a spus ca e perfect ok.
Nu toti bebeii cresc la fel, unii sunt mai slabi, altii mai grasi, altii mai inalti sau mai scunzi. Important e ca ea sa arate ca se simte bine, sa fie vesela.
Iar mie mi se pare ca bebe manaca f ok.
mamica Adei (11.06.2009)
Bebe Beca spune:
Dragele mele, intru repede sa va spun ca va pup, maine dimineata plecam in Bucovina. Acum facem bagaje, ultimele doua zile si cu astazu trei am umblat prin oras dupa haine si incaltaminte pentru rebeca. Si hainute de toamna pentru sara. Am falimentat de-a dreptul.
Maine, inainte de plecare, duc ultimele probe pt coproparazitologic si iau rezultatele uroculturilor. Sper sa iasa totul bine si sa putem pleca.
Sunt obosita, in seara asta am sarit calul cu rebeca, vazand ca mi-a bagat samponul abia cumparat cu o gramada de bani in apa... Este prima oara cand face asa ceva, a crezut ca nu ma supar
, de obicei ma intreaba toaaate tampeniile, tocmai acum s-a gandit ca nu e cazul. Si maine plecam si nu apuc sa imi mai cumpar si nu se gaseste decat prin saloane
. Norocul meu este ca am apucat sa ma spal pe cap.
Va pup si va imbratisez pe toate, nu am apucat sa citesc decat pe diagonala...
Apropo, sucurile astea de fructe nu fac nimic bun pt sara. In seara asta i-am pus iar supozitor, ca sa pot duce proba de kk maine. Si a facut foarte putin si tare. asa ca... singurul avantaj este ca ii pun colostru cu probiotice in suc, fiind praf. imi este mai usor la administrare.
M-am intins cat o zi de post. Sunt curioasa daca ne incap bagajele in masina, ca nu am mai pus portbagajul.
Va pup si va imbratisez si, daca am internet acolo, intru sa va spun cum este.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alic spune:
Nusy...si eu zic sa nu te impacientezi...ritmul de crestere difera de la un copil la altul 
BebeBeca..pediatra mea mi-a zis ca exista in farmacii niste miniclisme; eu n-am avut nevoie, dar ma gandesc ca ai putea sa incerci asa; e mai "natural" decat supozitorul;
fetelor, isi face aparitia si al doilea dintisor
ALICe

eu
laurraa spune:
seara buna fetili!
noi am fost toata ziua la cumparaturi si la un gratar la iarba verde ca a fost ffff cald; chiar vroiam sa intreb si cu dormitul in patutz caci in seara aceasta ii pregatisem patutul si sa incercam sa vedem cum facem sa o mutam caci nu m-a lasat inima pana acum sa o culc separat de mine; langa mine in pat doarme fff bine si profund (se trezeste doar la 5 sa pape si adoarme la 10); insa, nu ma lasa inima, asa cum povestea si maria sa nu o simt eu langa mine si sa nu-i sarut manutele si fruntea de noapte buna.
philip, cred ca e o alegere buna sa-l culci cu tine; te inteleg perfect.Si eu dorm cu Maya si Radu separat, asta este; te inteleg cu soacra ca si la mine a fost f greu dupa ce a plecat de la noi
sarmisa, pentru toate este greu si avem momente, dar trebuie sa nu uiti ca tu si NUMAI tu esti universul copiilor tai si dunt strict dependenti de tine; o sa fie bine, ai sa vezi
kiralina, eu toata ziua cat a fost botezul si noaptea petrecerea am avut un nod in gat si fluturi in stomac; imi jucau lacrimile in ochi de fericire si emotie; nu se compara nici un examen din viata mea sau nunta sau altceva cu ce am trait atunci;
nemo, superba Karo, asa e si finuta noastra, ne omoara cu dansurile ei la nunti sau petreceri
mada, ma bucur ca esti mai bine si felicitari pt dormitul in patut
Carla, cea mai buna este ideea cu cea apropiata de casa
maria, exact asa gandesc si eu cu somnikul de noapte al Mayei; nu o pot dezlipi de mine; aaaa, si , da, Darius este exact mami lui, iar ochii aceia de un albastru superb iti apartin in totalitate
anda si nicuratze ce fete gospodine; imi faceti pofta cu bunatatile voastre cand spuneti ca gatiti chiar de nu dati detalii![]()

alynta, este acelasi leagan; identic, tot din selgros, tot 3 milioane
; imi paruse rau ca dupa ce l-am luat am vazut la Miniblue in Carrefour unul cu carusel deasupra si leganat electric redus de la 5 milioane jumate la 3, sau vazusem unul la Graco, dar e bun si acesta si ii place mult
nucy (sper sa nu fi gresit nik-ul si scuze daca am facut-o), eu cred ca fetita ta este fff normala si mergi la un plafar sau farmacie si cere "ceai pentru stimularea lactatiei" de la fares (e 3 lei)si este extraordinar de bun; a folosit o prietena de a mea care avea lactatie ffff slaba si papa lapte praf bebele si la 3 saptamani de la nastere a luat acest ceai si acum la o luna si 2 saptamani bebele papa DOAR san; multa rabdare
cris, esti o fericita cu kg; eu mai am de muuunnncaaaa
clody, si eu pot arunca sifonierul pe geam

daca bebeii dorm cu noi, la ce varsta ii putem pune fara pb in patut si sa nu se trezeasca? A mea doarme destul de profund si ma gandesc ca nu s-ar trezi, dar nici nu as dezlipi-o de sanul meu.
inca o data va stresez: la plimbare in parc Maya sta doar in landou, si in masinala fel, insa vad ca la plimbare vrea sa mai vada lumea, o pot muta in scoica ca se ataseaza si ea la carut? cat sa stea inclinata?
m-am intins, auleuuuuu, dar ce m-am relaxat.....
pupici dulci
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
maria_bunica spune:
Buna seara!
Si la noi a fost mai racoare azi si pt maine au anuntat maxime de 26 de grade,deci vine toamna,incet,incet!
Cosminica..
pt tine,ai dreptate,imi amintesc remarca,dar cred ca am uitat sa ofer floricica!![]()

Nusy..ii poti face coprocultura pt linistea ta...dar eu zic ca Ingrid creste bine..fiecare cu ritmul lui..nu toti se nasc cu aceeasi greutate,deci e firesc sa nu aiba aceeasi greutate nu?Pe Darius ,pediatra il cantareste intotdeauna dezbracat,asa mi se pare cel mai corect!In farmaciile din Ro nu au cantar disponibil ,sa mergi sa il cantaresti pe bebe de ex o data pe sapt,cu acelaesi hainute,ca sa vezi cum sta la capitolul asta?Nici noi nu avem cantar acasa,dar merg si il cantaresc la farmacie!Eu zic sa iti cauti alta pediatra,daca asta e asa superficiala!
..Aaaa..si important e sa ia in greutate,daca toate analizele sunt ok,sa fie vesela,activa..etc..nu neaparat cat ia in greutate!
Ioana..deci abia plecati..si eu ma gandeam ca azi va intoarceti!
Drum bun si distractie placuta!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
laurraa spune:
Ioana, distractie placuta; stiu cum e cu samponul ca si eu tot profesionale folosesc si daca aman fara el nu am de unde achizitiona decat de la slaon, dar asta e...
n-a stiut d'ra, insa cand va creste sa-i povestesti![]()

alic, cat are bebele exact? felicitari pt dintisor
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
alic spune:
Nusy...buna ideea lui Maria_Bunica... dar in farmacii nu cred sa aiba cantare, in schimb te poti face prietena cu vanzatoarea din cartier...eu un cantar de aprozar am si-mi prinde foarte bine![]()
Laura, multumim! bebita mea are exact 4 luni si 11 zile 
in ce priveste scoica...eu zic ca poti s-o pui linistita, noi pe Natalia o punem in casa in scunelul de masina si e foarte incantata
http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_0474.jpg
iar afara ne gandim din ce in ce mai serios sa trecem la sport fiidca e foarte curioasa si sta mai tot timpul cu capul ridicat
ALICe

eu
maria_bunica spune:
Laurraa..
..zilele astea m-ati facut tare fericita cu remarcile voastre!
Si la noi tati doarme separat,ca ii este frica sa nu se intoarca si sa il loveasca pe Darius..se chinuie saracul pe canapeaua din salon,care nu e confortabila deloc..cateodata se trezeste cu dureri de spate..dar asta e..s-a acomodat!Eu cred ca o poti pune pe Maya linistita in scoica,are aproape 4 luni...plus ca sunt atatea mamici care isi tin copilasii in scaunul de masina,de cand erau mititei..oricum nu o tii o zi intreaga in scoica la plimbare...
mami de
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Da,Alic..cred ca merge si la cantarul de cartier..aici asa sunt dotate toate farmaciile,cu cantare pt bebelusi si cantare pt adulti..Cu 20 de centi l-am cantarit si m-am linistit!![]()
mami de
Buburuza noastra
laurraa spune:
alic, oooo, asa repede? super, bravo! si a mea saliveaza mult si isi rontaie la propriu manutzele si degetelele, dar nu cred ca e de la dintisori desi cand ii pun un deget in gurita il devoreaza cu gingiile![]()
maria, si pe al meu il doare spatele ca doarme pe o saltea de aia mare ca asa ii place, nu-si desface canapeaua; dar pentru o cauza nobila, ce nu fac ei?![]()
![]()
cred ca o voi scoate cu scoica intr-o zi de curiozitate![]()