Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

SARMISA,un gand bun si de la mine,sper sa va reveniti mai repede cu banii!

MADA,,tocmai ii laudam pe parintii care au rabdare sa invete copiii sa doarma singuri.

DICIRSTEA,,cand apuci poate mai pui poze noi.

CLODY,nu esti singura,eu intru doar intr-o pereche de blugi si una de bermude,si cu tricouri negre de la barbati-miu.

KIRALINA,bafta la botez!

RAMONAIANI,tu spuneai ca ajuta putin la scaderea burtii daca dormim pe burta?

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna intregului stup!
in primul rand, uram un sincer "la multi ani!" tuturor doamnelor si domnisoarelor cu numele Maria!!
nu am mai intrat saptamana aceasta, ca nu am mai avut timp, dar incerc acum sa citesc tot din urma si sa raspund.

nusy, bine ai venit in stupul nostru! sa dea domnul sa ai un copil sanatos, cuminte, frumos si mancacios!!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Eu pe la bucatarie,astept sa se termine mancarea de facut(mazare cu carne de porc),bebe doarme cu taica-su!
Parca incepuse sa fie mai linistit noptile,dar aseara iar si-a dat in petec,asta e..nopti bune si nopti agitate..crestem noi!

Clodyac..ca ai zis de aseamanare dintre mine si bebeTati e acasa cu voi?Ca ma gandeam macar in week-end sa il lasi cu tati o ora-doua si sa te odihnesti si tu!Eu asa fac cand sunt fff obosita si este disponibil sotul...prinde tare bine!La mine vad ca familia,atat ai mei cat si soacra,au inteles de la inceput ca ne crestem copilul cum credem noi si nu s-au bagat niciodata cu sfaturi,decat daca am intrebat noi ceva!
Otiliap.multumesc!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ioana..voi azi veniti din Bucovina nu?Asteptam pozici cu fete frumoase!Cum au iesit ultimele analize ale Sarei?

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

alic...felicitari pt primul dintisor!

ertina... felicitari pentru lungimea si greutatea printesei! multa sanatate si crestere usoara in continuare!!!

danami... sanatate multa lui bubu!!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

o zi buna si din partea noastra, cu toate ca e f mohorata; se simte c-a venit toamna.

toata lumea cu probleme.

maria bunica, si Eliza azi noapte o avut un somn.... de fapt, nesomn, nu stiu ce se intampla, cred ca se pregatesc dintisorii.
ca bebe Darius seamana cu tine ti-am spus si eu intr-un mesaj trecut, cand l-am admirat (pt zambet parca) dar, n-ai bagat de seama; reiau acum, ca sa mai cresca inimioara

cu kg ma lupt si eu (bine ca n-am luat prea multe in sarcina), iar mai nou, am renuntat la cerazette

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

fetele din bucuresti, revin cu rugamintea de a-mi recomanda un medic de familie pediatru bun, in zona crangasi sau imprejurimi.

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze
RAMONAIANI,tu spuneai ca ajuta putin la scaderea burtii daca dormim pe burta?

Dormitul pe burta imediat dupa nastere ajuta la retragerea uterului si repozitionarea organelor interne.
Acum, dupa 2-3 luni de la nastere, nu mai ajuta nimic la retragerea burtii - decat sportul.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Maria_bunica,Ertina,Otiliap: multumesc pentru urari!

Kiralina,Cris: si eu am un motan si face tot asa ca ai vostri...la inceput ne-am luptat tare cu el ca se urca mereu in patutul fetei,insa l-am dezvatat in final(il mai gasesc cand si cand in landoul de la carucior)si cand ti-e lumea mai draga miorlaie de o trezeste pe Ingrid,dupa ce abia am adormit-o..plus ca,la fel,e in picioarele mele..Nu va spun cat ma stresez cu verificatul manutelor cand si le baga in gura,sa nu fie vreun par de la motan pe ele...

BebeBeca: a reusit fata mea sa faca kk mult mai des...adica,dupa ce a facut marti(dupa 9 zile de pauza,de 3 ori pana seara),miercuri a facut iar si sambata(adica ieri) a facut din nou..moale si galben...asa ca nu a mai fost nevoie de sucuri...Asa e tranzitul ei,pur si simplu,trebuie s-o las in pace...(pediatra mi-a spus ca ar avea intestinul mai lung si de aceea face mai rar..eu nu cred...cred ca abia-si regleaza scaunele).

Fetelor eu sunt suparata...am fost la controlul de 3 luni miercuri si Ingrid nu ia in greutate cum trebuie...adevarul e ca nici nu prea a mancat(doar 1 saptamana din aceasta luna a mancat bine,celelalte trei,inclusiv asta care se incheie,nu a mancat asa bine din cauza durerilor de burtica...colici...in saptamana in care a papat mai bine am zis ca a scapat de ei si eram asa fericita..si nu i-am mai dat vreo 3 zile Debridat..cand colo,au revenit durerile de luni).Ea vrea sa pape si dupa ce suge putin deodata se chirceste si tipa,lasa sanul..apoi incearca iar,iar o doare..si in final nu mai papa...culmea e ca,daca-i dau la biberon in acele momente,mananca...parca ar asocia durerea de burtica cu sanul si il refuza,in final..nu stiu ce sa mai zic...asa ca i-am mai scapat cate un lapte praf cand nu apucam sa mulg(si-asa nu scot eu mult la un muls..cam 80 ml)...iar asta se intampla numai ziua,noaptea mananca excelent(pe la ora 3 si la ora 5-6),fara s-o doara deloc...
De exemplu,astazi,n-a papat mai deloc...de la ora 6 dimineata(cand a mancat bine),la ora 8 a incercat( a supt putin si a inceput s-o doarasi n-a vrut nici biberon),la ora 11 la fel a supt putin si n-a mai vrut...la ora 13 la fel,in final a baut din biberon lapte praf cam 70 ml(iar eu m-am muls dupa aceea 100 ml)si a adormit in jur de 14.30 si doarme si acum..

Pediatra mi-a spus sa-i dau,deocamdata,in completare lapte praf la masa de seara si sa revin dupa 2 saptamani sa vedem cum se prezinta.
Eu,insa,citind aici,m-am decis sa-i fac coprocultura,sa vad daca n-are vreo infectie digestiva de nu ia in greutate...deocamdata,i-am facut parazitologicul si a iesit ok,acum asteptam sa faca din nou kk sa-i ducem la coprocultura proba.

Si mai e o chestie care ma enerveaza,cu cantaritul la pediatra..nu o cantareste dezbracata...o pune pe cantar imbracata,dupa care scade din ochi greutatea hainelor..ma enerveaza rau chestia asta..pai conteaza si 100 grame in cazul unei cresteri mai lente...
Eu nu mi-am luat cantar caci am zis sa nu fie o sursa de stres in plus..dar cred ca mai bine luam...

Uitati cum a evoluat ea,spuneti-mi si mie ce parere aveti:
-s-a nascut,la 37 saptamani,prin cezariana, cu 3130 gr.si 50 cm.
-la iesirea din spital avea 2930gr.
-la 1 luna,cantarita dezbracata, a avut 3520 gr si 55 cm, deci o crestere de doar 590 gr.(la cm sta bine,5 cm).
-la 2 luni,tot dezbracata,a avut 4580(deci aproape 1 kg,adica foarte bine)si 57 cm.
-la 2 luni jumate,imbracata cu un body subtire, avea 4980 si i-a scazut din ochi 180 gr, pana la 4800(deci crestere de doar 200 grame in 2 saptamani)
-la 3 luni,tot imbracata cu o salopeta subtire,a avut 5260 gr si i-a scazut cele 260 gr,pana la 5 kg,deci crestere de doar 400 grame in toata luna..iar lungime 61 cm.

Asadar,in acest moment,dupa ce in prima luna a luat 590 grame,in a doua 1 kg si in a treia 400 gr., are 5 kg si 61 cm la 3 luni...cine o vede spune ca nu e slaba,are falcute,manute si picioruse grasute...doar la trup e mai subtirica,dar si noi amandoi suntem inalti si slabi..poate ne seamana

Offf,tare mi-e ciuda ca nu e si ea grasa,sa aiba peste 6 kg,incolo...

Ce parere aveti??
Va pe toate,astept sfaturi ed la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nusy, eu zic ca ai un copil absolut normal. as schimba pediatra.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput