Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 13
maria_bunica spune:
Anne Marie Catalina...bebe de Liana30
Antonia Maria ...bebe de Miruta

mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
kiralina spune:
ramonaiani mi se pare f ok sfatul pediatrei tale. Are logica.
O sa tin si eu seama de el. Graba cu statul in fundic vine si de la dorinta ei de a cerceta si de a vedea cat mai multe. Dar ai tu dreptate - o sa stea in fundic atunci cand ea e pregatita. 
Buna idee cu al 2 lea prosop cu gluga. Noroc ca nu e inca prea frig, sper sa nu imi raceasca, off, asta mi-ar mai lipsi. Eu sunt mai panicoasa de fel la boli, nici nu as stii ce sa ii fac.
mamica Adei (11.06.2009)
cris_82 spune:
neata mamici cu pici
...bem
impreuna ?
Ce urat e afara 
si eu vroiam la plimbare cu bebe..
carla................ce bine ca s-a rezolvat cu locatia si popa
...o sa iasa un botez pe cinste

anda magda..............felicitari penjtru reusita
si eu am reusit sa intru in cei mai strimti jeansi pe care ii aveam..probleme majore am intampinat la buci
nu reuseam sa le bag si pe ele
kiralina.............cunosc senzatia
..nici cand eram pe punctul de a naste nu aveam asa de multi paleti cu morcovi la usa cum am avut la botez![]()

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
clodyac spune:
buna dimineata fetele azi o 
mareeee cu laptic sau cu ce doriti 
ramonaiani foarte bun sfatul pediatrului si eu ma lupt cu morile de vant "ca trebuie pus copilul in fund ca si eu l-am pus"... sa va spun ca am in familie o mamica care are bebe de 3 luni si ii da mar ras cu biscuit si eu de ce nu ii dau 
si uite asa ma cert cu toata lumea ca e copilul meu si eu hotarasc
maria sa stii ca si eu zic ca puiutul iti seamana foarte bine
bineinteles si cu tati
kiralina si carla sa va iasa botezul asa cum doriti si bebe sa nu raceasca 
sa aveti o duminica frumoasa

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
cris_82 spune:
ce uitam ..

La multi ani sarbatoritilor de azi

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
clodyac spune:
crissss mi-ai luat-o inainte ![]()
despre botez subscriu si eu la paletii de morcov la usa cu ocazia botezului ![]()
![]()
cat despre haine anterioare sarcinii pot sa arunc tot sifonierul : pantalonii nu trec de mijlocul coapselor 
iar bluzele se opresc in suncile care incep de la buric 
dupa vreo 5 incercari esuate de a proba toateeeee hainele m-am lasat pagubasa ![]()
si mi-am spus : NU MAI INCERCA INCUIE SIFONIERUL ![]()
![]()
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Deea_24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alic am inteles! ma luminezi si pe mine cum se procedeaza? ALICe ![]() ![]() ![]() eu |
scuze de intarziere dar nu am mai apucat sa intru ca am avut musafiri. pai intri pe pagina lor, iti faci cont si la categorii iti alegi pozica ce iti place si pe care vrei sa o modifici si o sa iti dea sa download-ezi ceva programel, de abia apoi te lasa sa il folosesti... nu prea ma am eu cu explicatul... sorry, sper sa intelegi despre ce vb, pozele le modifici la ei pe pagina nu se poate offline. poti alege varianta usoara unde folosesti modelele lor sau poti pune tu fundalul si tot de la a la z. sper sa fi inteles ceva, ceva

Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)noi si raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN
Darian's B-day ticker!
bebe mic
Deea_24 spune:
laurraa bine ati revenit! foarte frumoase pozicile, imi place mult printesica mica! 
nemo ce dulcica e Karo!!! e super filmuletul! bv! apropo, am incercat reteta ta de paste... yummy!!! foarte delicioasa! multumim! 
DanaMi imi pare tare rau ca Bubu nu se simte bine 

Sper din tot sufletul sa se faca bine mititica! 
MADA77 ce frumos povestesti de bebe mic!
CarlaV bine ca ati rezolvat cu botezul, si noi vrem sa vedem invitatia! ![]()
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN
Darian's B-day ticker!
bebe mic
Deea_24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarmisa Buna dimineata! Azi dau eu si eu o cafea. Am avut timp sa stau si eu putin mai mult la calc,dupa ce Aaron s-a trezit la 6 si a papat,v-am citit, m-am uitat si la poze, unul mai scumpic ca altul... ce mai, m-am mai relaxat si eu cu voi. Sanatate multa le doresc puiutilor cu probleme, sa treaca repede!Si la multi ani tuturor, caci vb Mayannei din fiecare dimineata cand se intalneste cu fra'su:Aaron,ai mai crescut putin, vezi daca dormi si papi si esti cuminte! Eu sunt amarata, asa an nu-mi aduc aminte sa mai fi avut,greu, nimic nu pare a se lega, am pierdut masina, terenul pe care il aveam si mai avem termen de o luna sa achiam restanta la chirie...am avut si ganduri nu tocmai ortodoxe, dar slava Domnului mi-am revenit ca parca nu-mi doresc sa nu-mi vad puii crescand.Astept sa inceapa Mayanna gradinita-cu mari emotii, pt ca am schimbat-o- sa am putin mai mult timp sa-mi pun gandurile si casa in ordine ca parca-I la nebuni la noi.Admir sincer mamicile de doi copii care reusesc sa se descurce si sunt puternice, eu am senzatia ca sunt o mama rea, nu reusesc parca sa fiu o mamica buna nici pt aaron nici pt mayanna,iar seara cand o culc pe fata si-mi spune ca ma iubeste, desi eu mai toata ziua tip la ea ma buseste plansul si-mi propun sa fiu mai buna#8230;incerc, dar stiu si eu ,poate nu sufficient.Iertare fetelor ca vin aici si postez din an in pasti si si atunci sunt cu probleme, dar sunt singura, ma mai descarc, mi-e greu ca nu prea imi place sa vb despre mine si ale mele, mai ales ca stiu ca mai sunt si altii cu probleme, poate mai mari ca ale mele si nu va plangeti. Va iubesc si va pup pe toate, pup si pe puiuti sa creasca mari ,sanatosi sa le lase pe mamici sa se odihnesca pt a fi relaxate ca sa aiba grija de ei. am editat ca vad ca clody mi-a luat-o inainte cu cafeaua. ![]() Cristina mamica fericita de Aaron (18 apr 2009) si Mayanna (19 Oct 2005) |
sarmisa off, off, imi pare rau ca aveti probleme asa de mari... cu siguranta este foarte greu dar trebuie sa ai putere pentru puiitii tai, ei merita! Sper sa va reveniti curand si sa rezolvati incet, incet problemele, gandeste tot timpul pozitiv, la un moment dat o sa treaca si o sa iti amintesti de aceasta perioada asa foarte vag.. o sa fie bine! na, ca si eu m-am cam intins, dar chiar m-a emotionat foarte mult ce ai scris.

si suntem alaturi de tine macar cu un gand bun!Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)noi si raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN
Darian's B-day ticker!
bebe mic
Deea_24 spune:
Era sa uit... Anda ce mi-ai facut! imi lasa gura apaaaaa!! ![]()
asa un chef de facut papica m-a luat, hmmmm
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN
Darian's B-day ticker!
bebe mic