Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

alnyta si eu alaptez exclusiv..si nu vor kg astea sa dispara de nici un fel.....super leaganul imi place la nebunie..la noi nu am vazut asa ceva

maria_bunicadaca as avea 56 de kg as spune ca l-am prins pe dumnezeu de un picior de fericire..in toate hainele arat ca un cirnat..toate mis super super super mega strimte...dar nu vreau sa imi cumpar altele..ca nu vreau sa dau banii pe ele..ca cica oricum slabesc mai tirziu (in mintea mea mai am speranta)

sarmisa sa treaca problemele..descarcate aici ca noi te ascultam (citim) cu drag..

alexsimatei rotarix (oral) si infanrix ne-a facut si noi la 2 luni..deci cred ca astea le-ai facut..ma bucur ca nu a facut febra david...eu i-am dat si prevenar deodata cu infanrixul si mia facut un pic de temperatura si a fost super agitat..a trebuit sa-i dau virburcol ca sa se linisteasca..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am rezolvat! La biserica aceea unde ne placea am gasit un alt preot decat cei pe care ii stiam si este ok. S-au mai schimbat lucrurile in 2 ani. Bine ca am scapat de o grija.
Cu imikimi m-am jucat si eu cand am facut invitatia de botez, arata tare bine .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Merci de ideile pt botez. O sa sun si la mama si caru cu bere sa vad ce imi ofera. Nu prea imi surand mie restaurantele astea cu meniu tipic romanesc, dar nu prea am timp de cautari.

cris felicitari pt dintisiorii gata de iesire si ma bucur ca s-a intors motanul ratacitor. Matza mea are o pasiune sa doarma la Ada in patut - isi ia la greu scatoalce pe tema asta.

noapte buna.

mamica Adei (11.06.2009)

Salutare fetelor!

Nu am aucat sa citesc pana la final si nu stiu daca ai gasit pana la urma restaurant.
Dar daca nu esti entuziasmata de cele romanesti, ti-l pot recomanda pe unul unguresc, "st' George" e pe langa carul cu bere, eu acolo fac botezul pe 03.10.09.
Daca vrei amanunte ...

Am uitat de Carul cu bere, ca mie mi-ar fi placut acolo...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

salutare dici! ai inceput noul job? cum va mai e? soacra tot mai e pe capul tau/al sotului?

LauraOana e important sa crezi ca vrei slabi si sa nu-ti iei alte haine. in felul asta psihicul iti va ajuta si fizicul sa slabeasca. eu am mai scapat de 2 kg, dar exact de acolo de unde trebuia, adica la burtica. sunt super fericita ca am putut sa trag fermoarul la vreo 2 perechi de pantaloni.

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

dicirstea merci, dar ieri tocmai am fost la un restaurant si am dat avansul. O sa mergem la Casa cu Tei, e la Rosetti si imi place restaurantul Sunt multumita ca il putem lua pe tot si o sa fie numai noi.

Alex am vazut la poze, pe undeva scria Bocan. Si atunci mi-am dat seama ca ai putea fi sora lui Andrei.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Maine merg la biserica sa vorbesc cu preotul. Am de gand sa ii spun sa nu imi bage fata cu capul la fund ca o sa fac urat rau de tot.
Am niste emotii cu botezul asta mai rau decat a avut la nunta sau la proiectul de diploma.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare
azi nu-s in dispozitie, intr-o ora plecam sa ducem soacra la aeroport. saptamana viitoare va fi tare pustie casa, atat m-am bucurat ca Philip va merge la scoala si eu la parc cu bebe si prognoza spune ca va ploua primele 3 zile asa ca voi aranja casa si face mancare. uf, uf.
pup gasca!
ps mada, super ca ai reusit sa-l inveti asa, la noi e ca la clody adica urla efectiv si i se innoada lacrimile in barba, nu-l pot lasa sa planga asa.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:

Nu imi e clar cu statul in fund cum e.
Deci abia la 6 luni o pot pune in fundic.... ufff. Dar pana atunci nu ridic incet, incet spatarul la carut? Adica acum la 3 luni ce inclinatie e ok?

Mai, da' ce-i atata graba? Ca n-am vazut inca niciunul ajuns la majorat si mergand de-a busilea.
Pediatrul Elizei mi-a zis sa las copilul sa se ridice cand o putea el. Cand s-o aseza el singurel in fund, atunci sa stea - pentru ca altfel i se deformeaza coloana vertebrala copilului. Mi-a zis ca vin deja foarte multi copii cu probleme la el, numai pt ca maam s-a grabit sa il puna in perne sa stea in fund.
Acuma, tu faci cum vrei si cum poftesti, dar gandeste-te cat poti sa tragi dupa aia cu el prin spitale / cu doctori / proteze sa ii indrepti coloana vertebrala (ca vrei, ca si noi de altfel, sa ai un copil inalt si drept ca bradul, nu?) - in loc sa mai astepti vreo 2-3 luni pana s-o aseza el singurel.

Edit: eu si-acum folosesc sfatul asta al pediatrului: in parc se catara si se suie unde poate. Daca nu poate si-mi cere mie ajutor sa o ridic, o iau de-acolo si-i spun ca inca e mica, nu e pregatita sa se joace pe jucaria aia.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:

Cris stai linistita ca nici eu nu is dusa la biserica. In schimb, nasi sunt!! si ei au vorbit cu preotul. Acu, prea multe pretentii nu pot sa am, tinand cont ca mare lucru nu am facut.

Si popa al nosturu a facut totul ca la carte, unde cartea lui spunea ca dupa ce scoate copilul din apa il tine inca o ora (pana citeste el toate cartuliile alea si-l miruieste de 3 ori) in prosop, abia dupa aia il imbraca in hainute.
Sa va spun ca mi-au racit amandoi copiii la botez, chiar daca la Daniel m-am pregatit si am pus copilul in al doilea prosop, uscat?
Asa ca n-ar strica sa mai iei un prosop cu gluga cu tine, in caz de necesitate.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara fetele!!

Philip..m-am gandit la tine azi..stiu ca ai o relatie buna cu soacra ta..,ca sa treaca supararea..sunt sigura ca te vei descurca ff bine si singurica cu puiutii!Am vazut pozele noi...super tare Philip cu palaria,se pare ca ii place mult sa pozeze!Nicholas e un dulce si un cavaler!
Mada...ca mi-ai zis ca bebe seamana cu mine..mi-a crescut inima,mai ales ca majoritatea zic ca seamana cu tati(nu ca ar conta asa mult cu cine seamana,sanatos sa fie...dar na'..sunt mandra sa semene si cu mine)Felicitari pt un bebe asa cumintel..este greu este adevarat,dar atunci cand ii privim trec toate si stim ca putem face chiar si mai multe pt ei!
Sarmisa..multa putere iti doresc..intra si descarcate cand ai nevoie ca noi suntem alaturi de tine,macar cu o vb buna..Ai doi pui extraordinari si merita sa fii tare pt ei!
Carla..nici eu nu prea sunt de acord cu bagatul lui bebe in apa,dar cum am zis,nu am avut de ales..Ma bucur ca ati rezolvat pt botez,v-ati miscat repede!
AlexsiMatei..distractie placuta maine la botez,sa fie totul bine si asteptam poze!
Ana_Micu..bine ati revenit.Ati fost la Braila?Cum a fost?
LauraOana..lasa ca vei slabi,mai ai putina rabdare si iti vei reveni!
Dici..de voi nu ne mai spui nimic?Ce fac baietii?
Kiralina..te cred ca ai emotii cu botezul,eu am tremurat pe toata durata botezului si am avut niste emotiiiii...Totul va fi bine,vei vedea!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput