Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraOana fetele cum stati cu kg??? eu nu reusesc deloc sa mai slabesc!! am niste pofte la fel ca in gravizie ![]() Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngwww.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian |
Uite si eu am aceiasi suparare! Cu toate ca alaptez exclusiv bat pragul pe 70kg!!!!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui alic Alynta, vrem poze cu leaganul si detalii de pret... va pup! Natalia a adormit in bratele mele in timp ce tastam...nici n-am obesrvat ALICe ![]() ![]() ![]() eu |
Poza am pus-o mai sus! (linck) Am dat 3mil in Selgros! Am cautat prin Carrefour si ceva in genul era mult mai scump! E fain ca se foloseste de la 0 la 7 ani! Duce pana la 18kg parca! Are si vibratii! Sunt si mai scumpe care se leagana singurele, au si melodii, dar sunt de la 5 milioane in sus! Ideia e ca-mi fac treaba cu el! Il tin pe Matei in pozitie semisezanda si-i place! Se si plictiseste daca il las mult! Sora mea il are de un an si cel mare adormea numai in el cand mergeam in vizita!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui laurraa alynta, si noi avem leaganul cu vibratii si ne-a salvat de multe ori :); acesta este http://www.okazii.ro/catalog/32303281/LEAGAN-SEZLONG-2-in1-CU-VIBRATII-FISHER-PRICE-pana-la-18kg-.html#galerie |
E identic cu ce am eu! Tu de unde l-ai luat si cu cat?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Sarmisa, imi pare rau pentru problemele tale, poate daca le imparti cu noi se simt mai putin. Uite cum copiii compenseaza totul...
Multumesc pentru parerile referitoare la popa si botez. O sa discutam cu cel de langa casa, poate il da nasa pe brazda, chiar tin la locatia aceea si n-am timp de cautat alt popa.
La Saby tot acolo am facut botezul, dar nu mi-a bagat-o cu capul la fund, ci doar pe vine in cristelnita si a luat apa in palma sa-i puna pe cap. Aveam niste emotii sa nu mi-o inece...
.
Multa sanatate copilasilor bolnavi si iertare daca am uitat sa felicit pe cei sarbatoriti ieri.
Alberta,
si pentru puiul tau. Ce-ti mai face tatal?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Carla.......si eu as alege preotul si nu locatia!
MAda.........bine ai revenit!
Fug la gatit si strans paturi!Pa!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
neata fetele......ce bine am dormit
...pitica s-a trezit la 5:00 sa pape..am luat-o cu mine in pat si pana la 7:20 a dormit pe juma de pat si eu cu ta-su pe un coltisor![]()
clody............multam de cafeluta..Razvanel,las-o pe mami sa se odihneasca si cand mai cresti iti dau bomboane cu ciocolata![]()

nicuratze................corect,bine spus nervi de otel si rude la distanta ca sa nu fie tentatia de-a lua bebele in brate atunci cand plange
nemora..............
ce viteza la topaiala si stabilitate are...si ce rochita frumoasa

kiralina...............eu am fost pretentioasa la botezul fi-mii
de parca eram soacra...ma mir de nu s-o fi si comentat pe seama mea
.Saraca soata..eu nu l-am dat afara din pat,dar saracul doarme pe nici macar 10% din saltea![]()

dana mi......................
Bubu mic sa-si revina

sarmisa.................imi pare rau ca aveti probleme,dar usor-usor lucrurile or sa se aseze si va fi bine

alynta...............ce fain...cand creste bebele il poate folosi ca balansoar

maria bunica............multam
nu e cine stie ce...soata se ocupa de problemele de pe teren,asa ca nu prea ma bazaie telefonul..deci e usor
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
AlexSiMatei spune:
Buna ziua fetelor,
Sarmisa 
sa ai putere in continuare, nici sa nu te gandesti ca esti o mama rea, ai doar prea multe probleme si nu cred ca altcineva s-ar descurca mai bine in locul tau...
Kiralina
nu mai avem sling la fel ca al meu a fost la spalat cu un body verde turbat si acum are o culoare nedefinita de ou de bibilica
Ce cunostinte comune avem, m-ai facut curioasa?
Noi am fost la Viena la diverse controale medicale si suntem bine, am facut si un vaccin - cred ca Infanrix, ca sa vedeti ce mama denaturata sunt nici nu stiu exact... Oricum, n-a facut febra, a plans doar un pic, noroc cu plasturii Emla!
Maine avem si botezul, nu m-am agitat mai deloc, tot mama saraca a dus tot greul...
Va pup, vorbim saptamana viitoare,
Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink
cris_82 spune:
alexsimatei...............e buna si culoarea oului de bibilica..cat de rau poate sa fie? acum e unicat,nu?
...distractie placuta la botez si va asteptam cu pozicile

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
ana_micu83 spune:
Bine v-am regasit ca muream de dorul vostru !
Noi am fost plecati la bunici o saptamana si ne-am intors aseara!
La multi ani cu intarziere tuturor Mariilor si tuturor care au mai adaugat o lunita in palmares!
Citesc pana ajung la zi si revin in forta!
Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!
LauraOana spune:
mada noi am fo cu landoul in romania..si am plecat seara la ora 22:00 cind sebastian dormea deja de 2 ore si nu sa trezit pina la arad cind am oprit de tot masina...
Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

am niste pofte la fel ca in gravizie