Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

fetele cum stati cu kg??? eu nu reusesc deloc sa mai slabesc!! am niste pofte la fel ca in gravizie

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Uite si eu am aceiasi suparare! Cu toate ca alaptez exclusiv bat pragul pe 70kg!!!!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alic

Alynta, vrem poze cu leaganul si detalii de pret...

va pup! Natalia a adormit in bratele mele in timp ce tastam...nici n-am obesrvat [/maroon]

ALICe
eu

Poza am pus-o mai sus! (linck) Am dat 3mil in Selgros! Am cautat prin Carrefour si ceva in genul era mult mai scump! E fain ca se foloseste de la 0 la 7 ani! Duce pana la 18kg parca! Are si vibratii! Sunt si mai scumpe care se leagana singurele, au si melodii, dar sunt de la 5 milioane in sus! Ideia e ca-mi fac treaba cu el! Il tin pe Matei in pozitie semisezanda si-i place! Se si plictiseste daca il las mult! Sora mea il are de un an si cel mare adormea numai in el cand mergeam in vizita!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

alynta, si noi avem leaganul cu vibratii si ne-a salvat de multe ori :); acesta este http://www.okazii.ro/catalog/32303281/LEAGAN-SEZLONG-2-in1-CU-VIBRATII-FISHER-PRICE-pana-la-18kg-.html#galerie

E identic cu ce am eu! Tu de unde l-ai luat si cu cat?!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sarmisa, imi pare rau pentru problemele tale, poate daca le imparti cu noi se simt mai putin. Uite cum copiii compenseaza totul...

Multumesc pentru parerile referitoare la popa si botez. O sa discutam cu cel de langa casa, poate il da nasa pe brazda, chiar tin la locatia aceea si n-am timp de cautat alt popa.
La Saby tot acolo am facut botezul, dar nu mi-a bagat-o cu capul la fund, ci doar pe vine in cristelnita si a luat apa in palma sa-i puna pe cap. Aveam niste emotii sa nu mi-o inece... .

Multa sanatate copilasilor bolnavi si iertare daca am uitat sa felicit pe cei sarbatoriti ieri.

Alberta, si pentru puiul tau. Ce-ti mai face tatal?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Carla.......si eu as alege preotul si nu locatia!
MAda.........bine ai revenit!
Fug la gatit si strans paturi!Pa!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetele......ce bine am dormit...pitica s-a trezit la 5:00 sa pape..am luat-o cu mine in pat si pana la 7:20 a dormit pe juma de pat si eu cu ta-su pe un coltisor

clody............multam de cafeluta..Razvanel,las-o pe mami sa se odihneasca si cand mai cresti iti dau bomboane cu ciocolata

nicuratze................corect,bine spus nervi de otel si rude la distanta ca sa nu fie tentatia de-a lua bebele in brate atunci cand plange

nemora.............. ce viteza la topaiala si stabilitate are...si ce rochita frumoasa

kiralina...............eu am fost pretentioasa la botezul fi-mii de parca eram soacra...ma mir de nu s-o fi si comentat pe seama mea.Saraca soata..eu nu l-am dat afara din pat,dar saracul doarme pe nici macar 10% din saltea

dana mi...................... Bubu mic sa-si revina

sarmisa.................imi pare rau ca aveti probleme,dar usor-usor lucrurile or sa se aseze si va fi bine

alynta...............ce fain...cand creste bebele il poate folosi ca balansoar

maria bunica............multam nu e cine stie ce...soata se ocupa de problemele de pe teren,asa ca nu prea ma bazaie telefonul..deci e usor

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Buna ziua fetelor,

Sarmisa sa ai putere in continuare, nici sa nu te gandesti ca esti o mama rea, ai doar prea multe probleme si nu cred ca altcineva s-ar descurca mai bine in locul tau...

Kiralina nu mai avem sling la fel ca al meu a fost la spalat cu un body verde turbat si acum are o culoare nedefinita de ou de bibilica Ce cunostinte comune avem, m-ai facut curioasa?

Noi am fost la Viena la diverse controale medicale si suntem bine, am facut si un vaccin - cred ca Infanrix, ca sa vedeti ce mama denaturata sunt nici nu stiu exact... Oricum, n-a facut febra, a plans doar un pic, noroc cu plasturii Emla!

Maine avem si botezul, nu m-am agitat mai deloc, tot mama saraca a dus tot greul...

Va pup, vorbim saptamana viitoare,

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alexsimatei...............e buna si culoarea oului de bibilica..cat de rau poate sa fie? acum e unicat,nu?...distractie placuta la botez si va asteptam cu pozicile

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Bine v-am regasit ca muream de dorul vostru !

Noi am fost plecati la bunici o saptamana si ne-am intors aseara!

La multi ani cu intarziere tuturor Mariilor si tuturor care au mai adaugat o lunita in palmares!

Citesc pana ajung la zi si revin in forta!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

mada noi am fo cu landoul in romania..si am plecat seara la ora 22:00 cind sebastian dormea deja de 2 ore si nu sa trezit pina la arad cind am oprit de tot masina...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput