Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Daniel..bebe de Alberta

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

DanaMi..off,mititica..Noapte buna!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

deea, f misto pozele
anda, ce mare si frumoasa-i carla
dana, sanatate lui bubu
maria, stiam ca tu ai sa ma intelegi
Alberta, la multi ani micutului, nu mai intri pe la noi sau ai inceput serviciul?
somn usor Romania

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

DANA,multa sanatate la bebelina!!
ANDA,DEEA,CRIS,DANA,NICURATZE,multumesc de gandurile bune transmise acum si atunci cand eram suparata tareee.Din intamplare sau nu tot voi ati fost prin preajma.
MARIA,multumim de aprecieri,le intoarcem si noi,cu precizarea ca al vostru drag bebelus,mi se pare mie ca seamana cu mami.
Philip,imi pare rau ca nu am notat atunci ID-ul tau de mess..eram pierduta rau.Am vazut si fimuletele cu NICHOLAS,e un dragut si un lungut.Io zic ca e tare bine sa-l mai tii langa tine,daca tot il alaptezi.
Alic,bine ai venit la noi.NATALIA e o scumpa!
LauraOana,sa stii ca m-am gandit si ai dreptate ca primul e de proba.Da-le incolo de kilograme ca se vor duce ele.Rasfata-te!!Intrebare-ATI CALATORIT CU SCOICA SAU LANDOUL SPRE ROMANIA?
Lauraa,sa va fie de bine concediul.MAYA E ADORABILAAAAAAA!!Si nu reusesc sa ma hotarasc cu cine seamana mai mult dintre voi doi.
Carla,bafta cu botezul!Eu as inclina spre un popa de treaba!
Kiralina,numai bine la botez.Vazut una bucata frumusete mica care chiuie.

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/August#
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mada, eu sunt antandreea, contacteaza-ma cand vrei. pupici

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Am terminat tortul si papica,asa ca va invit cu intarziere la aniversarea celor 3 lunite a bondarelului din dotare.
Nici nu stiu cand a trecut timpul,atat de multe s-au intamplat,of,of..Am reusit sa ma mobilizez si sa ies din starea aia proasta in care eram.Am invatat sa accept ca viata mea s-a schimbat,ca atunci cand ai un copil problemele se ivesc la tot pasul,ca trebuie sa fiu mai puternica decat eram,sa nu ma uit pe mine,pe sot,pe bebe..sa nu uit ca acum suntem O FAMILIE.Ma doare mult si inca ma invinuiesc ca poate nu am facut tot pentru a alapta,dar in acelasi timp ma uit cu drag la pruncul de mine si-mi spun ca acest lucru nu trebuie sa-l afecteze mai mult decat s-a intamplat.
IANIS EDUARD e un copil vesel,vorbaret si curajos.Ii plac revistele lucioase si colorate,muzica,dansul in fata oglinzii,plimbarile lungiiiiiiiiiii.
Pe burtica sta frumos,dar doar cand are chef.
Somnul in patut-obiectiv atins.Dupa 2 saptamani de nervi tari am reusit impreuna.Intrat,mangaiat,linistit,ssshh-it..dar fara luat in brate.Cantece de leagan in surdina ,pe fundal...La noi nu se ajungea la plans,pentru ca efectiv il linisteam ..nu apucam sa ies din camera,scancea si ma intorceam.Acum isi recunoste patutul si pana adoarme vorbeste cu prietenii ,ne mai cheama..dar e in regula.Asa mai pot face ssi eu cate ceva prin casa.Doar la mesele de noapte,cand e mai agitat ,il luam in pat cu noi.
Nu are program fix de masa,nici o zi nu seamana cu alta...respectam doar anumite intervale.Are 7 kg.
KK-uta la el s-a reglat cu picaturi Probiotics,luate 2 saptamani.Asa a scapat si de colici.

Oauuuu..ce m-am intins..Sper sa nu va suparati!Pupici!

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/August#
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#

Mergi la inceput

pentru DANIEL si mamica lui!!!
Speram ca sunteti bine,si voi ,si familia!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata azi dau eu cafeluta

mada77 felicitari ca ai reusit sa il inveti in patut ai avut si un bebe cuminte sa iti traiasca

la mine nu este cazul am incercat si eu sa il invat in patut dar la mine daca il lasam mai mult singur chiar daca ma intorceam din doua miscari se enerva si cand incepea sa planga nu il mai impacam cu nimic si decat sa il las sa planga cu lacramioare mai bine lasa ... la fel l-am luat cu mine in pat si este un pic mai bine pt ca tot se trezeste din doua in doua ore la papa foarte rar avem si noi 3-4 ore de somn

cam atat despre noi ... eu sunt un pic mai bine dar tot resimt oboseala si pe mine asta ma doboara totul pana la somnnnnn

sa aveti un week-end placut

danami offfff imi pare asa rau sper sa treaca raul lui bubulina cat mai repede

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Buna dimineata!
Azi dau eu si eu o cafea. Am avut timp sa stau si eu putin mai mult la calc,dupa ce Aaron s-a trezit la 6 si a papat,v-am citit, m-am uitat si la poze, unul mai scumpic ca altul... ce mai, m-am mai relaxat si eu cu voi. Sanatate multa le doresc puiutilor cu probleme, sa treaca repede!Si la multi ani tuturor, caci vb Mayannei din fiecare dimineata cand se intalneste cu fra'su:Aaron,ai mai crescut putin, vezi daca dormi si papi si esti cuminte!
Eu sunt amarata, asa an nu-mi aduc aminte sa mai fi avut,greu, nimic nu pare a se lega, am pierdut masina, terenul pe care il aveam si mai avem termen de o luna sa achiam restanta la chirie...am avut si ganduri nu tocmai ortodoxe, dar slava Domnului mi-am revenit ca parca nu-mi doresc sa nu-mi vad puii crescand.Astept sa inceapa Mayanna gradinita-cu mari emotii, pt ca am schimbat-o- sa am putin mai mult timp sa-mi pun gandurile si casa in ordine ca parca-I la nebuni la noi.Admir sincer mamicile de doi copii care reusesc sa se descurce si sunt puternice, eu am senzatia ca sunt o mama rea, nu reusesc parca sa fiu o mamica buna nici pt aaron nici pt mayanna,iar seara cand o culc pe fata si-mi spune ca ma iubeste, desi eu mai toata ziua tip la ea ma buseste plansul si-mi propun sa fiu mai buna#8230;incerc, dar stiu si eu ,poate nu sufficient.Iertare fetelor ca vin aici si postez din an in pasti si si atunci sunt cu probleme, dar sunt singura, ma mai descarc, mi-e greu ca nu prea imi place sa vb despre mine si ale mele, mai ales ca stiu ca mai sunt si altii cu probleme, poate mai mari ca ale mele si nu va plangeti.
Va iubesc si va pup pe toate, pup si pe puiuti sa creasca mari ,sanatosi sa le lase pe mamici sa se odihnesca pt a fi relaxate ca sa aiba grija de ei.

am editat ca vad ca clody mi-a luat-o inainte cu cafeaua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Uitati leganul:

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=43886&ncat=thumbnail&pcat=b_v*b_babygear

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput