Puiuti de Randunici 2008!! (308)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Doua vorbe repede ca-s cam "ametita". Casa e "toata" la prima vedere Copilul rupt de oboseala, doarme.Am gasit SUSPECT de curat, totul strans , spalat .Declar "operatiunea" reusita, singurul cusur e ca Teodorei ii curge nasul Dudel a fost cam nelamurit ca nu si-a gasit jucariile imprastiate ca de obicei dar era obosit si-a "tras pe dreapta" repede fara comentarii. Noi am dormit prost fireste , ma doare spatele de la patul ala, dimineata am gasit pe masina coji de oua si un ciorchine de strugure ca sa fie clar ca am parcat la Dristor, da? Plus ca blcurile alea sunt inghesuite, in forma de U, se aude tot ce vorbesc vecinii, se simt toate mirosurile de mancare , se vede in casa Valeu ce bine e acasa la mine
Simo la multi ani fericiti impreuna cu al tau sot si da, stiam ca ieri a fost Sf Teodora din Alexandria acesta fiind motivul pentru care am ales fetii acest nume (vroiam asa pentru ca pe tata il cheama Teodor, dar nu eram fff hotarati...si cand am vazut in ce zi a ales sa vina pe lume am stiut ca asa trebuie sa se numeasca de fapt )
Acum va las ca trebuie sa ma apuc sa imprastii jucariile la loc ca parca nici mie nu mi se mai pare ca sunt acasa daca nu calc pe nimic aruncat pe jos

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

simo la multi ani ...sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti

randunici si va multumesc pentru sfaturi....a mai facut un cacutza dupa masa de la pranz...i-am dat o supita de pui...apoi laptic cand s-a culcat..off am intrat pe crengutza dupa ce l-am culcat pe andru si am citit ce mi-ati zis de lapte..nu o sa-i mai dau...acum a dormit doar o ora si 15 min...si i-am zarit si cativa mucisori...e bine ca nu are febra...acum sa vedem ce o mai fi...sper sa fie bine...m-am agitat putin pentru ca mie nu mi-a facut niciodata diaree,cacuta noaptea nu a mai facut de cand era bebelush...m-au speriat mai mult firicelele de sange dar m-a linistit gecko

daca as reusi sa ma uit in gurita lui sa vad daca-si mai face aparitia vreo/vreun rautacios...maseaua si-a scos capsorul,l-am pipait aseara dar in rest nu pot sa vad nimic ca nu ma lasa...

vali LA MULTI ANI SI VOUA SI SA FITI FERICITI!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, la Debenhams are de burticoase f. dragute, de-acolo mi-am luat eu pt. revelion cand eram gravi.

Suspect de liniste pe-aici..pe unde umblati? va plimbati??

Eu am facut un tiramisu , luasem piscoturi pt. diplomat dar s-a schimbat planu', asa ca astept sa pap Si am pus gogosari umpluti pt. iarna, va arat indata, sa vedeti de mumosi sunt

Mergi la inceput

http://www.bucataras.ro/retete/1891/gogosari_umpluti_cu_struguri.html
http://www.bucataras.ro/retete/1890/gogosari_umpluti_cu_varza_rosie_morcovi_si_telina.html

Mimo, ma bucur ca a fost grozava petrecerea si ai gasit casa la locul ei!! Eheee, ce frumos....poate se inDoza si pt. noi
ar voi unde ati dormit, ca nu am prins firul...

Mergi la inceput

Nu stiu ce naiba are...nu ma lasa sa editez si nu stiu de ce a aparut asa...
Ziceam ca poate se indura Teo cu o poza si pt. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA multi ani fericiti Simo! sa va iubiti mereu!

mai Bubu fie-ti mila de mine.. ca mie imi plac asa de mult gogosarii, dar astia aici nu au ... offf...

numai sa ma duc pe la mg rusesti, la polonezi sa caut gata facuti.. savad daca gasesc..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Ce credeti, i-a placut tiramisu lui Stef?

Hai, ma, Mihule...imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

poze Grecia

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo, superbe rau de tot! m-am uitat de doua ori Vladut e atat de...mare si serios! are o fata foarte matura, zici ca are 3 ani! si imi place si freza lui de mor! De Tete, ce sa zic, e superba! a slabit si arata bine Capo di tuti capi serios ca fi-su si cam putine poze cu tine
Foarte frumoasa plaja si apa in Grecia
Ne bate si pe noi gandul la anul, cu avionul, ovcors

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vad ca am pierdut pariul!Simo-Mimo,ma bucur tare mult ca ati tinut cont si de ce sfanta se praznuieste in ziua in care s-a nascut Teodora.
Iar pozele de la mare delicioase:mi-a placut mult cea cu Vladut pe malul marii !Tete arata fff bine,cred ca veti avea ceva de lucru cu admiratorii!
Ariel,mersi de link-uri :tare faine rochile numai ca sunt 2 problemute-nu m-ar incapea rochile alea nici gand si mi se pare tare dificil sa comand ceva ce nu probez..si sa fie si din anglia!Mai mult m-ar incanta sa vad in magazine si sa aleg.Cred ca voi merge pana la Debenhams cum a zis Oana,numai sper sa gasesc si pe marimea mea ceva!
Ramo,sanatate puiutului.sa nu mai faca kk
Gecko,!Mereu ma uimesti

La nunta a fost cam....asa si asa...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput