Puiuti de Randunici 2008!! (308)
Raspunsuri - Pagina 18
natynic spune:
Ramo, iti raspunde "mama diareilor", da?![]()
Deci, nu te repezi nici cu Smecta si, daca nu e diaree-diaree cu volum mare, nici la Hidrasec; Enterol merge insa f bine, normalizeaza flora intestinala, ii pui un plic in vreo 30-40 ml de ceai si-i dai, are gust bunicel. Cel mai important e sa-i dai putin regim si mai ales sa eviti fructe si legume proaspete, carnea fara zeama in care a fiert si, daca continua cacaceala, ia-i lapte de regim (Milupa HN25, Humana HN sau Nan fara lactoza). Prima si prima miscare in deranjamentul de burta e sa opresti laptele normal, cu lactoza, asta agraveaza cel mai tare diareea. In rest, fa-i o supa de zarzavat, niste orez cu carnita, banana, mar copt cu branzica de vaci-din astea, hidratare buna (ceaiul de menta e cea mai buna alegere), fii cu ochii pe el si gata-s-ar putea sa fie maseaua. sanatate!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Gecko sa nu-mi zici ca la mine te-ai referit ca ![]()
...m-ai dat gata

!Ai o memorie beton armat![]()
![]()

Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
LA MULTI ANI FERICITI SIMO SI GEORGE! Dragoste nesfarsita sa aveti...
Si noi tot miri de septembrie suntem![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
'Neata!
He, he, ma bucur, ma, ca va place Bucatarasul! si mie imi place mult 
Cine e randunica graviduta sarbatorita??
Ramo, asa cum au zis si fetele, nu te panica! ca tot or sa faca din astea! daca nu e apos si nu are febra etc. tine-l pe regim o zi doua si ceai de menta in loc de apa. Smecta eu le dau juma de plic o data in putin ceai de menta, vreo 50 ml. Poti pune si mai putin, daca nu i-o place si sa i-l dai in seringa de nurofen. Ai mei insa sunt fani ![]()
Si fa-i pilaf cu morcov, banana cu branza, paste cu branza, mar copt, sticsuri, grisine...din astea...
Aseara Stefu s-a trezit asa speriat si a plans pe la 2 noaptea si nu mai vroia in patut deloc! si l-am trimis pe Vlad sa doarma cu Cata si am dormit eu cu Stef, l-am alintat si am dormit imbratisati
, puiul meu scumpic! cine stie ce-o fi avut, cu toate ca-mi dau seama ca iar nu mai vrea in patut noaptea. Bine ca avem alternativa ![]()
Acum i-am facut suc de portocale si i-am pus si sirop de catina cu miere in el, un deliciu!!
Vlad si tati au plecat la film la mall si eu ies putin la cumparaturi (ca vreau sa fac diplomatul
)
VALENTINA C spune:
LA MULTI ANI! SA MAI SARBATORITI SI 100!!!!
Noi am sarbatorit pe 6 septembrie 6 ani!![]()
Valentina cu
Matei si
18+ cu Luca/ Mihnea
bubu05 spune:
La multi ani Simo! Sa fiti fericiti, sanatosi, sa va bucurati de minunile voastre! Va imbratisez cu drag!!
Vali, LMA si voua de 6 septembrie!
Ramo, fa cum zice Naty! neaparat fara lapte!
Si Stef facea moale mai demult de 3-4 ori e zi si nu era diaree si pana i-am scos laptele nu i-a trecut! deci, e super important! eu i-am dat Milupa HN.
Gata, plec la piata!
mstela spune:
LA MULTI ANI FERICITI,CUSCRA DRAGA!

GECKO,LA MULTI ANI CU FERICIRE!

mami de TEA (1.04.08)
Simo27 spune:
multumesc,multumesc
Eu planuisem pt azi ceva romantic in 2
,dar normal,trebuie sa mergem la o nunta
!Zau ca m-au terminat nuntile astea,din 16 august am avut in fiecare sambata sau duminica cate una
!Si in 20 tb sa mergem la un botez iar in 4 octomb nasi...uite-asa ne distram
.Vroiam sa va intreb ceva:stiti undeva prin Bucuresti vreun magazin cu rochii pt nase burticoase?
Ca nu am idee ce o sa iau pe mine la nunta,si nu as vrea sa merg la croitoreasa
Hai,ca ma duc sa ma coafez si apoi la nunta![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ariel_7000 spune:
La multi ani, Symo! Sa fiti fericiti 1000 de ani!
Eu stiu de unde sa iei cadou de botez
, nu stiu daca ai mai dat vreo tura pe site sa vezi cadouasele argintate.
Uite ce am gasit eu pe la englezi:
http://www.tiffanyrose.com/maternity/clothing/GRI.html (ma rog, sunt mai multe modele, sapa prin site, sunt superbe!)
http://www.bumpsmaternity.com/item.php?prodKey=FM6WAYDR&level1Key=1&level2Key=80&level3Key=169&pageKey=3&sort=0
http://www.cravematernity.co.uk/CraveMaternitySite/pages/product/product.asp?prod=DRS330&affiliatecode=cj&cookie%5Ftest=1
http://www.cravematernity.co.uk/CraveMaternitySite/product/Out_for_the_night/DRS418.htm
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Gecko sa nu-mi zici ca la mine te-ai referit ca ![]() ![]() !Ai o memorie beton armat![]() Simo ,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
pai mai e vreo randunica graviduta ce s-a casatorit in 12 sept?