Puiuti de Randunici 2008!! (308)
Raspunsuri - Pagina 17
Olgutzika spune:
a halit cupilul meu doua treimi de felie de paine de secara unsa cu Almette
. Singurica, pic pic de pe masuta scaunelului...cred ca trebuie sa ma plang de ea, ca vaz ca trebuie sa ma contrazica. Ieri a luat pranzul inainte de nani, fara spectacol...asa putintel cat mananca ea, dar a mancat. La 4:30 o piersica maricica, seara tot iaurtul... Am un feeling ca au fost caninii de vina. In ultima luna au iesit doi, iar zilele astea trebuie sa ii crape gingia ultimului. Il vad, e umflat si e acolo
!
Aseara mi-au montat patul in camera Sofiei, trebuie sa plecamsa cumparam saltea
. Probabil ca la anul si la multi ani o voi muta in camera aia
, dar...macar sa am pat acolo
.
Si dupa ce i-am dat sa pape plodului, am manufacturat si un spanac, e la cuptor
. Sunt o maaare duamna ( la propriu
).
Madame Gecko, ce delicatesuri pe voi!!! Camemebert
Eu in locul lui Patrick as scrie cu rosu aprins pe pereti, se vede mai bine ![]()
Aliiiice?!?1 A venit toamna, cand ma primesti la tine? Ca acum pleci 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Olgutzika spune:
Ramo, m-am uitat pe reteta Sofiei de la diareea de la 10 luni, unde scrie ca 1/4 de pliculet la 6 ore....acum Andru e mai mare, habar nu am, dar cred ca e ok sa mergi tot asa cu 1/4 la 6 ore. Si ceva regim.
Poate vreo mamica patita mai recenta te poate ajuta...
Sanatate!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
raluca2107 spune:
Ramo, poti sa ii dai Hidrasec sau Enterol cate un pliculet de 10 de 3 ori pe zi. Daca face in continuare scaunde diareice introdu si sarurile de hidratare gen Prolyte sau Humana. La fiecare scaun diareic sau voma daca apare ii dai 150-200 ml de apa cu o lingurita de saruri. Pentru ca Sabin nu le lua ca erau cam rele eu i la faceam concentrate cu un pic de apa si ii dadeam imediat apa separat. Sanatate.
Smecta nu i-as da tot pliculetul odata. Stiu ca Brianei ii dadeam cam cate un sfert de pliculet de 3, 4 ori pe zi.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
gecko spune:
ramo, firicelele de sange sunt cel mai probabil de la o fisura anala ce apare can zona e "muncita" mai mult decat deobicei. Nu te panica. Spala popoul cu apa si poti da cu Bepanthene (cu atat mai mult cu cat cel mai probabil se va si irita nitzelus de la scaunul mai des).
Cu Smecta nu te pot ajuta ca nu am experienta, dar sincer eu nu as sari cu ea. Parca mai saptamanile trecute spuneai de de o maseluta la Andru...poate mai sapa vreo una. Pot sa spuna pediatrii ce vor ei ca eu tot cred ca eruptia poate da scaun moale. Si pare mai plauzibila explicatia in cazul vostru, cu atat mai mult cu cat nu are febra, nu varsa, nu e apatic (semnele de o enterocolita) si el nici nu prea are de unde se capata cu vreun brontozaur. Pup
sa treaca.
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Madame Gecko, ce delicatesuri pe voi!!! Camemebert Eu in locul lui Patrick as scrie cu rosu aprins pe pereti, se vede mai bine Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008 |
delicatesuri, delicatesuri...dar ce ma fac ca sunt cam periculoase la varsta asta. Dar din toata farfuria mea numa la aia a poftit. In ultima secunda am reusit ca pe o parte sa-i dau jos mucegaiul
...iar somonul file e alta durere...Iar cu coloratul...las ca s-a vazut destul de bine desenul mov ce mi l-a facut pe frigider
(asta in timp ce parintii isi luau cina si erau tare incantati ca nu-i deranjeaza purandelul
).
VALENTINA C spune:
Salutare si de la noi!!!
Suntem prin zona, dar tare ocupati, caci Matei a renuntat la al doilea somn din zi si ne cere toata atentia si nervii si energia...stiti voi...
Ieri a fost prima zi de gradi - adica cresa si n-a avut nicio problema cu noi. M-a vazut prin curte dar m-a lasat in pace, si-a vazut de ale lui...A adormit de la 12 pana la 13.30, in timp ce colegii lui erau in clasa, intr-o galagie ..Dar omul era obosit...
Hai ca poate mai intru weekendul asta, acum baietii dorm, ca s-au trezit la 6.30, iar eu copiez retete de pe bucataras, sa-mi diversific meniul..![]()

Valentina cu
Matei si
16+ cu Luca/ Mihnea
bitza037 spune:
neata si de la noi!!!!
Ramo fa-i si un pic de orez fiert cu morcov lui Andru
Simo
si eu vreau poza cu burtica si sa pui la semnatura saptamanile
pup stolul si revin...ma duc sa confectionez o ciorbita pentru Antonia
Olugtz si Antonia a mancat de dimineata ALmette pe painica cu bucatele de rosii .....ii puneam eu din fiecare in furculitza ca nu putea sa -si ia singura............bine, asta dupa ce a facut un show intreg cu urelte , tipete si o caruta de nervi ca nu i-am dat jumatatea cealalata de rosie care era intreaga sa o molfaie ea cum vrea.....altadata ii dadeam dar m-am saturat cata mizerie face prin bucatarie ....ca hainele ...Traiasca vanish-ul!!!!!
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
Bubule.....pai niciodata nu deschid forumul fara sa deschid si bucatarasul.....hahahaha...se da conditionat ca pe vremea lui raposatu
....chair daca nu fac mancare macar sa-mi clatesc ochii
am o reteta faina de ardei copti pentru iarna dar nu stiu daca am timp sa o postez.....hai ca vad eu ca de abia saptamana viitoare le vine randul......
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Simo27 spune:
Va cinstesc cu mare drag caci azi facem 10 ani
de cand ne-am luat
!

Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008