Puiuti de Randunici 2008!! (308)
Raspunsuri - Pagina 16
mihutza11 spune:
La multi Ani Teodora! safii sanatoasa si sa reusesti in viata!

La multi ani si pt restul Teodorelor!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
amira_roxana spune:
[
LA MULTI ANI TEODORA DE STELA, TEODORA DE LIANA, TEODOR DE ARIEL SI CELELALTE TEODORE SI TEODORI!

bitza037 spune:
La multi ani Teodorelor si Teodorilor

m-am luat cu treaba si uitam sa zic
Bubule acum fac mancarica aia de pastai cu mamaliguta si usturoi

, am facut si aripioare la teflon si ne pregatim sa mancam
Antonia doarme......
eu o sa mai vin din cand in cand pe aici ca mai am treaba in seara asta ..vreau sa bag niste pastai la conge si sa pun niste ardei usturat la borcan tot dupa bucataras....
apropos de bucataras i-am dat site-ul unei mamici din parc si a zis ca i-a palcut f. mult
gata a venit randunoiul cu berea Becks cu lamaie.....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Ma bucur nespus de mult sa aud, Bitzulino!
Ardei usturat, adica iute?
Am pus si eu din ala bulgaresc, vreo 6 borcane de 800 g 
Simo27 spune:
Oana,am 18 saptamani ca si Vali
!Poze cu burtica nici nu am
,daca iti vine sa crezi...nu am mai facut poze decand cu Creta
!Voi face sigur cu David in prima zi de scoala
!
Bitza,ce harnicuta esti
.Bravo
Nu mai e nimeni pe aci??
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ariel_7000 spune:
ce bagaje bubule? pai ma cheama oana_bubu05??? haaaa??? nop! ma cheama ariel_7000
. eu fac bagajele LUNI, cu 1 zi inainte! asa e traditia
. azi am spalat in schimb, si am spalat si am tot spalat....si m-am luptat cu muntii de hainutze, ca mi-a venit coletul!!! yupiiiiii! am stat eu cu stresul ca ajunge dupa ce plec eu, insa le am acasa, manca-le-ar mama, ca tare dulci sunt unele din ele!
e clar, cu afacerea asta eu de fapt ajung la faliment! deja am luat cateva hainute pt teo si pt alex, cu toate ca am jurat ca nu ma ating de ele
, la coletul cu cadourile, m-am lipit si eu de cate ceva de pe acolo, fiica-mea de ponei, eu de arici, cica pt teo
...uffff, trebuie sa le tratez ca peobiecte de vanzare, nu ca pe "vai, ce dulce e astaaaa!!!"
Multumim pt urari
. Symo, daca nu erai tu, sincer, habar n-aveam ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
Olgutzika spune:

pentru toata lumea!!!
Si un distonocalm pentru Mimo, ca siigur nu a dormit toata noaptea
.
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
gecko spune:
'neata si de la mine
...sar'mana de cafeu
...iote si ceaiul si capuccino si bombocino
...
si...

Multi Ani
plini de dragoste si intelegere pentru o randunica graviduta
si sotiorul ei![]()

!!!!
si gata...ma duc sa dereticesc ca mi-a adormit
Bestione
...asta dupa ce s-a hranit cu camembert
ah...si tema de casa...recomandati-mi niste culori ce se pot sterge usor de pe pereti
, frigider
, mobila
...ca si-a descoperit copchilu' genele de Picasso si ma baga intensiv la facut shmotru
O zi minunata
ramo_cata spune:
am si eu nevoie de o
tare ca-s franta de oboseala...andru meu a facut caca de 3 ori azi noapte...s-a frichinit ,s-a smiorcait ,de cand s-a trezit a facut caca de 2 ori...nu este f subtire dar nici normal...tragepacuri si apare si un strop de cacuta ,dar ce ma ingrijoreaza e faptul ca la astea de dimineata am vazut cateva firicee de sange...helpppp...ce inseamna asta..de-abia l-am facut si a baut 30 ml de ceai de menta ...as putea sa-i dau smecta?daca da cum i-l administrez?am citit pe net prospectul si scrie ca se da cate 1 pliculet /zi la copii 0-3 ani ..in cata apa,se poate un pliculet o data sau treptat?...este prima data cand face caca asa des,cand se deranjeaza la stomacel..offf...sper sa fie vreo randunica prezenta sa ma ajute..nu are febra,e vesel doar ca-i cacacios
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128