Puiuti de Randunici 2008!! (308)
Raspunsuri - Pagina 15
bitza037 spune:
Bubule a iesit tortul super fain!!!! a iesit crema asa asa de fina, fara nici un cocolos de la gelatina cum mi-a iesit datile trecute(inseamna ca incep sa ma specializez)![]()
iar in loc de faina, ca am constatat ca nu am stop de faina in casa am pus o lingura de amidon![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
gudinde spune:
La multi ani Teodora!

Mimo sa-ti traiasca fata, sa te bucuri din plin de copiii tai, sa fie sanatosi, fericiti si sa aiba parte de tot ce este mai bun.
Si Teodorei ii urez din suflet sa reuseasca sa obtina bursa la o facultate din strainatate.
clauclau spune:
LA MULTI ANI TEODORA!

.
Mimo, superba poza cu minunile tale.

LA MULTI ANI GECKO, SA FII FERICITA, SANATOASA SI NOROCOASA.

bubu05 spune:
Bitza, ma bucur mult ca e bun tortul
maine red ca-l execut si eu...daca nu azi ![]()
Dar deja nu mai pot...mai am 2 camasi de calcat si nu-mi vine a cred ca am terminat tot, tot...plus casa curata...pfiu...
lianam spune:

LA MULTI ANI TEODORA! Sa fii sanatoasa si sa dea Dumnezeu ca toate dorintele tale sa devina realitate !
mama-mimo
... sa fii sanatoasa mamicuto, ca fericirea o ai deja in casa 

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate"
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
lianam spune:
toate mamicile randunicile si urez si teodorelor LA MULTI ANI! ... chiar daca nu sunt ele din Alexandria ![]()
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate"
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
Simo27 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lianam toate mamicile randunicile si urez si teodorelor LA MULTI ANI! ... chiar daca nu sunt ele din Alexandria "Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" “Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda” |

La multi ani Noruta TEA
.Si La Multi ani tuturor Teodorelor
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Fetele, pe unde umblati? nu mai scrie nimeni??
Eu ma plictisesc in casa...daca Vlad e bolnavior, nu-i scot...Le-am facut adineauri niste clatite cu mere, s-au lins pe boticuri! Am comandat siropelul de pe net si mi-l aduce luni.
Mi-am terminat si treburile...am mai baut un pahar de la Mimo ![]()
Simo27 spune:
Oana,si eu pe acasa
.Am copii la bunici,si m-am apucat sa bucataresc ca asa imi era o pofta de ciocolata de casa si tocanita de cartofi cu ficatei
!Bineinteles ca prima oara mananc ciocolata
!
Sa va zic ca David de dimineata a venit la mie intr-o fuga sa imi zica ca a visat ca va avea o surioara,nu fratior
...saracutul,ce cosmaruri are
!Azi toata ziua a miscat la greu bebelasul meu
!
Fug la bucatarie
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Simo, spor la bucatareala! Mmmm, ce bine suna tocanita cu ficatei 
Cate saptamani ai acum? pune si tu o pozica cu burticica 
Vlad mai mereu imi spune ca vrea si el o fetita, adica o surioara
, cumnata mea mereu imi zice sa mai fac un bebe
, iar intr-o seara am visat ca eram gravi si avem tot baiat si imi puneam mainile in cap, ca ce-o sa fac eu cu 3 baieti