Puiuti de Randunici 2008!! (308)
Raspunsuri - Pagina 14
ramo_cata spune:
mimo pentru tine cu mult drag..sa-ti traiasca fata si sa fii fericita alaturi de ea....
Am cu ce, ma !
Ma, am cu ce, ma !
Ma, ma ma...!
Ma, am cu ce, ma !
Am cu ce, ma ! Am cu ce, ma !
Oh, yeah, oh yeah !
Am cu ce ma lauda
Sa stie toata lumea
V-o prezint pe fata mea,
E model si mai ceva
I-e frica de Dumnezeu
C-asa am educat-o eu
Fata mea este de vis,
ma face sa traiesc ca-n paradis...
LA MULTI ANI TEO ..SA FII SANATOASA,LA FEL DE ISTEATA SI DESTEAPTA SI SA O FACI FERICITA IN CONTINUARE PE MAMI TAU CA MERITA...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix CEVA MAI FRUMOS NU EXISTA ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, TEODORA!!!! bai mimo, sa-ti creasca fata mare, frumoasa si desteapta e, prietene sunteti, ce sa iti mai urez??? aaaa, daca nu ai adapost la noapte, te astept la mine ![]()
naty, bafta multe! mergi pe "simtire", da-o-n papuci de ratiune. alege cu inima!
eu scriu pe nv
, asa ca....cam atat pt acum, ma duc sa ma arunc in tzoale, ca mi-a venit coletul din anglia si am casa plina 

mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
bubu05 spune:
Mimo, superba poza!! 

Si nu fi zgarcita, baga multe poze de la mare! eu am pus 100![]()
Eu am terminat curatenia, luna am facut peste tot, sunt tare bucuroasa ca e curat si frumos
si ma apuc de calcat, ca tot mai am o gramada
Stefulica s-a culcat, cu toate ca s-a trezit la 9.
Vlad e pedepsit
, zau daca nu a intrat int-o perioada in care face numai pe dos orice as zice...are niste monede/amulete din fier, care se dau cadou la revista Shrek si le-a pus intr-un saculet si se juca cu ele. Si tam-nesam i-a ars lui Stef cu sacul in cap, de-a vazut saracul stele verzi si i-a facut doua cucuie
Bine ca nu i-a spart capu'...of, doamne...si cat vorbesc si cat ii explic...l-am intrebat clar daca are ceva cu Stef, nu-i place de el, il enerveaza, nu-l iubeste...ce tot are cu el...imi dau seama ca a facut fara intentie, nu si-a dat seama...mi-a spus ca-l iubeste si nu vrea sa-l raneasca, dar nu stie de i-a dat...of, mama! 
mimonix spune:
Doamne doamnelor , va multumesc din suflet! 
Zoze ce frumos miros 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Simo27 spune:
La multi ani,Domisorica Teodora!

Sa ai o petrecere pe cinste
!
Siiiiii,pun pariu Simo-Mimo ca nu stiai ca azi e Sf Teodora din Alexandria!Deci,ai de 2 ori de dat cadou![]()
!
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
LA MULTI ANI TEODORA!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bitza037 spune:
LA MULTI ANI TEODORA!!! SA AI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN IN VIATA!!!!

sa ai o petrecere asa cum ai visat-o si distractie palcuta deseara!!!

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze