Puiuti de Randunici 2008!! (308)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ideea e ca am venit cu o stare de greata si Geo al meu mi-a facut o limonada de lamaie buna rau.Apropo,reteta e a Oanei pe Bucataras

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo simo ce copii frumosi ai...tete e superba iar dudutz e un biat mare mare si frumos

bubu arata f bine gogosarii taiam sa fac si eu pe cei cu varza rosie...aia imi plac cel mai mult..pana anul trecut ne-a facut bunica lui catalin,dar anul acesta sigur nu ne mai face sper sa se faca bine macar sa aiba grija de ea nu sa mai faca si treaba...

mihutza hmm dana anul trecut a luat gogosar la barcelona si i-a dat cateva seminte unei prietene care sta la curte ...anul acesta a avut a 2 a plantatie de gogosar...nici acolo nu e gogosar..hmm am ras cand am auzit,ce-ar fi sa se inmulteasca gogosarul adus de la gradinari,olt..iti trimitem seminte si te apuci si tu de treaba

simo spor la cautat rochicioare

va acum merg si eu la nani..maine am treaba.trebuie sa fac niste ardei umpluti,sa coc niste vinete...gata pe maine
noapte buna

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Mimo f frumoase pozele! sa iti traiasca copiii! da mai, Vladut are moaca de om mare..

Ramo zau ca as gradinari, daca as sta la casa.. poate in viitor, sper sa nu fie prea indepartat ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare! Am ajuns, a fost bine, este bine, dar am muuunciiiit! Si mai am! Ca doar vin fetele astea pe la mine si nu pot sa le primesc asa, cu praf!

Va pup pe toate, nu am net decat pana maine seara, apoi poate peste vreo 3 saptamani (!)

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cu Nico m-am conversat deja, treaba am terminat-o asa ca va pupesc si ma duc si eu la nani.

Gata cu pozele, cine are chef si timp, e plin site-ul meu de hainute proaspete, abia sosite. Pana luni dupa amiaza pot trimite coletele, daca mai vrea cineva ceva apoi, sa lase comanda pe site, ca o vad eu

pup,

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

hmmm, iar a picat magareatza pe mine sa fac capitol nou...
astazi il fac (ca e duminica si-s generoasa)...dar de maine sa nu se mai intample

Craca Noua

PS. La Multi Ani cu sanatate pentru Mr. Tide!!!!

Mergi la inceput