Goldie pants - 3
Raspunsuri - Pagina 8
ADRIANKA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 Pe mine ma cam mananca deshtele cand vad poza lui Iona |
Si pe mine ma cam mananca limba
anka77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ADRIANKA
Si pe mine ma cam mananca limba .................................................................. Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea... |
Si mai grav
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze
cory_box spune:
am ajuns si eu acasa, sint frinta.si cind intru aici, ce vad : limuzina, tort cu frisca, lume buna, muzica buna (scuzati, am vrut sa zic megasuperhiper)...ce viata ! acu sa nu credeti ca sint invidioasa, ca invidia e un sentiment foarte urit.eu am intrat doar sa va rog din suflet sa nu trageti toate de bietul Maiculita, ca e slabut saracul si ma tem...ca-l omoriti.scuzati intruziunea,
si acum o dedicatie speciala de la mine pentru mj_girl (asa-i ca initial vroiai sa-ti pui numele de user liberian girl ?, vezi ce le stiu ?):
OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson
lisa-marie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ADRIANKA
Si pe mine ma cam mananca limba |
whattt???..mai, eu am zis ca trebe incheiat la camasa, ca face prea multe victime pe acilea...
Iooonaaaa, vezi ce faci cu el... ca se lasa cu ...
danat spune:
Adriankaaaa cu limbaaa?! C'est ne pas possible, mon Dieu [icon de cucoana ofuscata]
Pe tine ma bazam ca esti fimieie serioasa...mi-am pierdut ultima speranta
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
anka77 spune:
E clar, poza a facut ravagii .A pierit orice speranta sa ne facem bine
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze
lisa-marie spune:
....yo m-am gandit...va vad cam dangerous pe unele dintre voi.....si nici macar nu ne-am adunat toate....partenerul ionei saraca...deja i-ati pus gand rau.........nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa faceti cand o sa vedeti cu ce boboc ma prezint eu...cu floare rosie la piept, ca scos din cutie.......cred ca ii spun soferului sa faca cale-ntoarsa,ca nu ma risc...cu toate masurile mele de precautie.....
doar dak dati dovada de buna-purtare, promit sa ma mai gandesc...
purple_blue spune:
Lisa draga , nu mai poti face cale intoarsa. Soferul e "de-al nostru". Doar nu crezi ca merge unde vrei tu? . Doar nu esti cenusareasa sa dispari la ora 12.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
iona2005 spune:
mai lisa sorrryyy da si pe mine ma mananca deshtele ,limba nu prea ca mi-am muscat-o azi serios nu gluma
ce ziceti de o poza de grup cine se recunoaste??
Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
danat spune:
No bine, daca vaz ca va tineti de jmekerii, atunci i-am zis omului meu sa-si puna ceva mai schocking ca sa nu mai articulati nimic cand apare. Si a facut o proba cu un costum nou (da, tot costum, vechea mea fixatie), ce ziceti?
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson