Goldie pants - 3
Raspunsuri - Pagina 9
ADRIANKA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Adriankaaaa cu limbaaa?! C'est ne pas possible, mon Dieu [icon de cucoana ofuscata] Pe tine ma bazam ca esti fimieie serioasa...mi-am pierdut ultima speranta |
Shhh, sunt sub acoperire, ma infiltrai si eu p-aci printre fete sa vad ce se petrece...Dae sa nu spui o vorba, da?
cory_box spune:
citat din mesajul lui danat No bine, daca vaz ca va tineti de jmekerii, atunci i-am zis omului meu sa-si puna ceva mai schocking ca sa nu mai articulati nimic cand apare. Si a facut o proba cu un costum nou (da, tot costum, vechea mea fixatie), ce ziceti? Hobby ****************************************** www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" Michael Jackson |
nashpa
OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson
iona2005 spune:
danat m-ai adus cu picioarele pe pamant....ii mai misto cand ai de dat jos atatea toale
va las ca el e deja in pijama si ma asteapta
Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
cory_box spune:
citat din mesajul lui iona2005 mai lisa sorrryyy da si pe mine ma mananca deshtele ,limba nu prea ca mi-am muscat-o azi serios nu gluma ce ziceti de o poza de grup cine se recunoaste?? Heal The World Make It A Better Place For You And For Me And The Entire Human Race |
iona : eu ma recunosc in poza, impreuna cu alexia 27; poza e facuta la What Pho Reclining Budha din Bangkok
OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson
anka77 spune:
Lisa , nu stiu dar am senzatia ca bine nu va iesi .Costumul sigur va fi sifonat, ca sa nu mai zic de trandafir.....multe petale nu prevad pana la sf petrecerii .
Adriana, te-ai retras cam devreme de la party.A obosit subectu`?
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze
purple_blue spune:
Ma duc sa . Am cautat demuult versiunea in franceza, dar nu credeam ca EL canta.
Je suis
Bon nuit Nous ne retirons
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
purple_blue spune:
Si asa de Noapte buna ...in spaniola. Dar parca tot mai frumos e in franceza...
(Scuzati vocabularul foarte bogat)
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
iliuta spune:
citat din mesajul lui purple_blue Ma duc sa . Am cautat demuult versiunea in franceza, dar nu credeam ca EL canta. Je suis Bon nuit Nous ne retirons www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after |
Salutare fetele. Am zis ca intru sa vad doar ce faceti ai am intrat cate putin la fiecare "subect".Vad ca voi `petreceti, nu gluma:D. Eu ma retrag ca maine tre' sa ma trezesc de dimineata....
Tare frumos ii mai suna vocea si-n franceza...
V-am pupat, noapte buna
mj_girl spune:
M, I love you more
fetelor, buna dimineata
vad ca ati petrecut, nu gluma,
pe noi va rugam sa ne scuzati, da' dupa remix-ul de la purple, am simtit nevoia sa fim putin singuri...na incarcatura....emotionala mare am trecut si ne-am luat provizii din tortul de la oana si de la atata ciocolata nu ne-am mai putut dezlipi unu de altu'
io n-am putut sa vad cadou de la adrianka, cica e forbidden, forbidden, forbidden da sa vada si okiu meuchiar asa sa fie..? ca am citit p'aci despre neste chestii cu limba..
cory mersi de dedicatie, da initial am vrut liberian girl, dar mai initial si mai initial am vrut dirty diana
mey, da' tu stai cam cu okii pa mine, ori pa parteneru meu??
ai grija ca io am zis ca nu impart, oricum avand in vedere semnatura, io cred ca el este preferatu' tau
http://www.fanpix.net/picture-gallery/393/1300393-michael-jackson-picture.htm
nici prin gand sa nu-ti treaca sa atentezi la baiatu'
http://www.fanpix.net/picture-gallery/222/1095222-michael-jackson-picture.htm
ca e de rau, oi fi mancat tu multi berbeci la viata ta, da' cu mine nu-ti merge
lisa sper din tot sufletu ca esti ok si ai ajuns acasa cu trandafiru' neofilit si cu toate petalele la purtator ca la ce mi-au vazut okii p'aci
danuta m-ai dat pe spate cu ultimul look
ankutza io una nu'nteleg ce cauta buclele tale in dedicatia mea
ionaasteptam invitatia
hai, o zi super MJ
oricum sunt cam am avut si eu o dorinta de ziua mea si nu mi-ati indeplinit-o
He is a special part of me !