Goldie pants - 3
Raspunsuri - Pagina 7
purple_blue spune:
Uitati-va la chestie melodioasa de mai sus..ca e un remix destul de reusit pt. "beginning" de party, zic eu.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
anka77 spune:
hehehe, o sa fie hot atmosfera in seara asta....
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze
lisa-marie spune:
Purple e super remix-ul, eu una nu-l stiam..
hai ca acum va vreau pe toate on the dance floor
Cha'mone girls!!! let's dance!!!
mj_girl spune:
mey, pai nu zisera-ti ca nu il puneti sa presteze...pe scena in seara asta...
He is a special part of me !
oana_n spune:
Nu va ganditi la chestii "grele" cu frisca, ca e din ciocolata si cu bucati de visine. Asa ca, grija ca pateaza (pe unde o sa dati cu el)
iona2005 spune:
mai gagigi pt. petrecerea mea m-am gandit ca ajunge cu atatea toale care mai de care ,asa ca vreau tinute de casa pt. batai cu apa,frisca(apropos daca oana da tortu cine aduce capsuni?)) cautam oua prin ograda(de gaina nu la ce va ganditi voi)
edit:sa veniti dotate cu baloane,pistoale si cosulete
lisa vad ca o dai pe costume si ajungi incet spre 2000
purple Give In To Me sa fie
m-am hotarat la tinuta din seara asta
Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
lisa-marie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iona2005 mai gagigi pt. petrecerea mea m-am gandit ca ajunge cu atatea toale care mai de care ,asa ca vreau tinute de casa pt. batai cu apa,frisca(apropos daca oana da tortu cine aduce capsuni?)) cautam oua prin ograda(de gaina nu la ce va ganditi voi) edit:sa veniti dotate cu baloane,pistoale si cosulete lisa vad ca o dai pe costume si ajungi incet spre 2000 purple Give In To Me sa fie m-am hotarat la tinuta din seara asta |
Oua de gaina ha.......vedetzi ca petrecerile o sa tina lant toata luna, ca pe la sf sunt eu sarbatorita....ma gandesc eu la o tematica ...pana atunci vin prin vecini...
Iona , da vad ca tu renunti la costume si devii "bad"... da' ce ai cu el de l-ai despuiat asa? ia pune mana si incheie-l la camesha ca il ia cu raceala....
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl mey, pai nu zisera-ti ca nu il puneti sa presteze...pe scena in seara asta... He is a special part of me ! |
De aceea remix-uri..ca nu presteaza el..doar se distreaza si el (ei..ca sunt mai multi ), ca tot omul
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
anka77 spune:
Pe mine ma cam mananca deshtele cand vad poza lui Iona
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze
ADRIANKA spune:
Fetelor...va rugam sa ne scuzati ca am intarziat putin, dar a avut intarziere vaporu' si am savurat si noi o acadea impreuna, dar a venit ca un gentleman, cu un www.superiorpics.com/wenn_album/Michael_Jackson_-_best_hit/Michael_Jackson_009_290808.jpg" target="_blank">cadou pentru toate...Enjoy!