Breaking News - 2
Raspunsuri - Pagina 18
danat spune:
Exact Anka, nu ae logica, si nici nu exista precedent.
Chiar sunt curioasa care ar fi explicatia...daca o exista vreuna...
(ca daca o baga pe-aia cu vanzarea ulterioara de dvd-uri...sa ma lase, ca alae ase vor vinde oricum ca painea calda).
Mi-este sa nu fie tot vreo manevra
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
selket spune:
A avut Madona dreptate, in ultima vreme l-am lasat prada presei si l-au distrus. Toata nebunia si revolta care e acum ar fi trebuit sa fie inainte cand vedeam cum vor sa-l ingroape de viu toate tabloidele. :( Regretele si tributurile vin cam tarziu. Of.
Weekendul viitor iarasi e un weekend plin cu Michael la MTV. Si va fi si reluarea la ceremonia VMA pentru cele care nu au vazut-o as'noapte.
http://www.mtv.ro/program
Au trecut deja 3 luni de cand s-a stins si inca e peste tot la TV. Zici ca acum a lansat Thriller. :) Eu n-am vzut ceremonia as'noapte, nici treillerul, numai alea 9 secunde ce le-ati pus ieri.. ar fi fost un super show.. atat de rau imi pare ca nu a apucat sa revina sa le arate la toti cat de amarnic s-au inselat cand au crezut ca-i terminat.
Desi mi-as dori din tot sufletul sa fie o inscenare, din pacate eu cred ca s-a dus, eh. Pe Janet se vedea aseara ca sufera. Iar toate astea cu pozele din laberian Girl si 'i'm alive snd i'm here for ever sunt fix pentru a intretine suspiciunile ... le convine ca le aduce atentie, respectiv bani. Ceea ce e odios de-a dreptul. Jermaine nu are nici o limita se pare ... dezgustator.
anka77 spune:
Apropos de Jermaine....am gasit pe un site un apelativ pentru el care i se potriveste MANUSA si anume JERK-MAINE YESSSSSSSS ma unge pe suflet nu cred ca i s-ar fi potrivit altceva.
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
anka77 spune:
Mi se rupe sufletul de copiii lui, bietii pui cum plang dupa taticul lor
http://tvnz.co.nz/entertainment-news/michael-jackson-s-son-cries-dad-2990367
poze si noi 2
cory_box spune:
Reprezentatia lui Janet a fost amazing (si ea e superba) !! dar pe fata ei se vedea ca e suparata si gata sa plinga; iar la sfirsit, cind s-a uitat la cer, m-a facut sa pling .
"My goal in life is to give what I was lucky to receive: the ecstasy of divine union through music and dance.”- MICHAEL JACKSON
anka77 spune:
Da Janet se vedea ca sufera, parca nu era locul acolo , am simtit-o ca vrea sa plece si sa planga.A fost dureros sa o privesti.....
poze si noi 2
lisa-marie spune:
Am revazut acum tributul adus de Janet...il vazusem si dim la birou dar pe furis..fara sunet....in fine....si pot sa spun ca mi s-a facut pielea de gaina...e coplesitor....cat de bine a dansat ......
dar se vede ca sufera f mult....eu am mai spus si cu alte ocazii ca nu toti membrii familiei ar trebui bagati in aceasi oala...de ex mie Janet mi se pare sincera in suferinta ei...si parintii...
Iar copiii...cred ca sufera si ei enorm, mai ales micutul Blanket......dragul de el....
selket spune:
Din pacate trebuie sa acceptam crudul adevar: Michael s-a dus pentru totdeauna. Mai speram si eu ... dar ...
astrojunkie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui birth_reborn noi, în Bucuresti, ne strangem un grup de fani, in ideea de a ocupa o sala de cinema de la Plaza, sau alt mall. Pe 27, ne intalnim si cumparam in acelasi timp biletele, la rand , unul dupa altul. Nu cred ca putem lua mai multe de 2/ persoana, asa ca e nevoie sa fim cu totii acolo. Nici eu nu as suporta sa ajung in sala cu cate unul care sa comenteze... pe langa... saracul, mi-ar fi mila de el... Inca nu s-a hotarat mall-ul, dar va tin la curent, ar fi frumos sa ne strangem cu totii! |
asa ma gandeam si eu, te rog, tine-ne la curent
motanik spune:
Si eu m-am inscris pe site pt reminder pt cand se vand biletele si am tickuit acolo o casuta ca sa imi dea de stire pe mail cand o sa iasa dvd si blue ray.
Asa ca intr-un fel o sa participam la ultimul turneu si o sa si pastram acasa o amintire de la el.
Azi am primti tricoul din state dar eu sunt inca in Ro pana miercuri asa ca nu l-am vazut dar mi-a zis sotul meu ca e prost calitativ. De ce nu ma mira? Astia pun in graba MJ pe ceva si vand, indiferent de calitate, bat fierul cat e cald.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson