Breaking News - 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

eu una simt ca nu mai am rabadare pana pun astia in vanzare biletele pt filmul din oct.........si da, sunt constienta de faptul ca pe film vor fi numai secventele in care MJ era in forma si nu obosit...
ce va fi in sala de cinema ........nici nu vreau sa ma gandesc......o sa imi iau rezerve serioase de servetele......dak numai de la cateva secunde m-a luat cu palpitatii.........
tributul cu Janet abia acum am reusit sa il vad ...e postat parca in EVZ.....e devastator pt mine...............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Lisa, eu mai intru aici sa vad ce si cum, m-am inscris la reminder sa ma tina la curent, am vazut ca la noi va rula cu data de 28 .
poate ne adunam mai multe , macar facem clubul bocitoarelor in sale de cinema ce ziceti?
http://www.thisisit-movie.com/

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

...chiar la asta ma gandeam, stim cum sunt salile de cinema din malluri, eu am spus de cateva ori ca nu mai calc pe-acolo, si tot ma duc... mi-au stricat aproape fiecare film la care am fost , dar aici s-ar lasa cu bataie in ceea ce ma priveste.

Eu sunt din Bucuresti, si ma gandeam ca ori ma organizez sa merg cu voi, ori astept pana iese pe DVD, pur si simplu n-as suporta sa aud comentarii...

Mergi la inceput

Da cred ca bine sa mergem mai multe, ne-am si cunoaste...cred ca ar fi super.Sa vedem cum facem cand se pun in vanzare biletele, unde luam , cate luam, cate batiste

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

pe mine una m-au rascolit cu totul aceste secvente....ar fi fost ceva de neimaginat iar fi eclipsat pe toti din industria muzicala si ar fi inchis gura la multa lume of,of
www.cinemagia.ro/filme/michael-jackson-this-is-it-43845/articol/30838/" target="_blank">http://www.cinemagia.ro/filme/michael-jackson-this-is-it-43845/articol/30838/
oare va fi in toate cinematografele din tara?
http://muzica.acasa.ro/stiri-muzica/Michael-Jackson-a-lasat-mesaje-ciudate-pe-oglinda-din-baie

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Ce super ar fi sa ne intalnim!..dar din pacate eu nu sunt din Bucuresti........
Si doamne fereste sa nu dea filmul in cinematografele din toata tara!!....ca sunt in stare sa vin pe jos pana la Bucuresti...si asa am organiza si clubul bocitoarelor......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

V-am citit de la inceput, m-a fascinat posibilitatea ca totul sa fie un hoax, precum si diversele indicii care vin in sprijinul acestei teorii, dar ratiunea imi spune ca, din pacate, desi mi-as dori f mult, nu are cum sa fie o inscenare. Eu cred ca diversele indicii sunt pur si simplu regizate special, ca sa lase o urma de indoiala si in felul acesta sa continue multa vreme discutiile asupra a ceea ce s-a intamplat si implicit beneficiile (pt unii), ce decurg de pe seama publicitatii. Ma gandesc logic. Chiar daca si-ar fi regizat omul asa ceva, unde s-ar fi dus dupa aceea? In munti, in paduri, cu lupii? In sihastrie? Unde? Nu putea trai singur cuc. Si oriunde exista picior de om, ar fi recunoscut, este inconfundabil. Iar mai mult decat ce si-a facut deja la fatza nu cred ca mai avea ce sa-si faca, ca sa nu poata fi recunoscut...In plus, avand in vedere dependenta lui de medicamente, avea nevoie de un medic cu el. Ori cine renunta la propria viata ca sa fie cu el for ever? Abuzul si dependenta lui de medicamente, ale caror urmari erau vizibile pe el, nu puteau sa conduca decat intr-un singur punct...din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns birth_reborn spune:

noi, în Bucuresti, ne strangem un grup de fani, in ideea de a ocupa o sala de cinema de la Plaza, sau alt mall. Pe 27, ne intalnim si cumparam in acelasi timp biletele, la rand , unul dupa altul. Nu cred ca putem lua mai multe de 2/ persoana, asa ca e nevoie sa fim cu totii acolo.
Nici eu nu as suporta sa ajung in sala cu cate unul care sa comenteze... pe langa... saracul, mi-ar fi mila de el...
Inca nu s-a hotarat mall-ul, dar va tin la curent, ar fi frumos sa ne strangem cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

eu una nu pricep de ce va rula doar 2 saptamani????? nu vad nici o logica...

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Da nici eu nu am gasit raspunsul, cred ca nu are logica intr-adevar.2 sapt e foarte putin timp la dispozitie pentru fanii lui din toate lumea sa poata vedea filmul.Parerea mea.

poze si noi 2

Mergi la inceput