Breaking News - 2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Si trailerul la This is it... v-a trebui sa il vad in totalitate sa stiu sigur dar din secventele astea... parca cel de pe scena nu e Michael Sa-mi bag picioarele daca nu aduce mai mult cu E-casanova: http://www.myspace.com/ecasanovafansite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Oh Rall cat mi-as dori sa si dreptate, dar eu cred din pacate ca el este .Doamne cat slabise .
Ce ti-a ridicat suspiciuni ca nu e el, sa analizam impreuna poate-poate....

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

fetelor...stiu ca aveti dreptate cand spuneti ca era slabit, palid, adus de spate.......dar eu cand l-am vazut in cele cateva secunde din trailerul de la sf spectacolului cum dansa....mi-au dat pur si simplu lacrimile......iar mie mi s-a parut extraordinar...si asta pentru ca era EL..MICHAEL JACKSON....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si eu ma jelesc de-a binelea la trailerul asta, cred ca in cinematografe o sa fie jale mondiala, mi-e groaza cand ma gandesc eu nu ma voi putea abtine...dar nici nu pot rata asa ceva. Of ce show urma la Londra...de ce n-a trait????

Pana una alta fetelor semnati pt ca 29 august sa fie ziua internationala Michael Jackson si raspanditi vorba, poate reusim...
http://www.gopetition.com/online/30446.html%22%3EOnline

Pe facebook am dat din pozele puse de voi la un mom dat de doi fani care au fost apropiati de el, l-au urmat prin lume, au poze cu el si au reusit sa ia parte si la masa de dupa inmormantare cu familia, ei de la ei mai aflu stiri de genul celei de mai sus si asta:
daca vreti sa va luati un armband
http://www.michaeljacksonarmbands.com/

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Ai dreptate Lisa, dansa bine ..eu ma mai gandesc si la altceva: AEG nici nu isi permite sa arate altceva decat ceea ce vor ei, iti dai seama ca au aratat doar spuma, nu un Michael obosit si slabit.Iti dai seama in ce scandal ar intra daca l-ar arata altfel, mai ales ca era vb de 50 de concerte.

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Sa te uiti la trailer si sa stii ca nu mai e...eu una nu pot face asta. Pur si simplu creierul meu nu poate sa creada ca ce vede acolo e la timpul trecut. Pana acum m-am tinut tare, dar asta m-a daramat. Clar cei de la AEG au pus in filmul ala doar ce au vrut ei, insa dincolo de cat slabise, performa bine, nu se dezmintea, e king of pop...asa ca altul ca el nu va mai fi. Nu pot crede ca nu mai e, si nu vreau sa cred asta.

N-am apucat sa vad premiile, caut pe youtube sa vad daca prind ceva momente, insa majoritatea is facaturi, au doar numele si sunt altceva. Clipul din pag anterioara la mine nu merge.

Offf, daca acu e asa, ce o sa facem cand se va lansa filmul? Cred ca o sa provocam indundatii de la atata pe tot mapamondul.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Da Oana , nu mai merge filmuletul s-au miscat astia repede si l-au scos
asta am mai gasit , e dureros de privit....nu imi vine sa cred ca el e pe ecran si sora-sa danseaza pe scena....
uite aici http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=3d381467-6645-4f2d-b32e-edac85aaeace

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Doamne
anka ai dreptate, pare ireal ca el e doar pe ecran...

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

In cel de pe youtube, erau dansatori pe scena, iar pe ecran rula Thriller, Bad,Smooth Criminal dupa care a venit Janet.Au dansat exemplar tipii aia, dar vorba ta IREAL, sa il vad pe M in videoclipuri si altii dansand in locul lui.Parca ma uit la un film efectiv, tot sper sa vad The end sincer, sa ma intind pe canapea sa deschid ziarul si sa vad: Michael va concerta luna viitoare la Londra....sau mai stiu eu unde

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

oricum iar m-au adus nervii in butoi de cateva zile. Nicicum nu ma mai inveselesc, sa vad partea buna.
Inca nu pot sa ma uit la nimic ce a fost la mtv, pt ca prevad ce mi se va intampla.

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

Mergi la inceput