Breaking News - 2
Raspunsuri - Pagina 19
mihutza11 spune:
chiar ca i de potriveste porecla lui Jerk-maine!
asta cu teoriile conspirationiste pt mine a picat total de acum, pt ca se vedea pe Janet suferinta..
iar cu filmul care va rula numai 2 sapt cred ca e manevra.. dar nu inteleg de ce ar fi nevoie de manevre, pt ca in mod sigur salile ar fi pline ca sa nu mai zicem de dvd-uri dupa aceea..dar probabil ca cei de la AEG vor sa fie siguri de profit.. nu stiu..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
cory_box spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Mie asta mi se pare o aberatie / inventie de-a tabloidelor, sincer Aici explica chiar ea ce s-a intamplat, foarte pe scurt: http://blogs.myspace.com/lisamariepresley |
Rall : dar vad ca la tine toate-s inventii . tabloidele nu le crezi, hoax-ul nu, this is it, nu, Elvis, nu...dar pe cine crezi ?. dar, hai umple-ne atunci tu de singe cu o teorie, ca mor de curioasa.
"My goal in life is to give what I was lucky to receive: the ecstasy of divine union through music and dance.”- MICHAEL JACKSON
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cory_box dar, hai umple-ne atunci tu de singe cu o teorie, ca mor de curioasa. |
...m?
Chiar ti se pare ciudat ca nu cred in ziarele de scandal si in faptul ca Michael si-a inscenat moartea? Cat despre This is it, am precizat ca trebuie sa vad mai mult decat acele secvente rapide...
Ultima chestie e legata de Elvis. Tu ai spus ca Michael ar fi fost obsedat de moartea lui Elvis si ca acesta ar fi fost motivul divortului dintre Lisa si Michael. Ti-am dat un link unde chiar Lisa vorbeste despre despartire... Nu inteleg de ce preferi sa crezi alte surse.
In rest... numai bine
bulinuta27 spune:
de asta ce ziceti?
'I WAS...'
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2637892/Jackson-I-was-a-painkiller-addict.html
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
motanik spune:
Bulinuta...nici nu stiu ce sa mai zic...
Apropo, pe aceeasi pagina e si o stire ca tributul de la Viena s-a mutat de fapt la Londra, pe Wembley. Ah si e la anu' in iunie, nu mai e anul asta.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 de asta ce ziceti? 'I WAS...' http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2637892/Jackson-I-was-a-painkiller-addict.html |
Nu inteleg de unde a "iesit" inregistrarea asta. Cu ce ocazia a fost facuta. Nu inteleg cum de a "iesit" tocmai in aceeasi zi cu trailer-ul de la fim. Iar e ceva fff ciudat si intrevad o schema.
In rest, inteleg tot si
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
anka77 spune:
Nu a iesit ieri inregistrarea.Eu o stiam de ceva vreme,dar nu mai stiu exact cu ce ocazie a fost facuta
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
purple_blue spune:
[quote]citat din mesajul lui anka77
Nu a iesit ieri inregistrarea.Eu o stiam de ceva vreme,dar nu mai stiu exact cu ce ocazie a fost facuta
[quote]
Si mie de ce nu mi-ai aratat-o? . Uite asa mai aveam un motiv de . Dar, ca sa vad partea plina a paharului, in ultimul timp incep sa mi se aseze gandurile in ordine, macar putin si vad ca EL a fost asa cum l-am simtit eu, avand in vedere tot ce stiam inainte si dupa si acum. Si, nu e subiectul, dar ma declar inca o data Mrs. Purple Jackson.
Din pacate, adevarul 100% nu o sa il stim niciodata.
Vad ca "The Sun" spun ca e pt prima data video asta, dar sincer, inclin sa te cred pe tine decat pe ei.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
anka77 spune:
Cand l-am vazut prima data , am trecut fugitiv peste el, nu imi placea nici ca insista ala prea tare cu intrebarile, nici Michael nu mi s-a parut foarte sincer....si am trecut peste el repede
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
bulinuta27 spune:
uff ce ma intristeaza sa il vad asa
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze