Breaking News - 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

chiar ca i de potriveste porecla lui Jerk-maine!

asta cu teoriile conspirationiste pt mine a picat total de acum, pt ca se vedea pe Janet suferinta..
iar cu filmul care va rula numai 2 sapt cred ca e manevra.. dar nu inteleg de ce ar fi nevoie de manevre, pt ca in mod sigur salile ar fi pline ca sa nu mai zicem de dvd-uri dupa aceea..dar probabil ca cei de la AEG vor sa fie siguri de profit.. nu stiu..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui cory_box

Lisa Marie Presley a pus capat casatoriei "pt.ca n-a mai suportat obsesia lui Michael fata de povestea mortii tatalui ei, Elvis, despre care o ruga în mod repetat sa-i povesteasca, spunind ca ar vrea sa moara ca el.Public, spunea cu aer de copil ca el ar vrea sa traiasca mereu".

Mie asta mi se pare o aberatie / inventie de-a tabloidelor, sincer
Aici explica chiar ea ce s-a intamplat, foarte pe scurt: http://blogs.myspace.com/lisamariepresley

Rall : dar vad ca la tine toate-s inventii . tabloidele nu le crezi, hoax-ul nu, this is it, nu, Elvis, nu...dar pe cine crezi ?. dar, hai umple-ne atunci tu de singe cu o teorie, ca mor de curioasa.

"My goal in life is to give what I was lucky to receive: the ecstasy of divine union through music and dance.”- MICHAEL JACKSON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui cory_box

dar, hai umple-ne atunci tu de singe cu o teorie, ca mor de curioasa.

...m?
Chiar ti se pare ciudat ca nu cred in ziarele de scandal si in faptul ca Michael si-a inscenat moartea? Cat despre This is it, am precizat ca trebuie sa vad mai mult decat acele secvente rapide...

Ultima chestie e legata de Elvis. Tu ai spus ca Michael ar fi fost obsedat de moartea lui Elvis si ca acesta ar fi fost motivul divortului dintre Lisa si Michael. Ti-am dat un link unde chiar Lisa vorbeste despre despartire... Nu inteleg de ce preferi sa crezi alte surse.

In rest... numai bine

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bulinuta...nici nu stiu ce sa mai zic...

Apropo, pe aceeasi pagina e si o stire ca tributul de la Viena s-a mutat de fapt la Londra, pe Wembley. Ah si e la anu' in iunie, nu mai e anul asta.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

de asta ce ziceti?
'I WAS...'
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2637892/Jackson-I-was-a-painkiller-addict.html

Nu inteleg de unde a "iesit" inregistrarea asta. Cu ce ocazia a fost facuta. Nu inteleg cum de a "iesit" tocmai in aceeasi zi cu trailer-ul de la fim. Iar e ceva fff ciudat si intrevad o schema.

In rest, inteleg tot si

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Nu a iesit ieri inregistrarea.Eu o stiam de ceva vreme,dar nu mai stiu exact cu ce ocazie a fost facuta

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

[quote]citat din mesajul lui anka77

Nu a iesit ieri inregistrarea.Eu o stiam de ceva vreme,dar nu mai stiu exact cu ce ocazie a fost facuta

[quote]

Si mie de ce nu mi-ai aratat-o? . Uite asa mai aveam un motiv de . Dar, ca sa vad partea plina a paharului, in ultimul timp incep sa mi se aseze gandurile in ordine, macar putin si vad ca EL a fost asa cum l-am simtit eu, avand in vedere tot ce stiam inainte si dupa si acum. Si, nu e subiectul, dar ma declar inca o data Mrs. Purple Jackson.
Din pacate, adevarul 100% nu o sa il stim niciodata.

Vad ca "The Sun" spun ca e pt prima data video asta, dar sincer, inclin sa te cred pe tine decat pe ei.

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Cand l-am vazut prima data , am trecut fugitiv peste el, nu imi placea nici ca insista ala prea tare cu intrebarile, nici Michael nu mi s-a parut foarte sincer....si am trecut peste el repede

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

uff ce ma intristeaza sa il vad asa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput