Ce parfumuri va plac? (18)
Raspunsuri - Pagina 9
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
sali mi s-au lungit urechile cum ajung la serviciu scot mobilul si l pun pe birou sa fie langa mine ca nu cumva doamne fereste sa sune si sa nu aud ! stii sigur ca ne suna azi sau miine ? |
[purple]Nu stiu sigur . Dar ieri mi-a scris intr-un mail ca azi si maine este in Buc. pt parfumuri.( el vine din Ploiesti) . Asa ca m-am gandit ca daca azi/maine le ridica o sa inceapa sa sune si o sa sune intai in Bucuresti.
Nici pe mine nu m-a sunat astazi iar maine , daca mi le pune la posta, o sa ajunga abia luni.
O sa fie un weekend luuuung.............
Stiti daca prin curier ajung in aceeasi zi? Si cat costa?
manucu spune:
Eu le primesc doar prin curier, costa 20 ron si vin in 24 de ore.
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
sali spune:
Teo, nu te-a sunat nici azi?
Nu stiu ce naiba se intampla, din cate am inteles eu , mai demult nu existau intarzieri asa de mari ...acum parca intarzie din ce in ce mai mult.
Si eu mi-am pierdut rabdarea, e neplacut si pt ca ma tot intreaba prietenii pt care am mai comandat.
Tocmai m-a sunat babanu'.
Luni imi pune parfumurile la posta.
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali Tocmai m-a sunat babanu'. Luni imi pune parfumurile la posta. |
pe mine NU !
sali spune:
citat din mesajul lui teo30967
pe mine NU ! |
imi pare rau.

dar e si maine o zi,o zi in care babanu cred ca e in bucuresti.
poate , poate........
dana, ce e cu tine?
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali dana, ce e cu tine? |
a inceput fiul meu scoala asa ca, zilnic mate, romana, engleza, pian, dus adus de la tenis, facut piata, gatit, of, am obosit
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha
a inceput fiul meu scoala asa ca, zilnic mate, romana, engleza, pian, dus adus de la tenis, facut piata, gatit, of, am obosit |
........totusi, printre atatea activitati, mai strecoara si forumul, macar din cand in cand!
danamiha spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sali
........totusi, printre atatea activitati, mai strecoara si forumul, macar din cand in cand! ![]() |
nu scapati de mine, va citesc zilnic
miki68 spune:
Azi am dat o raita prin Sephora si m-am delectat cu diverse miresme. Ma declar indragostita de F for Fascinating Night (destul de persistent - m-am dat acum 5 ore si e inca f.intens) si de Un Jardin Après La Mousson. In schimb, nu mi-au placut deloc Kelly Caleche si Un jardin en Méditerranée. Pleasure Delight, deasemeni mi-a placut, insa nu e prea persistent (deja nu-l mai simt decat f.vag).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei