Ce parfumuri va plac? (18)
Raspunsuri - Pagina 10
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki68 Azi am dat o raita prin Sephora si m-am delectat cu diverse miresme. Ma declar indragostita ...... si de Un Jardin Après La Mousson. In schimb, nu mi-au placut deloc Kelly Caleche si Un jardin en Méditerranée. |
pe toate le-am incercat in plus am tester de la kelly caleche (EDP), toate merg vara,pe toate le simt unisex DA UNISEX de ala care nu -mi place si totusi ma tenteaza kelly caleche pentru vara ...desi tre sa recunosc ca nu ma reprezinta dar are ceva care ma incita .........si a tinut f mult pe mine .celelalte doua nu au tinut deloc
sali spune:
Buna dimineata , parfumatelor !
Teo, intrucat nu cred ca ne vom intalni asa curand , sa-mi arati personal Boudoir-ul tau ( la parfum ma refer
) , mi-am comandat o mostra de pe fragrancex.
Sper ca saptamana aceasta sa avem ce scrie, mai mult decat saptamana trecuta , cand a fost liniste ( aproape ) deplina !
Teo, nu ai primit nici Anglomania, Narciso R si Dali?
danamiha spune:
Am comandat pe fragrancex 2 parfumuri pt o prietena si mi-am comandat si mie ceva...o mostra pe care ma gandeam ca daca nu imi place o trimit la Targoviste la sali, dar too late
Sali, stii ce am comandat?![]()
sali spune:
| citat din mesajul lui danamiha Am comandat pe fragrancex 2 parfumuri pt o prietena si mi-am comandat si mie ceva...o mostra pe care ma gandeam ca daca nu imi place o trimit la Targoviste la sali, dar too late |
Putem sa spunem ca functionam pe aceesi lungime de unda....parfumata!Cu Budoir, desigur!

Ti-au acceptat comanda la fragrancex?
Nu te intreseaza un comision de X dolari, pt comenzi pe fragrancex?
Mi-am schimbat buletinul , o sa merg la banca sa il aliniez cu cardurile ( ca adresa) dar nu stiu daca voi reusi cu fragrancex!
anne16 spune:
Pe 26 septembrie implineste o luna comanda la fragrancex
Nu a sosit
S-a mai intamplat cuiva?
danamiha spune:
| citat din mesajul lui anne16 Pe 26 septembrie implineste o luna comanda la fragrancex ![]() Nu a sosit ![]() S-a mai intamplat cuiva? |
stai linistita, la mine a venit exact dupa doua luni
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
stai linistita, la mine a venit exact dupa doua luni |
O my God! sper ca nu ai asteptat atat de fiecare data!
Ar insemna( apropae , ma rog) ca iarna sa mi comand parfum pt vara si invers?!
geniest spune:
Astept si eu o comanda data pe 31 august a.c.
Sunt curioasa cat va dura...prima data cand am comandat pe fragrancex, adica acum 1 an, le-am primit cam intr-o luna....
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali Teo, nu ai primit nici Anglomania, Narciso R si Dali? [/purple] |
sali nu am primit nici telefon macar de parfumuri nu mai zic nimic ....
da astept in continuare ...nu disperez asa usor ....
am inteles eu bine tu si danamiha v-ati luat boudoir ca mostra ? sambata seara s-a dat fiica-mea cu el ca a fost la o petrecere si ...imi e in nas !
astept si parerile voastre dar ...dana are alte "inclinatii" abia astept impresii !
sali spune:
Buna dimineata!
Am vazut pe computergames ca babanu isi motiveaza intarzierea in livrarea comenzilor spunand ca prietenul din state( prin care aduce parfumurile) a avut o saptamana de concediu.
Teo, sunt sigura ca azi te suna si iti da intalnire . ![]()
Deci tu crezi in continuare ca Boudoir este facut pt mine?
In 2, 3 sau chiar 4 saptamani
iti spun.
A venit postasul dar nu mi-a lasat nici un aviz.
Sunt dezamagita, mai ales ca babanu zice ca a intrat in posesia coletului cu comanda de pe 31.08.
In loc sa ne puna nervii pe bigudiuri, mai bine ne-ar pune parfumurile la posta!
In cat timp vine o comanda de pe strawberry?
Varianta cu babanu' ma face cu nervii !