Ce parfumuri va plac? (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
In cat timp vine o comanda de pe strawberry?
Varianta cu babanu' ma face cu nervii ! [/purple][/font=Comic Sans MS]

Cam 3 saptamani.
Azi am dat comanda pe strawberrynet pentru un ruj Clarins si un Murmure EDT de 75 ml. Primisem o oferta de shipping 0 + cadou un "cosmetic" Scott Barnes si n-am putut rezista In plus mi-au mai scazut si 2% ca a fost a 3-a comanda din ultimul timp

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

scuze ca ma bag ca muska'n lapte.......de pe www.delight.ro ati comandat vreodata?

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:

Buna dimineata!
Am vazut pe computergames ca babanu isi motiveaza intarzierea in livrarea comenzilor spunand ca prietenul din state( prin care aduce parfumurile) a avut o saptamana de concediu.
Teo, sunt sigura ca azi te suna si iti da intalnire .

sali m-a sunat babanu !!!!!!!!! mi-a adus tom fordul !!!!!!!!! a plecat fiica-mea la intalnire !!!!!!!!!am emotii mai ales ca e si cald afara si asta e de iarna ...da` vad eu ca si fiica-mea se da la greu cu carolina 212 sexi si e de iarna ...vad c a merge sper sa nu mi displaca nici mie black orchid .

Citat:
Deci tu crezi in continuare ca Boudoir este facut pt mine?
In 2, 3 sau chiar 4 saptamani iti spun.

nu stiu daca e facut pentru tine dar ...am asa o intuitie ca esti mai "vulcanica" deci ...boudoar e pentru femei temperamentale,mai "adevarate" cum ar zice fiica-mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:

Buna dimineata!
Am vazut pe computergames ca babanu isi motiveaza intarzierea in livrarea comenzilor spunand ca prietenul din state( prin care aduce parfumurile) a avut o saptamana de concediu.
Teo, sunt sigura ca azi te suna si iti da intalnire .

sali m-a sunat babanu !!!!!!!!! mi-a adus tom fordul !!!!!!!!! a plecat fiica-mea la intalnire !!!!!!!!!am emotii mai ales ca e si cald afara si asta e de iarna ...da` vad eu ca si fiica-mea se da la greu cu carolina 212 sexi si e de iarna ...vad c a merge sper sa nu mi displaca nici mie black orchid .

Citat:
Deci tu crezi in continuare ca Boudoir este facut pt mine?
In 2, 3 sau chiar 4 saptamani iti spun.

nu stiu daca e facut pentru tine dar ...am asa o intuitie ca esti mai "vulcanica" deci ...boudoar e pentru femei temperamentale,mai "adevarate" cum ar zice fiica-mea .

Hai ca nici cand am dat treapta nu am stat cu asa emotii!
Astept impresii la cald !
Ti-am zis eu ca azi iti da intalnire !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Teo, si eu astept cu nerabdare impresiile.
In ultima vreme nu am mai comandat parfumuri la babanu`, dar am tinut legatura cu el, am facut comenzi la VS si Estee Lauder, iar acum astept sa ma sune si sa-mi trimita un fond de ten.

Am plecat pentru cateva zile in Moldova. Am testat la prietena mea:
www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Ca-mir-348.html" target="_blank">Casmir - imi place foarte mult, abia astept sa-l achizitionez
www.fragrantica.com/perfume/Moschino/Moschino-732.html" target="_blank">Moschino - nu mi-a placut intr-un mod deosebit, e clasic; mi se pare ca aduce un pic cu Chanel.

nepotica mea

Mergi la inceput

fetelor am tom ford, blach orchild
e puternic, modern tineresc si are note unisex dar nu de fresh de after sau spuma de ras, cu aroma de trabuc!? de alcool, cred ca un lichior de cacao, cafea,ciocolata. eu nu il simt dulce. (cand zic dulce ma refer la lolita, hanae, ciocolovers sau carolina 212 sexi,dar are note de un dulce pe care acum nu le pot identifica as zice un dulce sofisticat dar nu lesinator pentru ca se suprapun notele cu altele lemnoase parca un lemn afumat .

imi place . nu cred ca deranjeaza pe nimeni si nu cred ca ar stramba cineva din nas cand as lasa urme in urma mea, exceptand PUTEREA as zice ca e "cuminte" nu supara prin faptul ca e ascutit, ca e dulce, nu e condimentat, e cald si molatec asa ...merge f bine toamna si iarna EU am "sange" in mine si o sa ma dau cu moderatie si primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Teo in sfasit ne-am lamurit. Daca iti place tie eu cred ca mi-ar place si mie .
Ps: si eu ma dau cu carolina 212 sexy vara .

Saptamana aceasta astept Elle, Visit, Alien si Angel, sunt din 2 comenzi diferite, dar am rabdare pt ca stiu ca merita .

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manucu

Teo in sfasit ne-am lamurit. Daca iti place tie eu cred ca mi-ar place si mie .

manucu DACA nu esti topita dupa florale, dupa feminine ultrafeminine parfumuri atunci iti place. am spus e unisex eu am mirosit odata un barbat asa ...nu stiu daca am fost suficient de clara ....mai intreaba ...

Citat:
Ps: si eu ma dau cu carolina 212 sexy vara .

fiica-mea se da cu el vara, eu zic ca in notele de inceput nu prea merg vara da` ea se da ca ii place . niste note calde din el se regasesc in tom dar mai linistite asa zic eu ...

Citat:
Saptamana aceasta astept Elle, Visit, Alien si Angel, sunt din 2 comenzi diferite, dar am rabdare pt ca stiu ca merita .

elle il am eu si desi cineva spunea intr-un post pe aici ca e tineresc si slabut, mie imi place f mult si nu inteleg de ce slabut ...poate daca te dai tu imi spui si mie daca simti la fel.. atentie mie nu imi plac notele de inceput cand e frig afara, nu vreau sa spun cu ce le asociez ...ca imi place prea mult parfumul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Teo in cele din urma s-a meritat deci indelunga asteptare. Ma bucur ca-l gasesti pe placul tau!
Black Orchid mi se pare un concept nou de parfum, diferit de ceea ce normal ar fi oriental-floral,cu notele lui de rasina, patchouli, santal, orhidee...combinatia e puternica si intunecata. De asemenea nu e nici atat de raspandit precum Angel, asa ca vei face senzatie cu el fiind unica.

De curand mi-am adus aminte de un parfum pe care nu resuesc sa mi-l fac prieten. Este vorba despre Samsara Guerlain. Nu pot sa trec de notele lui de baza, la deschidere e placut, insa desi lista de ingrediente include toate aromele mele preferate, nu ma convinge. Voua va place Samsara? Nu-mi aduc aminte daca a scris cineva despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Nici mie nu-mi place baza la Samsara. Imi miroase a lemn afumat cu o urma de vanilie, dar nu vanilia dulce si gurmanda, ci mirosul dur al batonului. Per ansamblu, eu il percep foarte "smokey".
Teo, stii Visa Robert Piguet? Are vreo legatura cu el Black Orchidul? Ca eu il am pe asta si parca in acelasi stil in intuiesc...

Mergi la inceput