Ce parfumuri va plac? (18)
Raspunsuri - Pagina 12
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rose_selavie Black Orchid mi se pare un concept nou de parfum, diferit de ceea ce normal ar fi oriental-floral,cu notele lui de rasina, patchouli, santal, orhidee...combinatia e puternica si intunecata. De asemenea nu e nici atat de raspandit precum Angel, asa ca vei face senzatie cu el fiind unica. |
da asa e un concept nou de parfum ! nu pot sa l compar cu nimic !sa stiu ce nota ii dau tre sa il miros si pe frig. nu e raspandit ca angel sau alien dar ...e la fel de "masculin" ca si ele ...in plus miroase ca un parfum iesit din piele, parca pielea naste parfumul si nu parfumul da aroma pielii ...nu stiu daca am explicat bine, pot spune ca e "animalic"?
citat din mesajul lui rose_selavie![]() De curand mi-am adus aminte de un parfum pe care nu resuesc sa mi-l fac prieten. Este vorba despre Samsara Guerlain. Nu pot sa trec de notele lui de baza, la deschidere e placut, insa desi lista de ingrediente include toate aromele mele preferate, nu ma convinge. Voua va place Samsara? Nu-mi aduc aminte daca a scris cineva despre el. |
mie imi place samsara si ma tenta ...oricum e un parfum bun si ...in timp o sa mi-l "adjudec" si pe samsara (da sa mai epuizez stocul!si sa mai acumulez ceva ani ?!)e feminin imi place nu e f matur insa parca simt santal mai mult decat mi-as dori..oricum l-as mirosi inca o data inainte de cumparare
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui Lo_li_Ta Teo, stii Visa Robert Piguet? Are vreo legatura cu el Black Orchidul? Ca eu il am pe asta si parca in acelasi stil in intuiesc... |
nu nu stiu visa robert piguet . ma tenta fracas si (inca) vreau o mostra ...dar nu am nimic de la robert piguet. pot sa ti spun ca daca esti consumatoare de parfumuri lancome dior givenchy guerlain etc nu vei gasi o asemanare a black -ului cu vreunul din ele .indiferent cum miroase nu simt nimic sintetic in el nici in capac nu numai pe piele .amestecul e f reusit dar ma repet doar daca nu esti consumatoare de florale si similare iti va placea .
rose_selavie spune:
| in plus miroase ca un parfum iesit din piele, parca pielea naste parfumul si nu parfumul da aroma pielii ...nu stiu daca am explicat bine, pot spune ca e "animalic"? |
ce frumoasa descriere!
Lo-li-ta, deci nu sunt singura! Ai descris f bine Samsara. Asa il percep si eu, atat pe alte persoane cat si pe mine cand l-am testat. Are ceva ce ma face sa intorc capul in directie opusa, santalul din belsug si batonul amarui de vanilie duc la esec in Samsara. Spun asta ca o mare admiratoare de parfumuri vanilate.
Lo_li_Ta spune:
Teo, nu sunt fana a caselor enumerate de tine si nici dupa florale nu ma omor.Daca ar fi sa aleg o casa de parfumuri, ar fi Hermes forever. Mi-a picat in mana mai demult Black-ul, l-am mirosit, dar nu-mi mai aduc aminte decat ca era foarte dens si emana o caldura. Era nasul meu obosit. Plec maine din tara si am de gand sa aprofundez problema asta...si alte cateva![]()
Rose, si la mine vanilia e una dintre aromele mele preferate. Dar nu ca in Samsara sau Hypnotic Poison (mi se pare ca vanilia e in acelasi stil).
geniest spune:
Teo sa te parfumezi sanatoasa cu noua achizitie.
Apropos de Samsara (am consumat ani de zile, era "viata" mea ) sa stii ca am constatat ca este foarte uzitat. Mi se pare ca toata lumea miroase a Samsara in metrou, dimineata.
Au aparut niste variante ale lui samsara: Samsara Shine si Un air de Samsara. Le-ati mirosit ????
danamiha spune:
Desi am testat Samsara, dupa ce l-am cumparat nu am mai fost incantata. Imi place mult vanilia, santalul, moscul, totusi nu mi-a placut, asa ca am renuntat la el. Eu am avut EDT, dar am testat recent EDP si parca mirosea mai bine.
Teo, sa te bucuri de...tom![]()
sali spune:
Am primit Allure Sensuelle si Trouble.
Sensuell-ul numai senzual nu mi se pare, dimpotriva, chiar il simt "friguros" si usor amarui. Imi place, nu zic nu, are acea nota Chanel pe care o au mai toate parfumurile lor.
Acum, despre TROUBLE ( Boucheron) : nota de varf de lamaie persista mai mult decat mi-as fi dorit eu , parca toate lamaile din lume si-au dat intalnire in Trouble ! ![]()
Seamana f mult cu Addict Eau Fraiche.
Intrucat apele de toaleta de la Boucheron pe care le-am incercat au tinut pe mine la nesfarsit , ma gandeam ca Trouble, fiind apa de parfum, nu se va lua decat cu gel scrub.
Ei bine nu, este persistent dar nu asa cum ma asteptam!
Combinatia lamaie/vanilie reuseste sa fie placuta ( prietena mea mi-a zis ca parfumul o duce cu gandul la sarbatorile de iarna) si sa dea parfumului in primul rand caldura si abia apoi dulceata.
Oricum nu mi se pare un parfum pretentios sau sofisticat , mai mult un parfum "domestic", atat de domestic incat eu am zis ca "miroase a orez cu lapte in care ai pus esenta de vanilie si ai ras coaja de lamaie' ! ![]()
Acum, dupa aceasta descriere "culinara" , demna mai mult de o carte de deserturi decat de un topic despre parfumuri, ma gandeam ca daca mi-as mai lua si L de la Lolita Lempicka ( cu scortisoara si vanilie) , nu ar mai trebui de sarbatori sa fac nici o prajitura, ar fi suficient sa dau pufuri prin casa si totul ar mirosi delicios ! ![]()
Teo, enjoy Black Orchid!
Dar scrie si o impresie mai la rece, asa, adica dupa 2 zile de purtat, cum ti se pare? ( ca sunt sigura ca in astea 2 zile ai "abuzat" de el ).
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali Am primit Allure Sensuelle si Trouble. Sensuell-ul numai senzual nu mi se pare, dimpotriva, chiar il simt "friguros" si usor amarui. Imi place, nu zic nu, are acea nota Chanel pe care o au mai toate parfumurile lor. |
allure sensuelle imi place si mie nu stiu de ce l-ai simtit friguros ...ceva note amarui da, de fapt amaruiul acela ii da notele de "mascuin" din el, e sofisticat e mai de doamna asa ...da tre sa recunosti ca nota aia de chanel face toti banii !
allure s ma asteptam sa ti placa acum da -te cu el si pe frig, e f importanta temperatura, eu il stiu de iarna .
| citat din mesajul lui sali Acum, despre TROUBLE ( Boucheron) : nota de varf de lamaie persista mai mult decat mi-as fi dorit eu , parca toate lamaile din lume si-au dat intalnire in Trouble ! |
eram sigura ca trouble nu te va cuceri ! daca m-am inselat numai tu stii ...
| citat din mesajul lui sali Teo, enjoy Black Orchid! Dar scrie si o impresie mai la rece, asa, adica dupa 2 zile de purtat, cum ti se pare? ( ca sunt sigura ca in astea 2 zile ai "abuzat" de el ). |
saracul " tom" ar trebui sa sune la vreo "protectie" la cat l-am abuzat sa stii ... da tre sa il mai incerc pe temperaturi negative si tom are niste note amarui nu e fructat in sensul obisnuit nu e floral si e f f f puternic la inceput ...dar puterea e data de altceva parca ar fi o bautura alcoolica aromata da ...cum stau prost la capitolul asta nu stiu cu care bautura si in acelasi timp dulce da dintr-un sirop ...
sali spune:
| citat din mesajul lui teo30967 eram sigura ca trouble nu te va cuceri ! daca m-am inselat numai tu stii ... [ |
In fond, este destul de greu sa ma mai cucereasca ceva, parfum sau barbat!
teo, ti-a adus si celelalte parfumuri comandate odata cu TOM Ford?