Ce parfumuri va plac? (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Sali ai primit Serpentine?

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui manucu

Sali ai primit Serpentine?

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Nu, nici un semn. Ar fi trebuit?
Pe tine te-a anuntat sau ti-a trimis comanda de pe 1st cu Alien, Angel, etc?

dana, daca as fi avut oricare din aceste 2 parfumuri acum cativa ani as fi fost mai mult decat fericita. De multe ori tanjesc dupa acea senzatie pe care o aveam pe atunci, cand reuseam sa mi iau sau primeam un parfum care era cu mult sub ce imi iau acum....

Azi m-am dat cu Trouble ( la 5 dau un examen, sper sa nu am probleme) , imi place, ma simt bine cu el, in fond eu nu il gasesc floral oriental ci cam gurmand....
Si arata si bine, pana acum nu am avut o sticluta de parfum cu picioruse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
teo, ti-a adus si celelalte parfumuri comandate odata cu TOM Ford? [/purple]

nu sali nu mi-a adus decat tom si un daliflor sigilat da` culmea ca EDT si eu comandasem sigilat edp si tester edt acum...sa vad ce mi aduce data viitoare ...

da mai zi si tu de allure ala cum te-a cucerit ca nu preaai fost darnica in explicatii ...

si bafta la examen !

Mergi la inceput

Citat:
dana, daca as fi avut oricare din aceste 2 parfumuri acum cativa ani as fi fost mai mult decat fericita. De multe ori tanjesc dupa acea senzatie pe care o aveam pe atunci, cand reuseam sa mi iau sau primeam un parfum care era cu mult sub ce imi iau acum....

te inteleg PERFECT sali ! ah cand ma gandesc la mine si la adolescenta mea ceausista si la tineretea ....de asta imi comand parfumuri fabricate in anii aia, in felul acesta am senzatia ca traiesc "vremea" in spiritul "epocii" !

inainte de a comanda narciso am intrebat-o pe fiica-mea daca vrea parfum ca eu fac comanda si mi-a raspuns ca n-o intereseaza nimic ...PAI FETELOR sa -mi fi zis mie mama mea la 19 ani ce parfum vreau cred ca as fi uitat de "tot" si "toate "...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Ca veni vorba despre vremurile de demult mi-am adus aminte de primul meu parfum.
Se numea "MILROSE" de la Yves Rocher. Aveam 6 ani si l-am primit de la o prietena buna din Germania a bunicii mele care ne vizita in fiecare an. Imi aduc aminte ca mirosea f suav a trandafiri si mi-a placut la nebunie. Dupa muuuulti ani l-am cautat si nu se mai face.

Tot cam in aceeasi perioada si tot de la Yves Rocher mama avea gama Orhidee, parfum si lapte de corp si ea nu punea niciodata restrictii, ma lasa sa ma dau...

Apoi cu timpul au mai fost la noi in casa Amarige, Eau de Patou si altele de care nu-mi mai amintesc, am sa o sun pe mama sa o intreb. Primele mele parfumuri proprii si personale au fost Hot Couture, Madmoiselle si Hypnotic Poison, le foloseam prin rotatie pana le-am terminat. Numai 3 !!! Cat de rezervata eram inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Ca veni vorba despre vremurile de demult mi-am adus aminte de primul meu parfum.

In '84-86 nu prea erau parfumuri la moda, sau nu stiam "noi muritorii de rand"
Imi aduc aminte ca aveam o colega de liceu care se "parfuma" cu un parfum de lacramioare si noi restul cu deodorande si sapunuri Fa, 8X4, ce se mai aducea atunci din Europa "comunista"

Primul meu miniparfum primit, a fost : "Miss Dior" in '87.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

teo, multumesc! la examen am iesit bine !

anne, pai daca aveai FA si 8X4 deja erai privilegiata!
De ACANTHA sau MAGIC ai auzit?

Mai erau sapunurile AMO, mai stiti?

Am vazut ca este oferta pe big la Donna Karan - Cashmere Mist EDT , il stie cineva?

A aparut LOLITA pe fragrancex, tester, la 35 $ 100 ml ! EDP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:

teo, multumesc! la examen am iesit bine !

anne, pai daca aveai FA si 8X4 deja erai privilegiata!

Am vazut ca este oferta pe big la Donna Karan - Cashmere Mist EDT , il stie cineva?

A aparut LOLITA pe fragrancex, tester, la 35 $ 100 ml ! EDP!

Cumparam de la cei care mergeau in excursii

Mergi la inceput

Citat:

Am vazut ca este oferta pe big la Donna Karan - Cashmere Mist EDT , il stie cineva? [/purple]

da il stiu cand l-am mirosit prima oara m-am indragostit de el e un floral, de zi dar mai special,(nu-i asa o apa lesinata) m-am dezumflat cand mi-a zis fiica-mea ca ei nu -i place ca ce "cu el mirosi a flori toata ziua" si nu mai simti altceva... dar mie mi-a placut, nu e pentru "mature" desi e spre clasic...dar miroase bine . la persisttenta nu stiu ca in mall nici nustiu ce am mirosit edp sau edt .

nu e lolita nu e tom ford ! si eu sunt o ciudata nu stiu cum am putut trece asa de la cashmere (care e un ultrafeminin) tocmai la black orchid ...care numai feminin nu e ...

Mergi la inceput

Citat:

de magic da ?
da de caseta aia de la miraj cu parfumul egreta mai stiti?
era o caseta pe care o luam pentru nuanta rujului era un ruj mai maroniu si nu -l bagau comunistii decat la caseta cu o pudra cu un parfum la 15 ml si era vreo 100 de lei, dar acum realizez ca parfumul era totusi bun ...dar nu era de mine aveam de la 16 - 20 si nu mergea ...

alt parfum comunist era miss otilia ! costa si asta tot in jur de 100 era de la miraj! il stiti ? asta cica era premiat pe afara etc...doamne cum ne mai puteau prosti, cand in lume era o adevarata magie a parfumurilor ...

de "afara" imi placea rexona verde si sapunul camay

Mergi la inceput