Ce parfumuri va plac? (18)
Raspunsuri - Pagina 14
raluca30 spune:
buna parfumatelor...nu pot sa nu-mi amintesc pe cand eram copil si mama mea nu avea cine stie ce parfumuri,avea niste deodorante si mai tarziu cumpara Magic si mai era unul..niste ape slabute..mai avea fiole de trandafiri de la bulgari sau niste ape de toaleta de la polonezi(lucra pe litoral)..eu mereu o intrebam de ce nu sunt magazine cu parfumuri multe(aveam si eu imaginatie la 7ani)si ea imi zicea ca o sa fie cand voi creste mare si asa a fost..acum incerc sa compensez lipsurile din tineretea ei si ii cumpar parfumuri bune si creme sa o rasfat..ii plac toate,nu pot spune ca si-a format un gust special pe vreun parfum...trebuie sa fii fost groaznic pt femeile tinere in acea perioada cand nu se gasea mai nimic...
eu mi-am primit parfumurile de pe strawberry dar Ferre l-am dat cadou unei prietene pt un ajutor(in perioada asta am avut un mic necaz,mai exact m-a lovit o masina,dar sunt bine acum)...Ferre miroase f bine pe ea,nu stiu cat de mult persista,dar e f fin si placut.![]()
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca30 trebuie sa fii fost groaznic pt femeile tinere in acea perioada cand nu se gasea mai nimic... |
da intreaba-ma pe mine simt ca anii aceia mi-au fost furati ! si eu acum am grija sa RECUPEREZ la greu !
| citat din mesajul lui raluca30 eu mi-am primit parfumurile de pe strawberry dar Ferre l-am dat cadou unei prietene pt un ajutor(in perioada asta am avut un mic necaz,mai exact m-a lovit o masina,dar sunt bine acum)...Ferre miroase f bine pe ea,nu stiu cat de mult persista,dar e f fin si placut. |
am si eu tester cu ferre e floral efin modern si e in genul lui bright cristal versace sau salvadore feragamo (dar asta tine!)sau iubirea mea y loewe you de la loewe de care m-am despartit ca nu tine deloc pe mine si decat sa ma oftic degeaba l-am dat si eu mai departe, dar ca persistenta nu e un parfum de cursa lunga ...tine pe haine daca dau ...acum m-am dat din nou si da miroase bine ! e discret asa, o apa florala placuta de vara. toate cele enumerate cu exceptia lui salvadore nu au o persistenta buna, sunt mai slabute sa le zic ...cu persistenta buna si in genul lui ferre pe alocuri ar fi cashmere mist de la dona karan ...
imi pare rau de accidentul tau bine ca nu e nimic grav!
sali spune:
Tuturor iubitoarelor de dulce in materie de parfum , ma simt obligata sa le aduc la cunostinta ca a aparut Pink Sugar SENSUAL ! ![]()
http://www.fragrantica.com/news/Aquolina-Pink-Sugar-Sensual-1025.html
teo, ca o detinatoare de Pink sugar clasic, ce spui?
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali Tuturor iubitoarelor de dulce in materie de parfum , ma simt obligata sa le aduc la cunostinta ca a aparut Pink Sugar SENSUAL ! http://www.fragrantica.com/news/Aquolina-Pink-Sugar-Sensual-1025.html teo, ca o detinatoare de Pink sugar clasic, ce spui? |
sali ca o detinatoare de chocolovers de la aqualina ...deci nu pink pot sa spun ca totul de la aqualina e DULCELE in esenta lui ...dar dulcele lor e comestibil si f tineresc !!! parfumurile lor le gasesc potrivite pentru 16 - 22 de ani cu indulgenta 25!
acu` nu ca nu mi-ar place si mie sa fiu in segmentul asta de varsta, pentru ca eu am momente cand asa ma simt dar imi revin cand ma uit in buletin !
sali dar nu mi-ai raspuns cum stai cu allure s?
eu pe tom il simt cam masculin...
rose_selavie spune:
Sali, Teo, eu zic ca atat Tom Ford cat si Allure Sensuelle sunt pline de mister si calitati si merg bine cu personalitatile voastre puternice.
Purta-ti-le cu incredere, faceti cu ele exceptie de la regula in lumea plina de parfumuri gastronomico-fantastice-ultra-dulci 
sali spune:
teo, scuze, acum mi-am amintit si eu ce era vorba de fapt de chocolovers..........chiar imi amintesc ca ne-ai spus ca fiica ta s-a dus la intalnire cu babanu sa ia chocolovers, s- a dat cu parfumul si se uita ciudat lumea la ea in metrou ![]()
Pink Sugar acesta nou zice ca ar fi pt femei , nu pt fetitze....o fi un fel de Lolita,asa.......
Allure Sensuelle , hm, daca il testam mai bine inainte nu cred ca mi l-as mai fi luat...miroase bine dar pe mine nu tine asa cum am citit pe aici .Carrye zicea ca avea o colega care se dadea cu Allure S . si nu mai miroasea nimeni in birou a altceva, ca acoperea toate parfumurile. Mie nu mi se pare asa puternic.
Si il simt in continuare amar, parca nu are nimic dulce sau floral.Dupa mine , l-as baga in categoria bitter- spicy. ![]()
M-am dat prin par cu el( cand am dat pe gat, ceafa) si este super teapan acum, mai tare ca orice fixativ ! ![]()
In schimb, TROUBLE incepe sa mi placa mai mult, se simte f bine placut pe haine, dupa o zi, doua...nu-i vorba ca si Allure Sensuelle pe haine e campion de departe....
Nu ma risc la un Black Orchid, daca si tu zici ca ti se pare cam masculin ...Nu stiu cum ar fi Voile de Fleur, tot ce stiu e ca ar fi o varianta mai soft...
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie Sali, Teo, eu zic ca atat Tom Ford cat si Allure Sensuelle sunt pline de mister si calitati si merg bine cu personalitatile voastre puternice. Purta-ti-le cu incredere, faceti cu ele exceptie de la regula in lumea plina de parfumuri gastronomico-fantastice-ultra-dulci ![]() |
da rose sunt de acord cu tine, cele doua parfumuri fac nota discordanta cu marea masa a parfumurilor si intr-adevar sunt bune!
pentru ca tu ti-ai luat coco negru(la varsta ta!)e clar ca esti impotriva parfumurilor gastronomico-fantastice-ultra-dulci
eu pe allure s. il stiu si era pe lista mea de cumparat ...acu` am black orchid si pana nu l termin nu -mi iau allure s. dar mi-l iau!
despre black ce sa zic: nu am mai avut niciodata ceva asemanator, desi am mai avut parfumuri cu note masculine, insa de data asta e altceva!
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali Allure Sensuelle , hm, daca il testam mai bine inainte nu cred ca mi l-as mai fi luat...miroase bine dar pe mine nu tine asa cum am citit pe aici .Carrye zicea ca avea o colega care se dadea cu Allure S . si nu mai miroasea nimeni in birou a altceva, ca acoperea toate parfumurile. Mie nu mi se pare asa puternic. Si il simt in continuare amar, parca nu are nimic dulce sau floral.Dupa mine , l-as baga in categoria bitter- spicy. M-am dat prin par cu el( cand am dat pe gat, ceafa) si este super teapan acum, mai tare ca orice fixativ ! |
ce ti-ai luat edt sau edp? ca si asta conteaza . si da si eu il stiu bine si e puternic doar daca nu o fi edt ...incearca sa parfumezi pe cineva din jurul tau cu el si apoi vezi ce simti si cum il simti.
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
ce ti-ai luat edt sau edp? ca si asta conteaza . si da si eu il stiu bine si e puternic doar daca nu o fi edt ...incearca sa parfumezi pe cineva din jurul tau cu el si apoi vezi ce simti si cum il simti. |
Mi-am luat EDP, a fost la pret bun pe big, acum nu mai este pe stoc, am prins la fix.
O sa incerc faza cu parfumatul altcuiva, sa vad pe cine sacrific!
Ieri, eram in masina cu un baiat de 11 ani si mi-a zis( el statea in spate si eu in fata) : ce frumos iti miroase parfumul !
Ma dadusem cu Allure S.
geniest spune:
Mi-a ajuns coletul de la fragrancex, comanda plasata pe 31 august.
Surpriza a fost ca mi-a sosit la posta DE CARTIER, ceea ce m-a bucurat teribil...
O saptamana cu parfum de toamna calda !!!