Ce parfumuri va plac? (18)
Raspunsuri - Pagina 15
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali Ieri, eram in masina cu un baiat de 11 ani si mi-a zis( el statea in spate si eu in fata) : ce frumos iti miroase parfumul ! Ma dadusem cu Allure S. [/purple] |
vezi sali cine e impresionat de un parfum bun? un barbat ! ia "cotcodaceste" tu prin jurul unui barbat data fiind cu allure s si atunci sa -mi spui de parfum ....
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui geniest Mi-a ajuns coletul de la fragrancex, comanda plasata pe 31 august. Surpriza a fost ca mi-a sosit la posta DE CARTIER, ceea ce m-a bucurat teribil... |
a durat ceva de pe 31 august ...da acum spune cu ce te-ai " cadorisit " ca suntem curioase !
geniest spune:
Dana e campioana....la ea a facut 2 luni pe drum coletul de la fragrancex...asa ca eu chiar am motive de sarbatorit....
Mi-am (re)luat TRUSSARDI - SKIN si luat ALIEN - T. MUGLER.
M-am dat dimineata cu unul pe o mana, cu celalalt pe cealalta.
La ora asta vad ca Skin-ul este muuuult mai prezent decat Alien-ul...ca sa nu mai zic ca acum mi-am dat seama ca foarte multe dame miros a Alien :-( pe aici prin firma...
Vreau sa comand toate mostrele de EDP de pe fragrancex....azi-dimineata mi-a venit ideea....poate mi se mai lipeste ceva de sufletel....
sali spune:
| citat din mesajul lui geniest La ora asta vad ca Skin-ul este muuuult mai prezent decat Alien-ul... |
Asta da stire !
danamiha spune:
geniest, m-am bucurat ca ti-a sosit atat de repede coletul. Sper sa ajunga si al meu, am comandat pt o prietena (ea nu are card) 2 parfumuri. Si data trecuta coletul era tot pt prietena, asa ca era asa placut sa tot aud: "Nu au sosit parfumurile?"
Acum a fost draguta si m-a rugat sa le comand acum ca sa le primeasca de Craciun![]()
geniest, sper ca din toate acele mostre sa fie si ceva cu miros de iarba proaspata
manucu, pe unde esti? Scuze ca am uitat ca in 24 a fost ziua ta, La multi ani! Cu ce parfumuri te-ai cadorisit?
geniest, si tu esti tot din septembrie, nu?
anne16 spune:
| citat din mesajul lui geniest Mi-a ajuns coletul de la fragrancex, comanda plasata pe 31 august. Surpriza a fost ca mi-a sosit la posta DE CARTIER, ceea ce m-a bucurat teribil... |
Comanda mea din 24 august(plecata pe 26 august) nu a sosit
geniest spune:
Nu, Dana...ma confunzi...
12 august - leu cu ascendent in capricorn (oare ce parfumuri s-ar potrivi combinatiei asteia ???!!!!).
Cat despre iarba proaspata...ma satiface Skin-ul suficient...nu mai vreau...acum vreau ceva care sa fie primavaratic, dar sa mearga toamna
....ehh...complicat...
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui danamiha geniest, sper ca din toate acele mostre sa fie si ceva cu miros de iarba proaspata ![]() |
dana miha daca vrei iarba proaspata incearca HERBA FRESCA DE LA GUERLAIN ! mie mi-a placut dar e numai edt si pe hartie a tinut 3 zile iar pe mine s-a dus dupa cinci minute, miroase a iarba dimineata cu roua pe ea, parca simti stropii de apa si lacramioare dar ATENTIE nu lacramioare din jessica, e de vara si e subtil .
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui geniest acum vreau ceva care sa fie primavaratic, dar sa mearga toamna ....ehh...complicat... |
da intr-adevar asta da problema geniest, auzi sa fie verde nu chiar verde da` verde sa fie ! - ceva primavaratic dar sa mearga toamna , e mai mult decat o provocare ....sa-mi spui si mie cand il gasesti !
manucu spune:
Multumesc Dana. Eu de cand am reinceput serviciul (adica de 2 luni) si mai nou am schimbat prefixul ma duc la nani odata cu Mihnea care tocmai a facut un an
.
Am primit kiar de ziua mea de la babanu' Elle de la YSL si Visit de la Azzaro care nu-mi mai plac deloc. Cand le-am testat in magazin m-au dat pe spate dar acum cu Elle ma dau doar ca sa-l consum iar de Visit nici nu ma ating, astept iarna poate imi schimb parerea despre el.
Sapt asta astept Alien si Angel, iar sapt viitoare Delice de la Cartier.
In rest m-am mai linistit pt ca am ajuns la 42 de parfumuri
fara cele pe care le astept si ma gandesc ca nu am timp sa le termin pana expira.
Dintre toate parfumurile pe care le am Coco Mademoisele e pe locul I
.
V-a pupat si spor la parfumat.
PS: Sali sapt asta ar trebui sa primesti Serpentine, cand primesc si eu Alien si Angel.
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)