Ce parfumuri va plac? (18)
Raspunsuri - Pagina 16
danamiha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
dana miha daca vrei iarba proaspata incearca HERBA FRESCA DE LA GUERLAIN ! mie mi-a placut dar e numai edt si pe hartie a tinut 3 zile iar pe mine s-a dus dupa cinci minute, miroase a iarba dimineata cu roua pe ea, parca simti stropii de apa si lacramioare dar ATENTIE nu lacramioare din jessica, e de vara si e subtil . |
Nu, nu vreau! Eu vreau vanilie
Teo, ce ti-ai comandat in contul zilei de maine?
geniest spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
da intr-adevar asta da problema geniest, auzi sa fie verde nu chiar verde da` verde sa fie ! - ceva primavaratic dar sa mearga toamna , e mai mult decat o provocare ....sa-mi spui si mie cand il gasesti ! |
Da, pentru ca-mi place toamna verde si sunt innebunita dupa Margareta Paslaru - Lasa-mi toamna pomii verzi....
Am un fond suficient de pesimist si nu suport usor anotimpurile precum toamna sau iarna....oricat de frumoase ar fi ele....
sali spune:
manucu, la multi ani pt tine si pt mihnea! 
Elle si Visit sunt comandate tot de pe 1st? Sunt in regula?
Daca nu iti plac , scoate-le la bursa, aici sau la mica publicitate! Cred ca stiu pe cineva (usor) interesat de ELLE !
In ce cantitate este ?
I-am reamintit chiar ieri lui babanu' intr-un mail ca SERPENTINE din comanda ta este pt mine! Sper sa il trimita la Targoviste, nu la Iasi!
Dana, stii cele 6 vanilate de la Comptoir Sud Pacifique?
(http://www.fragrantica.com/index.php?view=Pretraga&tippretrage=parfemi&q=&designer=Comptoir+Sud+Pacifique&osobine=&spol=female&kategorija=).
Mi se par aparte parfumurile lor si din cand in cand ma gandesc la AMOUR DE CACAO ! ( la propriu
)!
Dar inca nu stiu daca as vrea sa miros uneori exact ca o ceasca cu cacao cu lapte!
Unele au niste denumiri care ma fac sa visez cu ochii deschisi la insule exotice: Aloha Tiare, Caramel Sunset, Harmonie Creole....
Le stiti?
Carrye spune:
Fetelor, intru rar dar va citesc! 
Ieri am luat Bvlgari Rose Essentielle pentru mama, mi se pare ca miroase a sapun luxos la inceput apoi incepe sa miroasa foarte placut. Si persista foarte bine.
Am luat pentru mine Versace, mi-a zis ca e ultimul aparut, cred ca e Versace Pour Femme, miroase demential!
Si Lacoste Pour Femme pentru sora-mea. E tineresc, destul de dulce, miroase placut. Imi place dar nu e suficient de puternic sa ma faca sa il port.
Si pentru iubitul meu Paco Rabanne 1 Million care persista de dimineata pana seara cand vine acasa.
sanse spune:
Buna fetelor
Am primit eu comanda de pe 1st .
Nu a durat 3 sapt. ci 2....
Am avut 2 testere si un set cadou
-1 pt. sot(ii place) iar pentru mine bvlgari Jasmine Noir adp de 100.
(in magazin mi-a placut
)
-Sticlutele sunt ca si cele din magazin,miros identic...fiind testere nu au avut si cutie ca sa vad daca vin ok ambalate.
Cadoul (parada adp-80ml.cutie roz) nu l-am putut oferii cui trebuia pentru ca avea cutia rupta..![]()
Mi-a promis Babanu' ca mi-l pune la vanzare...
De banii astia imi luam eu un mademoiselle sau chance....
Astept sa vad ce spun si celelalte fete...Vreau sa iau ceva pentru o dna la 50 ani si vreau sa fie cutia ok.
Pe Big. nu am avut probleme cu ambalajul...
Poate-mi dati si mie idei....e o dna eleganta ..
Va pup
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danamiha Teo, ce ti-ai comandat in contul zilei de maine? |
dana miha in contul zilei de miine vreau lady caron de la caron !
am spus undeva mai devreme ca vreau de acum parfumuri caron, anick goutal, tom ford asa ca incerc sa ma tin de cuvant !
da` mai vreau ivoire de balmain (da asta e de vara si nu cred ca il comand acum) si ma tenteaza tare de tot midnight de la lolita limpicka dar tre sa recunosc ca pe asta vreau mai intai sa-l miros ! desi ...tentatia e prea mare ...mai vad ...
teo30967 spune:
la multi ani tuturor balantelor si mie inclusiv sa traim sa inflorim intru multi ani fericiti si cat mai parfumate !
si scuze pentru intarziere !![]()
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sanse Poate-mi dati si mie idei....e o dna eleganta .. |
o doamna eleganta la 50 poarta coco negru ! da` acu depinde si de gust ...
sanse spune:
| o doamna eleganta la 50 poarta coco negru ! da` acu depinde si de gust ... |
I l-am cumparat anul trecut...acum vroiam ceva putin mai ieftin dar tot bun..
Sa nu mai sar de 100...undeva la 60-70$

MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
danamiha spune:
Am o prietena care are 52 de ani si poarta Opium, Tresor. Am primit de la ea Shalimar EDP, il primise cadou si nu ii placea cum miroase pe pielea ei.

....ehh...complicat...