Ce parfumuri va plac? (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
geniest, sper ca din toate acele mostre sa fie si ceva cu miros de iarba proaspata

dana miha daca vrei iarba proaspata incearca HERBA FRESCA DE LA GUERLAIN ! mie mi-a placut dar e numai edt si pe hartie a tinut 3 zile iar pe mine s-a dus dupa cinci minute, miroase a iarba dimineata cu roua pe ea, parca simti stropii de apa si lacramioare dar ATENTIE nu lacramioare din jessica, e de vara si e subtil .

Nu, nu vreau! Eu vreau vanilie Geniest vrea sau a vrut

Teo, ce ti-ai comandat in contul zilei de maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui geniest
acum vreau ceva care sa fie primavaratic, dar sa mearga toamna
....ehh...complicat...

da intr-adevar asta da problema geniest, auzi sa fie verde nu chiar verde da` verde sa fie ! - ceva primavaratic dar sa mearga toamna , e mai mult decat o provocare ....sa-mi spui si mie cand il gasesti !

Da, pentru ca-mi place toamna verde si sunt innebunita dupa Margareta Paslaru - Lasa-mi toamna pomii verzi....
Am un fond suficient de pesimist si nu suport usor anotimpurile precum toamna sau iarna....oricat de frumoase ar fi ele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

manucu, la multi ani pt tine si pt mihnea!

Elle si Visit sunt comandate tot de pe 1st? Sunt in regula?
Daca nu iti plac , scoate-le la bursa, aici sau la mica publicitate! Cred ca stiu pe cineva (usor) interesat de ELLE ! In ce cantitate este ?

I-am reamintit chiar ieri lui babanu' intr-un mail ca SERPENTINE din comanda ta este pt mine! Sper sa il trimita la Targoviste, nu la Iasi!

Dana, stii cele 6 vanilate de la Comptoir Sud Pacifique?
(http://www.fragrantica.com/index.php?view=Pretraga&tippretrage=parfemi&q=&designer=Comptoir+Sud+Pacifique&osobine=&spol=female&kategorija=).
Mi se par aparte parfumurile lor si din cand in cand ma gandesc la AMOUR DE CACAO ! ( la propriu )!
Dar inca nu stiu daca as vrea sa miros uneori exact ca o ceasca cu cacao cu lapte!
Unele au niste denumiri care ma fac sa visez cu ochii deschisi la insule exotice: Aloha Tiare, Caramel Sunset, Harmonie Creole....
Le stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Fetelor, intru rar dar va citesc!
Ieri am luat Bvlgari Rose Essentielle pentru mama, mi se pare ca miroase a sapun luxos la inceput apoi incepe sa miroasa foarte placut. Si persista foarte bine.
Am luat pentru mine Versace, mi-a zis ca e ultimul aparut, cred ca e Versace Pour Femme, miroase demential!
Si Lacoste Pour Femme pentru sora-mea. E tineresc, destul de dulce, miroase placut. Imi place dar nu e suficient de puternic sa ma faca sa il port.
Si pentru iubitul meu Paco Rabanne 1 Million care persista de dimineata pana seara cand vine acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor

Am primit eu comanda de pe 1st .
Nu a durat 3 sapt. ci 2....

Am avut 2 testere si un set cadou
-1 pt. sot(ii place) iar pentru mine bvlgari Jasmine Noir adp de 100.(in magazin mi-a placut)
-Sticlutele sunt ca si cele din magazin,miros identic...fiind testere nu au avut si cutie ca sa vad daca vin ok ambalate.

Cadoul (parada adp-80ml.cutie roz) nu l-am putut oferii cui trebuia pentru ca avea cutia rupta..
Mi-a promis Babanu' ca mi-l pune la vanzare...

De banii astia imi luam eu un mademoiselle sau chance....

Astept sa vad ce spun si celelalte fete...Vreau sa iau ceva pentru o dna la 50 ani si vreau sa fie cutia ok.
Pe Big. nu am avut probleme cu ambalajul...

Poate-mi dati si mie idei....e o dna eleganta ..

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
Teo, ce ti-ai comandat in contul zilei de maine?

dana miha in contul zilei de miine vreau lady caron de la caron !
am spus undeva mai devreme ca vreau de acum parfumuri caron, anick goutal, tom ford asa ca incerc sa ma tin de cuvant !

da` mai vreau ivoire de balmain (da asta e de vara si nu cred ca il comand acum) si ma tenteaza tare de tot midnight de la lolita limpicka dar tre sa recunosc ca pe asta vreau mai intai sa-l miros ! desi ...tentatia e prea mare ...mai vad ...

Mergi la inceput

la multi ani tuturor balantelor si mie inclusiv sa traim sa inflorim intru multi ani fericiti si cat mai parfumate !

si scuze pentru intarziere !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanse
Poate-mi dati si mie idei....e o dna eleganta ..

o doamna eleganta la 50 poarta coco negru ! da` acu depinde si de gust ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Citat:
o doamna eleganta la 50 poarta coco negru ! da` acu depinde si de gust ...

I l-am cumparat anul trecut...acum vroiam ceva putin mai ieftin dar tot bun..
Sa nu mai sar de 100...undeva la 60-70$

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Am o prietena care are 52 de ani si poarta Opium, Tresor. Am primit de la ea Shalimar EDP, il primise cadou si nu ii placea cum miroase pe pielea ei.

Mergi la inceput