Ce parfumuri va plac? (18)
Raspunsuri - Pagina 8
teo30967 spune:
parfumatelor, mai am 24 de ore pana ma suna babanu sa mi aduca black orchid !!!!!!!!
nu mai am raddare gata nu mai pot !
manucu spune:
Teo mai facut asa de curioasa de nu mai pot nici eu!
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
rose_selavie spune:
Teo mai trebuie un pic rabdat ! Toate asteptam Black Orchid-ul tau sa ne spui cum ti se pare 
teo30967 spune:
miine seara pe vremea asta va scriu impresii despre black orchid!
asta daca nu face babanu vreo figura sa intarzie comanda ...
OlgaTarziu spune:
Eu raman fidela aceluiasi parfum de vreo 3 ani. Lancome Miracle. Pur si simplu il ador.
raluca30 spune:
olga-si eu am Miracle dar nu e prea persistent...e ceva cam "simplu",se simte mai mult vara...cainele meu il prefera![]()
Teo-astept sa ne zici cum e parfumul de la Tom Ford![]()
sali spune:
teo, ce faci, ai plecat in state dupa Tom Ford? ![]()
Hai ca azi sau maine te va suna babanu', mi-a zis ca azi si maine va fi in Bucuresti.
parfumatelor, asa liniste pe forum nu a fost niciodata...........o sa ne dezmorteasca babanu' cand o sa inceapa sa ne sune, ca sa ne trimita pachetele, atunci va astept cu impresii..........
.........mai ales ca vine prima comanda de pe 1st.com.........
anne16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali teo, ce faci, ai plecat in state dupa Tom Ford? |
Si eu sunt curioasa
La esente nu il au pe stoc

| citat din mesajul lui sali .........mai ales ca vine prima comanda de pe 1st.com......... |
Ai facut comanda pe 1st?
sali spune:
| citat din mesajul lui anne16 Ai facut comanda pe 1st? |
Da, am comandat Serpentine- Roberto Cavalli.
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali [purple]teo, ce faci, ai plecat in state dupa Tom Ford? Hai ca azi sau maine te va suna babanu', mi-a zis ca azi si maine va fi in Bucuresti. |
sali mi s-au lungit urechile cum ajung la serviciu scot mobilul si l pun pe birou sa fie langa mine ca nu cumva doamne fereste sa sune si sa nu aud !
stii sigur ca ne suna azi sau miine ?