Ce parfumuri va plac? (18)
Raspunsuri - Pagina 5
rose_selavie spune:
Mephala cred ca eu nu m-am exprimat precis, ma refream la Trouble de care m-a intrebat Sali daca il cunosc.
In raspuns ziceam ca am citit despre Trouble ca ar semana cu Cristal Noir si Addict, dar ca nu l-am mirosit. Aici nu se gaseste decat "B", atat.
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lo_li_Ta Care-i mai dulce dintre Cinema si Hanae Mori? Cinema l-am testat, ma tot invart in jurul lui, miroase in final pe mine f asemanator cu Brit, dar nu-l simt f dulce. |
cele doua au "dulce " diferit sa stii, eu am hanae mori e dulce de dulceata ajunsa la fiert - eu zic capsuni fiica-mea si mai multa lume zice piersici, dar nu dulce caramel, e tineresc, cald, puternic, nu e sofisticat, nu se dezvolta prea mult din notele de baza care sunt f dulci si se mai atenuiaza pe parcurs, e persistent
cinema-ul (zic eu)il gasesc da dulce dar mai asezat, mai spre clasic fiica-mea il gaseste f potrivit pt mine zice ca are mirosul cu care ma identifica ea,(ea spera sa ma "ASEZ" si eu !) dar nu mi l-am luat (INCA)e mai rafinat si mai elegatn decat hanae dar hanae e mai tineresc ... asa simt eu...
teo30967 spune:
citat din mesajul lui raluca30 teo-am obs ca tie iti plac mai mult parfumurile tari..ai incercat de la Mont Blanc Femme Individuelle?e super strong ,parfum cu personalitate |
mie imi plac TOATE parfumurile in toate eu gasesc ceva care sa mi mearga la suflet,acum depinde f mult starea sufletului meu dar, DA PREFER PARFUMURILE TARI, PUTERNICE, asa cum sunt si eu o "nuca tare"!
am printre parfumurile preferate si "ape lesinate" si am tot incercat zile in sir testerul de la kelly caleche -hermes care e TOTAL diferit de ce-am avut eu si ma tenteaza RAU DAR RAU de tot pentru vara viitoare.
nu am incercat femme individuelle am incercat ceva de la mont blanc dar nu mai stiu ce ...si n-am mai revenit, eu cand ma duc la mirosit un parfum, cand vad atatea parfumuri uit de ce m-am dus ...si miros altele
nu ma mai duc la mirosit pana nu mi vine TOM FORD- black orchild care e la categoria intens deci nu moderat sau subtil va dati seama ce astept nu?
vreau de la dior sa miros midnight poisson ! si o sa incerc si dolce vita pe care l-am evitat atat.
sali spune:
Am ajuns azi in euromall Pitesti , am fost in 2 locatii, in Ina center si in New Life. Iar nu m-am ales cu cine stie ce impresii pt ca m-am lacomit si am incercat multe pana nu am mai avut piele.
Important ca este reducere la majoritatea cu 20 % dar chiar si asa sunt niste preturi.....Armani She la 30 de ml costa 320 lei, adica mai mult decat costa la babanu la 100 ml, cu comision dublu( de 20 de $).
Am incercat JACOMO- Silences Purple , intr-adevar , exact cum citisem, este ADDICT curat . Asadar cui ii place Addict-ul , il poate inlocui oricand cu acest Jacomo( am avut Addict , stiu ce vb).
Apoi, o usoara dezamagire- DELICES , am incercat si EDT si EDP, dar parca nici nu iesisem din magazin si deja nu mai miroseam. Aveam asteptari mari , descrierile erau excelente insa pielea mea imi joaca feste cand e vb de CARTIER. ( la bijuterii Cartier sigur nu as reactiona la fel...).
Am incercat si Kenzo ORIENTAL Flower, U ( ungaro) , DK NY( Delicious Night si DKNY Women- nu mi-au placut) si Boucheron JAIPUR.
Era in mall si noul ESCADA - DESIRE ME dar nu mai aveam loc de testat.
Partea proasta este ca am incercat ALLURE SENSUELLE( Chanel) care nu m-a incantat mai deloc, saptamana viitoare tr sa-mi vina de pe bigdiscount dar.......sper sa inchegam usor usor macar o prietenie, daca nu o mare dragoste.
Am testat si TROUBLE si SERPENTINE ( tot saptamana viitoare ar tr sa-mi ajunga) , nu m-a dat pe spate nici unul , pe acestea doua le-am gasit la final, asa ca nu am mai putut sa -mi dau seama cum sunt.
Cel mai persistent este pe mine JAIPUR Boucheron( cred ca este EDT) , incredibil ce persisitente sunt apele de toaleta de la ei, imi dau seama cum or fi parfumurile...
raluca , am vazut si FERRE-ul tau dar eram spre final si chiar nu mai aveam nici o bucatica de piele libera!
Parfum nu mi-am luat dar mi-am luat un bolero frumusel de la ORSAY.
anne, mi-a placut in Pitesti( eu am ajuns la tribunal si parchet ) dar nu mai mananc niciodata la KFC acolo, parca fac mancarea dupa alta reteta decat in Bucuresti ! Te pup !
raluca30 spune:
sali-ma mir ca nu ai simtit Delices...si EDP si EDT sunt f intense (cel putin asa simt eu si toti care ma miros)poate erau rasuflate testerele(sa-ti zic un tric-intra pe siteul lor si inscrie-te ca membru Cartier ,apoi scrie-le ceva ca ai vrea sa te asiguri de calitatea parfumului Delices din magazinul de unde vrei sa cumperi si ei dragutii se vor oferi sa-ti trimita gratis niste mostre,asa am facut eu si am primit EDT,EDP si EDT frutee anul trecut)...nu stiu......pacat ca nu ai incercat Ferre......Allure sensuelle e un parfum f bun sigur o sa-ti placa...eu cred ca ai incercat prea multe si ti-ai dat simtul olfactiv peste cap:)
teo-sa ne povestesti cum e Black Orchid de Tom Ford...de Midnight Poison s-ar putea sa ramai un pic deceptionata daca iti place Poison original..dar vezi tu:)
clyo spune:
Teo, mi-a adus sotul meu ieri Tom Ford - black orchild; este atat de intens...cu greu m-am putut suporta azi.
astia din duty free ziceau ca e unisex...
sa ne zici neaparat parerea ta despre el.
rose_selavie spune:
Sali vorbeai de acele reduceri cu 20% din mall la parfumuri, am facut o comparatie cu cat iau eu aici si intr-adevar din magazin in Romania nu e din pacate deloc rentabil :(. Aici in general cumpar dintr-o parfumerie cu preturi f ok, au mereu un stand cu reduceri de 20%, iar de sarbatori (si inca de cateva ori pe an) se reduc toate cu 20%) procent valabil si la cele deja reduse, deci vine cu 40% mai ieftin un parfum bun.
Nu mi-am luat inca Dolce Vita din cauza ca azi n-am apucat dupa job sa intru nicaieri, sper maine ,cel tarziu luni sa-l iau pana la urma.
Teo si Danamiha nu ati facut voi o comanda pt un parfumel Eau de Soir de 5 ml parca? A ajuns? Eram curioasa daca vi-a lasat vreo impresie placuta/neplacuta. Danamiha l-a mirosit deja la Douglas daca bine-mi amintesc.
Va pup pe toate
adina nicole spune:
Karfe multumesc dar nu cred ca este acesta, pentru ca sticluta era pur si simplu rotunda, fara acel pulverizator. Seamana cu Ultraviolet dar sticla e toata mov, lila. Oricum o sa il incerc si pe asta cand merg in parfumerie. Multumesc inca o data. Daca mai stie cineva ceva.....
Adina si Alexia Maria (06.08.2006)
danamiha spune:
citat din mesajul lui sali Partea proasta este ca am incercat ALLURE SENSUELLE( Chanel) care nu m-a incantat mai deloc, saptamana viitoare tr sa-mi vina de pe bigdiscount dar.......sper sa inchegam usor usor macar o prietenie, daca nu o mare dragoste. Am testat si TROUBLE si SERPENTINE ( tot saptamana viitoare ar tr sa-mi ajunga) , nu m-a dat pe spate nici unul , pe acestea doua le-am gasit la final, asa ca nu am mai putut sa -mi dau seama cum sunt. |
Nu se poate sali, tie iti place ce mie nu imi place
Am fost si eu la Douglas, dar am testat doar doua. De fapt le-am retestat, Hypnotic Poison Elixir, il tot testez, cine stie, poate in final nu mai imi place si Prada Infusion d'Iris, notele de varf nu imi plac, dar dupa o jumatate de ora miroase mai placut, e fin, f.delicat, persistent asa si asa, putin citric.
rose, am testat Eau de Soir in parfumerie, dar saptamana trecuta si testasem asa de multe, pe moment nu mi-a placut, dar mai incerc.
clyo, ma bucur sa te "aud"
sali spune:
Am uitat sa va spun ce era mai important( pt mine): mi-a placut un parfum, in sfarsit. Nu mi venea sa cred, l-am mirosit asa, intr-o doara, Chanel CRISTALLE . Cred ca era Cristalle Eau Vert edt Concentree !
Imi imaginasem ceva invechit ( originalul e din '74) , aldehidic, gen No 5 , cand colo........finetea fineturilor, m-am gandit la Catherine Deneuve, ati inteles...
Asta este parfumul de la Chanel care tr sa fie faimos , nu No 5 !
Cine il stie ?
rose, tot ajungi maine -poimaine la parfumerie sa iei Dolce Vita, chiar te rog sa il incerci ! Dar vezi sa fie Eau Vert !
Si nu mai spune si tu in gura mare de reducerile acelea de 40%, ca odata te trezesti ca renuntam toate la babanu si navalim peste tine !Si asa dureaza cam mult pana ajung din SUA, fata de State, Elvetia e colea !
Cand o sa atacam noi Elvetia, la cata vanzare o sa le facem ,tie o sa-ti dea elvetienii reducere 90 %!
Allure Sensuelle vad ca persista bine, se simte si acum onorabil ! Dar Jaipur ramane pe ziua de azi the best la capitolul persistenta!
Doamne, da sa fie la fel de persistent si Trouble al meu !
Sper ca nu-s nebuna dar mi se pare de vreo 3 -4 ore incoace ca Jaipur seamana cu Dolce Vita ! ROSE, studiaza !