Ce parfumuri va plac? (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Pai dragelor daca-i asa atunci hai sa programam o escapada la parfumuri aici in Elvetia de sarbatori!!!!!!!!!!!
Nu am mirosit Jaipur INCA deoarece aici nu am vazut decat "B".
Pana acum am citit aici pe forum cum ca Japiur e un fel de Allure, tu zici ca e ca Dolce Vita, acum chiar mi-as dori sa-l incerc.
Eu am Chanel Cristalle apa de parfum, deci nu e editia edt din anii 70 ci e de candva de prin anii 90, si nu-l prea port ca sotul meu se plange de el cand e prin preajma.
Probabil ca apa de toaleta ce zici tu e grozava ,de altfel am si citit ca e mai apreciata decat versiunea edp.
Daca esti tot pe Chanel orientata si pe mirosuri florale-green, incearca data viitoare si Chanel 19.
Cumnata mea are Chanel Coco si imi place si asta, e putin cam de anii '80, adica e un parfum greu, oriental-floral, special pt seara, e genul de parfum cum in prezent nu se mai fac, tot ce apare nou e departe de stilul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

si eu! si eu! daca tot vorbiti despre Chanel, no 5 eau premier este la fel de persistent ca No 5 originalul" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Pai dragelor daca-i asa atunci hai sa programam o escapada la parfumuri aici in Elvetia de sarbatori!!!!!!!!!!!

Rose, nu zice de 2 ori, ca eu imediat ma inscriu pe lista ! Stiam eu de ce mi-am pastrat o saptamana de concediu! Vroiam sa merg pe aici pe la munte ( sinaia e la o ora maxim de mine) dar asta e, ma pot "sacrifica" pt Elvetia!

Tot eu am zis pe aici ca Allure ( edt) seamana cu Jaipur, dar cu Jaipur Saphir( pe care il am de la danamiha) .
Eu azi am incercat Jaipur simplu si acesta mi s-a parut ca seamana cu Dolce Vita!

Ce-ar fi astazi sa fi incercat No 19, de fapt ? Nu stiu, nici picata cu ceara nu imi amintesc exact ce scria, sticla era ca cea de la no. 19 dar ....nu, chiar nu stiu daca era Cristalle sau Chanel 19 , incerc cu calitatile paranormale sa vizualizez sticla dar nu reusesc !

Cum o fi oare CHANEL BEIGE ? Rose , unde esti tu, ai magazin Chanel only? Am citit ca numai in magazinele lor se vinde.

Mergi la inceput

Citat:

Rose, nu zice de 2 ori, ca eu imediat ma inscriu pe lista ! Stiam eu de ce mi-am pastrat o saptamana de concediu! Vroiam sa merg pe aici pe la munte ( sinaia e la o ora maxim de mine) dar asta e, ma pot "sacrifica" pt Elvetia!

Tot eu am zis pe aici ca Allure ( edt) seamana cu Jaipur, dar cu Jaipur Saphir( pe care il am de la danamiha) .
Eu azi am incercat Jaipur simplu si acesta mi s-a parut ca seamana cu Dolce Vita!

Ce-ar fi astazi sa fi incercat No 19, de fapt ? Nu stiu, nici picata cu ceara nu imi amintesc exact ce scria, sticla era ca cea de la no. 19 dar ....nu, chiar nu stiu daca era Cristalle sau Chanel 19 , incerc cu calitatile paranormale sa vizualizez sticla dar nu reusesc !

Cum o fi oare CHANEL BEIGE ? Rose , unde esti tu, ai magazin Chanel only? Am citit ca numai in magazinele lor se vinde.

Mei, a luat-o DC-ul razna sau mi s- a stricat mie calculatorul? Azi a mers cumplit toata ziua!

Mergi la inceput

Annie nu stiu cum e Chanel Eau premier,dar il voi incerca zilele astea ca tot merg dupa Dolce Vita.

Mergi la inceput

Sali, cel mai apropiat magazin Chanel de mine se afla in Zurich, eu stau la o ora, in Berna. Acolo sigur au parfumul Beige pe care si eu imi doresc sa-l incerc de cand am aflat de el.
Eu n-am glumit adineauri, asa ca vezi ce faci cu saptamana aia libera.
Sticla de la Cristalle are baza dreptunghiulara, iar Chanel 19 are baza patrata si e inalta. Geometrie a la Chanel :)))Dar nu-i nimic, le incerci tu pe ambele data viitoare si atunci vei sti care a fost misteriosul parfum.

Mergi la inceput

Citat:

Eu n-am glumit adineauri, asa ca vezi ce faci cu saptamana aia libera.

off topic: ( but very important)

Nici eu, asa ca hai sa ne organizam ! E clar ,saptamana e pusa la pastrare! Dar tu nu vii acasa de craciun?Unde stai in ro? esti regateanca de-a mea? olteanca/ moldoveanca /ardeleanca?
Ce fain ar fi sa colindam prin magazine ! Si sa mancam ciocolata d'aia buna!

a naibii geometrie de la Chanel, sticla mea era dreptunghiulara dar inalta ! cred ( spre sigur) ca asta era: http://uma.chanel.com/fragrances/cristalle-eau-verte.php

Clar era Cristalle, nu no. 19, vad ca sticla de no. 19 e ca cea de COCO mademoiselle , sigur nu era asa( mi-ar fi atras atentia asemanarea aceasta, am avut coco mad).

Mergi la inceput

Sali deci totusi era Cristalle!
Ti-am trimis un mesaj in PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clyo

Teo, mi-a adus sotul meu ieri Tom Ford - black orchild; este atat de intens...cu greu m-am putut suporta azi.
astia din duty free ziceau ca e unisex...
sa ne zici neaparat parerea ta despre el.

stiam ca e intens e in categoria alien si agent provocateur ca intensitate abia il astept cred ca de azi intr-o saptamana il am si eu!

da mai zi-mi de el cum e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Azi am primit cadou un Trussardi Jeans. Imi place, dar nu m-a "dat pe spate". Pe langa el, in punguta aveam si niste mostre. First, Cabaret-nu mi se potriveste si doua Biotherm-Eau d'energie si Eau pure. Astea doua de la Biotherm imi plac la nebunie. Nu stiu inca cat sunt de persistente (pana maine ma edific) si parca as comanda un "cofret" de Eau Pure de pe strawberrynet... Ma mai gandesc pana maine

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput