Ce parfumuri va plac? (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Rose, si mie imi place Addict. Deocamdata nu-l am . E pe lista de asteptare.

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Sali, mi-am deschis si eu cont PayPal. Ai primit mail-ul de la ei cu "Link and confirm your card" ?

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui hristina

Ptr fetele cu mica publicitate, va logati si in stanga paginii la Meniu aveti rubrica de Mica publicitate. Clik pe MP si urmati pasii/ campurile, trebuie sa completati niste spatii...

Bafta!

Multumesc mult
Primesti reducere daca vrei unul dintre ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

anne, nu-i nimic, s-ar putea sa tot vin , pt ca maine vin doar sa pun bazele unei colaborari...

iuliya, LOLITA miroase chiar mai bine pe racoare, ma gandesc ca in iarna va fi si mai fain, desi greu de crezut ca poate fi mai fain de atat!
nu am mai inaintat cu deschiderea contului, cred ca aman pana luna viitoare , imi schimb buletinul, cardul, le aliniez pe toate si apoi fac cont, sa nu mai modific de 7 ori! Oricum am destule parf. acum si chiar e bine sa mai stau pe bara o luna.
si eu dau fugutza dimineata, inainte de operativa de la 8 si un sfert, sa vad ce s-a mai scris pe forum!

rose, saptamana viitoare vine si Trouble( pe marti) , asta este, macar sa mi placa si sa merite asteptarea. Tot atunci tr sa imi soseasca Allure Sensuelle si Serpentine.

Noapte buna, nu mai rezist, am dormit 3 ore azi noapte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

happy- clinique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna fetelor! Ma scuzati ca dau buzna asa dar poate ma ajutati si pe mine. Caut un parfum pe care l-am testat acum vreo cativa ani dar nu imi mai amintesc cum se numeste. Imi amintesc ca are o sticluta rotunda (ca hugo boss de barbati dar mai mica) de culoare mov, lila si miroase bestial. M-am uitat in parfumerie dar nu l-am vazut. Daca ma poate cineva ajuta cu un nume sau o poza va multumesc

Adina si Alexia Maria (06.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina nicole

Buna fetelor! Ma scuzati ca dau buzna asa dar poate ma ajutati si pe mine. Caut un parfum pe care l-am testat acum vreo cativa ani dar nu imi mai amintesc cum se numeste. Imi amintesc ca are o sticluta rotunda (ca hugo boss de barbati dar mai mica) de culoare mov, lila si miroase bestial. M-am uitat in parfumerie dar nu l-am vazut. Daca ma poate cineva ajuta cu un nume sau o poza va multumesc

Adina si Alexia Maria (06.08.2006)

cred ca este Eclat d'arpege-Lanvin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Danamiha, ai avut dreptate, au sosit parfumurile de la Fragrancex De data asta au venit la posta vamala, de pe Banu Manta si am fost nevoita sa platesc vama 58 de lei. Am incercat eu sa ma sustrag, am facut un pic de Shakespeare pe-acolo, dar degeaba
Am primit setul de Euforia Blossom (mult prea tarziu, era pentru un cadou...), deci il voi folosi eu. Am mai comandat Cabotine de Gres, un parfum ciudatel, dar interesant. Rare pearls, de la Avon, editie intrerupta, pentru soacra, si un Bulgari Aqua for man, care nu-mi place neam! E dur si sport, dar iubitului meu ii place... Un gel de dus, Enjoy de Jean Patou, prea masculin pt mine si un lapte de corp CK Escape, care miroase a ranced, mi-e teama sa-l folosesc. Cred ca e vechi.
De acum voi comanda parfumuri pe rand, cate unul. In felul acesta vin la posta de cartier, sub forma de scrisoare voluminoasa, sa ma sustrag platii TVA-ului, taxelor vamale (asa cum mi-a reprosat frumuselul de vames)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

ayleen, imi pare nespus de rau ca nu ai stiut ca daca depasesti o anumita suma (sotul meu zice ca in jur de 70 euro), trebuie sa platesti. Pe cutie scrie suma, asa ca vamesul stie. Din moment ce transportul e gratis, mai bine faci mai multe comenzi. Imi pare rau ca esti dezamagita, cunosc sentimentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
De la Boucheron este unul singur de gasit aici :"B", aparut anul trecut parca.
Am citit adineauri despre el ca ar contine note de lamaie, insa nu e fresh, mai degraba duce spre Cristal Noir

am incercat B-ul pe hartie, mi-a placut si-l am in vizor, DAR nu aduce cu Crystal noir, chiar deloc.
Cel putin, asa mi s-a parut mie.

Mergi la inceput