Ce parfumuri va plac? (18)
Raspunsuri - Pagina 21
raluca30 spune:
sali-vb vine ca-mi place sticla rau de tot dar la 700 euro ma gandesc de 7ori
ar trebui sa-l si miros inainte sa cumpar asa ceva..dar mai toate sticlele de la Lempicka sunt superbe moderne...ar trebui sa am una, dar mai astept sa mai termin macar 1-2 parfumuri din colectia mea...tot insist zilele astea cu Boudoir dar e f tare, efectiv imi da senzatia de lesin doar o aplicare...nici nu stiu daca imi mai place sau nu Boudoir ul asta acum..sunt intr-o perioada de confuzie cred![]()
Lo_li_Ta spune:
Tin minte ca intreba cineva de Fracas...l-am testat si e un miros floral usor retro, tuberoza se simte cel mai bine, are o nota mai spicy pe care nu o identific, la final ramane un mosc lemnos destul de placut, dar nimic impresionant. Si m-asteptam la ceva mai strong.
Si daca mai intereseaza pe cineva, Tom Ford Voile de Fleur n-are treaba cu originalul decat in primele 2 minute. Pe pielea mea nu a ramas decat un floral tipic in care predomina florile albe, se simte putin orhideea, n-am simtit nimic condimentat sau cremos. Mie nu-mi plac floralele, iar dupa cateva ore chiar mi-a displacut...ramasese un miros de spuma de ras. Black Orchid ul normal mi-a placut doar la inceput. Se deschide demential, un soi de miros de ciocolata neagra moale asa si pamant proaspat. Cred ca suna stupid, dar imi inspira o bucata mare de ciocolata neagra cu ceva alcoolic din care iti vine sa musti. Dupa...nu mai imi spune nimic. Da' nimic.
Noul Guerlain, Idylle, mi se pare un esec pentru cat de promovat este. Floral de nu se poate (nu stiu cum am nimerit numai din astea), plat, eu am simtit numai zambila si lacramioare.
Serge Lutens Clair de Musc e foarte bine facut, eu nu ma omor dupa mosc si-mi place. Foarte cald si senzual.
danamiha spune:
Raluca, m-ai facut asa de curioasa cu Boudoir asta, cu toate ca eram deja, din vina lui sali
. Astept o mostra de pe fragrancex.
Lo_li_ta, tie iti place mult Lempicka, nu?
Nici mie nu imi plac parfumurile florale. Ma intrebam cum e tom, dar m-ai lamurit
, nu am pierdut nimic.
Voi ati testat celelalte variante ale lui Angel, Rose, Violette, etc? Sunt curioasa cum sunt fata de clasicul Angel, ma gandeam sa-mi comand cateva mostre![]()
Lo_li_Ta spune:
Imi place L de Lolita cel mai mult, dar la momentul la care mi-am ales nick-ul nu facusem cunostinta![]()
Angel-urile alea le-am testat eu mai demult. Nu mai stiu sa-ti spun decat ca mi-a placut Pivoine. Nu mi s-a parut f floral si parca ii lipsea cel mai mult nota aia afumata tipica de Angel de la care ma cam ia pe mine capul. Si ce-am mai testat mai special de la Mugler - Mirros Collection - Miroir des Vanites. Simpaticut, miroase a ceai verde cu lamaie si vetiver, usor masculin. Of, stiu ca fac niste comparatii dubioase dar asta imi inspira![]()
sali spune:
Interesul meu pt Boudoir incepe iarasi sa se apropie de cote alarmante, asta de vreo 2 zile de cand l-a pomenit raluca pe aici din nou.
dana, chiar sunt curioasa daca vom avea pareri diferite ! ![]()
poate nu ai sa ma crezi dar si eu stau cu ochii si cu gandul pe celelalte variante ale lui Angel si nu mai departe de ieri ma uitam la mostre pe fragrancex( ideea a fost a lui geniest) si ma gandeam sa mi le comand.
am incercat mai demult o singura varianta( cred ca era angel violette) si stiu ca mi-a placut !
acum parca manucu si-a luat chiar angel violette de pe 1st, asa ca asteptam impresii! manucu, au sosit ?
eu azi m-am dat cu serpentine. este dulce si daca Cinema este acelasi gen dar mai dulce cred ca ma mai gandesc. de persistat persista binisor, cateva ore. il simt f bine in par si pe bluza.
Lo_li_Ta, comparatiile pe care le faci nu sunt dubioase, dimpotriva, eu le consider foarte sugestive.
Te rog sa imi spui cum este acest L de la Lolita . De Coral Flower ce stii ? Dar de Forbidden Flower? Te intreb de toate pt ca daca ai spus ca L iti place cel mai mult inseamna ca l-ai comparat cu celelalte,asadar le stii...! ?
danamiha spune:
Mie imi place Angel, cel clasic, dar m-am cam plictisit de el. Fiul meu mi-a spus ca daca decid sa-l vand, sa i-l vand lui
Nu stiu cu ce l-ar cumpara, asa ca a ramas in dulap.
Sunt curioasa daca celelalte variante sunt atat de puternice, persistente si de dulci. Eu il am pe www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-704.html" target="_blank">acesta, aparut in 92, singurul pe care l-am testat
Nu le-am vazut la Douglas, poate sunt la Sephora. Le-ati vazut acolo, in Bucuresti? (la Oradea s-a deschis un magazin intr-un mall, dar nu am ajuns acolo toata vara).
sali spune:
Mi s- a pus pata pe OPIUM - FLEUR de SHANGHAI! ( editie limitata 2005 a lui OPIUM) .
Zice-se ca ar fi OPIUM mai light, mai de vara, mai soft, fara nota smokey din original dar pastrand totusi o mare asemanare cu originalul, astfel incat stii ca e Opium dar fara sa ti mute nasul.
Pentru cele care considera ca originalul este totusi prea mult sau prea greu de purtat.
Ma incanta un Opium care sa poata fi purtat mai usor, ziua, vara.
Am "studiat" si celelalte editii limitate ale lui OPIUM ( Fleur Imperiale D'Orient si Orchide de Chine Eau D'Orient) dar se pare ca FLEUR DE SHANGHAI este cea mai reusita, mai dulce si mai florala!
Adevarul este ca mi-ar prinde bine si un oriental-floral adevarat iar o editie soft a lui Opium mi se pare potrivita!
teo, in cartea parfumurilor scrie si despre editile limitate?
aditapop spune:
A avut cineva parfumul IMAGE - NINO CERUTTI?
Am auzit ca are miros de frezie, ceea ce m-ar convinge ca merita banii![]()
Suntem cu piciul in concursul Klorane! Daca vreti, votati un ingeras!
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2
rodos spune:
prefer parfumurile in functie de dispozitie si de perioada din zi.
vara de exemplu ziua ma dau cu l'eau par kenzo, dc ies seara undeva poate un angel sai miracle lancom.De obicei am mai multe parfumuri concomitent si ma tine unul luni bune de zile de face sotu misto de mine ca cica parfumurile nu's ca vinurile cu cat mai vechi cu atat mai bune. De iaut le iau de la duty free-uri
rose_selavie spune:
Dragele mele m-am intors! In primul rand Teo LA MULTI ANI!!! si te rog sa ma ierti de intarziere, n-am intrat o saptamana intreaga pe net. Am citit adineauri tot ce ati scris, mi-a fost tare dor de voi parfumatelor.
Am luat cu mine Coco si Alien si cateva mostre ,asa de variatiune.
Coco a mentinut o permanenta aura magica in jurul meu, a trecut testul si pe caldura, si pe ploaie, s-a potrivit in majoritatea ocaziilor.
Despre Alien pot sa zic acum ca m-am dat deja cu el destul de des ca persista de la bine in sus, pe haine mai mult ,desigur, nu evolueaza foarte mult pe piele, nu se transorma intr-un chip inedit, dar asta nu ma deranjeaza cu nimic, pt ca imi prieste exact asa cum e.
Incercati Midnight Lolita Lempika,zau ca merita, mie mi-a placut foarte mult. Ce pot spune este ca intr-adevar seamana cu Lolita clasic,dar in acelasi timp e si individual pt ca e mai sparkling, mai ludic, este dupa mine un parfum care merge seara nu dimineata la birou, emana multa vanilie calda si violete si e pentru momente speciale.
V-am pupat