Ce parfumuri va plac? (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

miki68, cum miroase Murmure? macar asa, in linii mari?

raluca, cu putin timp in urma si tu cautai un parfum pt o doamna. Dar nu cred ca ai scris ce ai ales pana la urma. Se poate sti?

teo, stiut fiind cum sta treaba cu babanu' si cu 1st, noi nu trebuie sa-i lasam variante, gandeste te ca sunt unele parfumuri care pe big sau fragrancex nu sunt. Printre acestea, MIDNIGHT!
Cred ca daca se va trezi asaltat de comenzi de pe 1st, nu va putea sa nu aranjeze cu amicu' inca o comanda!
Asadar, sustinem comenzi pe 1st?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena
- femeie, 20 ani, cocheta, slabuta si f "trendy" - aici nu ne neaparat obligatoriu, dar parca as vrea sa ii dau asa o atentie parfumata - eu sunt innebunita sa primesc parfumuri si bijuterii si evident ca astea sunt primele idei in materie de cadouri

Ma ajutati? Teo mizez in special pe ajutorul tau, macar la tipa de 20 ani, ca e pe aproape de varsta fiicei tale...

pentru 20 de ani : fiica -mea zice ca pentru slabuta si f trendy ar merge carolina 212 sexi pt iarna e tineresc si e mai "vioi" parca putin gourmand asa iti vine sa-l mananci si pe el si persoana, parca o "imbraca" asa . ea nu recomanda narciso (ea il gaseste potrivit pentru birou si ar fi ideal pt. 30 desi ea si l-a luat...ce ti-e si cu fetele astea !?)

si mai zice nina ricci ala marul rosu, si ala merge la 20 si de iarna e marul trecut in toate fazele lui inclusiv marul copt si caramelizat,e tineresc modern si sofisticat e mai elegant asa, e cald merge bine la craciun
si hanae mori dar pentru birou si nu e la fel de sofisticat precum cele enumerate ...merge la craciun iarna dar e mai "uniform" e dulce cald, cica tre sa mai studieze problema

oricum pana ne hotaram sa facem comanda mai venim cu informatii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
miki68, cum miroase Murmure? macar asa, in linii mari?

Stii cat de bine ma pricep sa descriu un parfum... Pot spune doar ca e floral si ca simt iasomie si un pic citrice

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967
TOTUSI PENTRU SALI pentru ca tu ai lolita eu nu -ti recomand sa ti iei inca un frate al ei de intragostit te vei indragosti sigur de el da ai sa fi cam "aglomerata" cu 2 parfumuri atat de similare ! trebuie sa recunosti ca la lolita lempicka sunt variatiuni pe aceeasi tema deci ...mai asteapta !

eu oricum fara LOLITA nu mai pot sa mai traiesc si stiu ca mi le voi lua pe toate! Chiar am citit o postare mai veche a lui carrye in care zicea cat de "bestial" este Coral Flower.

Ca seamana MIDNIGHT cu Lolita mea de acum, nu ma deranjeaza, chiar ma incanta, ca este acelasi parfum care ma drogheaza pur si simplu dar totusi altul !

miki, multumesc !
Cat despre faptul ca a venit in doar 9 zile, mi se pare supeeeeeeeeerrrrrrrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
[purple]eu oricum fara LOLITA nu mai pot sa mai traiesc si stiu ca mi le voi lua pe toate! Chiar am citit o postare mai veche a lui carrye in care zicea cat de "bestial" este Coral Flower.

Ca seamana MIDNIGHT cu Lolita mea de acum, nu ma deranjeaza, chiar ma incanta, ca este acelasi parfum care ma drogheaza pur si simplu dar totusi altul !

sali te invidiez pentru ca ti-ai gasit "jumatatea" in materie de parfumuri tu si lolita deci "casa " asta va fi "semnatura" ta ! si eu tre sa ma "fidelizez" unui parfum, arome etc dar nu pot .. pentru mine fiecare nou parfum e altceva e o "noua poveste de iubire" si atunci cand iubesti esti tanara si te simti tanara ...na chiar nu pot !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

sali-da am facut un cadou parfum dar am ales ceva simplu clasic -Tresor...dna era cam de 45ani-50(desi greu de zis acum cu varsta femeilor,poate avea si mai mult) si cred ca i-a placut pt ca era de la LAncome...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Citat:
acum informatii despre narciso care e tester : a venit cu un ambalaj similar cu cel de pe amazon, despre calitate persistenta nu pot spune ca tre sa-l verific vreo doua zile sa vad tine nu tine ...

Testerele mele de pe 1st au venit in ambalaj maro..La JN de la BV. sticla are 1-2 dungute pe sticla(nu e impecabila) .Am mers in mall si sticla lor era identica.

Eu ma gandesc ca lui nu-i comvine sa comandam de acolo.Cred ca asa se mai scotea si el...
La nici o alta comanda nu am vut probleme cu ambalajul seturilor cadou.Poat el a facut asta ca sa ma descurajeze sa mai comand de acolo...cine stie...
Oricum au preturi bune.

Ce curioasa m-ati facut cu Midnight-ul asta

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

chiar nu stiu cum o sa pot sa tin pasul, in ritmul in care tot apar editii limitate ale lolitelor :
http://www.fragrantica.com/news/Lolita-Lepicka-Eau-de-Minuit-Midnight-Fragrance-Limited-Edition-2009-1042.html

M-am uitat mai atent la sticla de Serpentine , care are 2 serpi imbarligati gravati pe ea. M-am uitat apoi la diverse poze de pe net si am comparat. La mine serpii sunt incolaciti in alt model !
care naiba o fi explicatia? or fi imbarligati intr-un fel pe sticla de apa de toaleta si in alt fel pe sticla de parfum?

Acum imi dau seama ca in ultimul timp mi-am comandat 2 parfumuri care au design cu sarpe. Trouble are capacul cu un sarpe iar Serpentine are 2 serpi gravati in sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

sali-daca te uiti pe strawbery la serpentine o sa vezi ca toate sticlutele prezinta diferite modele de serpi incolaciti...tu ce sticla ai de 50ml?100?EDT sau EDP?
Apropo de Lolita Lempicka vad pe fragrantica ca are f multe parfumuri,nici nu stiam..eu nu am testat decat L ...pe strawberry nu sunt la vanzare cele care ma atrag pe mine ...de exemplu http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Transcendant-Sin-1675.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

sali-daca te uiti pe strawbery la serpentine o sa vezi ca toate sticlutele prezinta diferite modele de serpi incolaciti...tu ce sticla ai de 50ml?100?EDT sau EDP?
Apropo de Lolita Lempicka vad pe fragrantica ca are f multe parfumuri,nici nu stiam..eu nu am testat decat L ...pe strawberry nu sunt la vanzare cele care ma atrag pe mine ...de exemplu http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Transcendant-Sin-1675.html

raluca, ai dreptate. Pe stawberry nu ma gandisem sa ma uit. Eu am EDP la 50 ml si intr-adevar, desenul corespunde. Multumesc.
Mi-a venit inima la loc in legatura cu 1st.

Cat despre Transcedant Sin, cu 700 de euro mi-as face mai degraba un concediu ...
Dar despre tine nu ma mir ca te atrage, tu ai predilectie catre scumpeturi, ziceai ca iti place si Feerie ...

Mergi la inceput