Ce parfumuri va plac? (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Am primit SERPENTINE de pe 1st.
L-am luat fara cutie, ca ambalaj ( sticla, capac)totul pare a fi in regula ,se inchide bine,pulverizeaza perfect, exact ca un parfum de pe big sau fragrancex.
Nu cred ca este facatura, mai ales ca are acel sarpe gravat in sticla, ma gandesc ca era mai greu de contrafacut...

Concluzia : vreau sa comand in continuare de pe 1st, asa ca nu tr sa-l lasam pe babanu sa abandoneze comenzile de pe acest site.
Abia acesta este raiul parfumurilor, mai ieftin de atat nu se poate!

Ca miros, mi se pare dulce, un dulce floral, nimic fructat. Mi se pare putin ca POEME( lancome) dar fara tuberoze.
Parca miroase mai bine in capac decat pe mine!

Cine mai vrea si face comanda pe 1st , rog a mi spune si mie !
teo, sa fie urmatoarea comanda midnight?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna!!

Sa stiti ca tot pe aici sunt chiar daca nu am mai scris. fetele parfumatele. Ideea a fost ca am facut o pauza la cumparaturile de parfumuri, dat fiind schimbarea unor prioritati in ale shopingului...dar se pare ca nu pot pentru prea mult timp.Si cum am inteles pe aici ca se vehiculeaza cuvantul "zeci" la nr de parfumuri m-ati facut invidioasa...

Ma declar indragostita in continuare de Wish...Aici chiar m-ai nimerit Dana, asta e esenta mea preferata cel putin pentru moment.

Inteleg asa din ultimele pagini ca vreti a comanda din nou in grup de pe 1stperfume si spuneti ca sunt ok produsele?? Sali asa spuneai in ultimul mesaj...

Daca faceti adunarea, ma bag si eu, as vrea 2 parfumuri - Lolita Lempicka pentru ca mi-a ramas acolo in suflet mirosul si nu vreau sa ii dau "delete" si as vrea Hypnotic Poison Dior ca il vroiam de mult si peste tot era scump scump...La Dior inca mai stau in dubii, ca am vazut ca nu au Elixir, parca asa spuneai Dana ca se cheama cel ce este parfum si nu apa de toaleta?

Dar de ce ne adunam in grup pentru comanda, ca nu mai stiu? Salvam ceva comisioane, nu mai stiu daca s-a discutat, va rog sa-mi reimprospatati si mie memoria.

Pupici revin.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TEO!!!!

Cu intarziere, dar am mizat pe ideea mai bine mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

De ce nu comandati direct de pe 1st? Nu am gasit ca nu ar livra in ro?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Tocmai am vorbit la telef cu babanu, printre altele i-am zis sa incerce sa faca in continuare comenzi pe 1st, ca "fetele tocmai se pregatesc de o comanda babana" !
A zis ca a avut oarecare probleme ( ce ti-a spus si tie, teo) si ca tr sa vb cu amicul din state, sa vada daca i-au deblocat banii retinuti, in functie de ce va zice si acela. A ramas ca mai vorbim.

carmena, vezi ca lolita a aparut in varianta tester si pe fragrancex, putin mai ieftin decat pe bigdiscount. Dar ai dreptate sa il vrei de pe 1st, este cu vreo 10 $ mai ieftin.

claujro, au probleme cu livrarile si in state , nu vreau sa ma gandesc cum ar fi in ro! desi nu sunt sigura ca trimit, cred ca nu !

Mergi la inceput

Cum stateam eu si ma gandeam asa mi-a venit in minte ca nu ar fi rau sa ma pregatesc si cu obligatiile pe care le mai am de sarbatori, daca tot vorbiti de comanda babana...Si cum comanda face cam o luna, sau cel putin asa am inteles, ar cam fi timpul sa ma gandesc asa este?

Ei si pentru asta, am nevoie putin de cunostintele voastre cele mai parfumate dintre parfumate -am de luat un parfum pentru o femeie in jur de 50 ani, corpolenta, eleganta in stilul ei, nu neaparat si al meu, dar mereu machiata si cu parul prea aranjat, cu o functie pe masura coafurii si a hainelor - nu vreau sa ii spun functia sa nu se considere spaga, pentru ca nu este, este "obligatie" tradusa printr-o atentie de Sarbatori. Si ar mai fi asa:
- femeie, 20 ani, cocheta, slabuta si f "trendy" - aici nu ne neaparat obligatoriu, dar parca as vrea sa ii dau asa o atentie parfumata - eu sunt innebunita sa primesc parfumuri si bijuterii si evident ca astea sunt primele idei in materie de cadouri

Ma ajutati? Teo mizez in special pe ajutorul tau, macar la tipa de 20 ani, ca e pe aproape de varsta fiicei tale...

Multumesc mult si pupici. Siti ca atunci cand incep sa scriu, nu ma mai opreste nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Azi mi-a venit comanda de la strawberrynet. Uimitor! In doar 9 zile! Dupa cum v-am zis, am comandat un EDT Murmure de 75 ml. de la Van Cleef&Arpels care miroase la fel de bine cum imi aminteam si un ruj Clarins nuanta caramel care, de asemeni, imi place mult. Totul cu numai 115 lei

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Carmena-eu pt o femeie de 50 ani mereu aranjata cum o descrii ma duce cu mintea la o femeie sigura pe ea careia ii place sa iasa in evidenta..cred ca i-ar place ceva mai tare gen Boudoir...dar daca vrei doar ceva placut ca o mica atentie as merge spre Ma dame JP Gaultier,J'adore de Dior sau un Lancome gen Poeme,Tresor sau Cinema de la YSL.
Pt tipa de 20 ani ceva mai modern Diesel fuel for life,Valentino Rock'n rose,Agent Provocateur ,sau ceva mai light de la Cacharel ex Anais Anais,Lou Lou,Noa...sunt multe posibilitati

Teo-probabil mi-ar place Narciso asta cu sigurantadar trebuie sa mai consum din ce am...azi m-am dat cu Boudoir si pot sa pun pariu ca miroseam cel mai tare din parcaree ff strong aproape ma face sa lesin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

parfumatelor va multumesc pentru urari iarasi si va spun ca vin din mall si am vesti !

din pacate nu am gasit midnight lolita nici la mall nici la ina center, explicatia tipelor fiind ca a fost o editie limitata si ele nu o au dar se "pufaise " o tipa cu lolita clasica si imi venea sa o mananc ce mai ...asa ca tipele ca sa ma linisteasca mi-au dat midnight poisson de la dior .

are notele de mijloc de la ELLE dar in dulcele stil al poisson-ului, este mai uniform decat elle (elle e mai sofisticat) si e mai "subtire" merge mai bine de iarna (eu pe elle il tin de vara de aer cald...cand e frig afara nu il gasesc potrivit) persistenta e buna numai ca la Mpoisson ...notele de baza raman prea "clasice" si cuminti ...

nu dezamagiti ! imi fac program pentru mall baneasa si pe la unirii pentru midnight lolita si de nu-l voi gasi EU il iau pe nemirosite mai ales ca azi am luat un "nas" de lolita !

TOTUSI PENTRU SALI pentru ca tu ai lolita eu nu -ti recomand sa ti iei inca un frate al ei de intragostit te vei indragosti sigur de el da ai sa fi cam "aglomerata" cu 2 parfumuri atat de similare ! trebuie sa recunosti ca la lolita lempicka sunt variatiuni pe aceeasi tema deci ...mai asteapta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
Concluzia : vreau sa comand in continuare de pe 1st, asa ca nu tr sa-l lasam pe babanu sa abandoneze comenzile de pe acest site.
Abia acesta este raiul parfumurilor, mai ieftin de atat nu se poate!

sali eu sunt de acord cu tine dar ai vazut ce a zis: ca i-au tras banii si nu i-au dat produsele (fiind iesite din stoc) si nu i-au innapoiat banii deci ...

Citat:
citat din mesajul lui sali
Cine mai vrea si face comanda pe 1st , rog a mi spune si mie !
teo, sa fie urmatoarea comanda midnight? [/purple]

sali nu stiu ! ca parca ai fi sora mea geamana(scriu ca vreau ceva si comand altceva!) adevarul e ca eu iubesc lolita (de parca numai pe ea ???????)si ma tenteaza tare sa -mi iau midnight pentru ca eu n-am nici o lolita si am auzit ca e varianta mai intensa a lolitei (deci e pentru mine !) si mai puternica si mai senzuala si vine iarna si vine craciunul ...

da sali tre sa ma "descarc" de niste parfumuri de ale mele care imi sunt dragi dar ...nu le vine randul la parfumat ... o sa anunt aici cine vrea ca le dau ieftin ca sunt incepute si unele mai consumate ca eu folosesc parfum nu le iau sa le tin ...uite imi vine in minte un amarige, giorgio, daliflor si inca ma mai gandesc ...si nu stiu de tom ford ce sa fac ...

Mergi la inceput