Ce parfumuri va plac? (18)
Raspunsuri - Pagina 18
sali spune:
TEO, mon amour , LA MULTI ANI ! 
http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3128546
Vezi cum faci sa ajungi sa mirosi Midnight, pt ca azi m-am dat cu Lolita ( mi-ai facut pofta aseara) si iar m-am indragostit de el, pentru a nu stiu cata oara...
manucu, elle si visit au fost tot de pe 1st?
elle este tester ? cu capac sau fara? ![]()
dana,
!
mephala, ai primit Ferre-ul acela comandat pe nemirosite?
rose, de tine nu intreb ( ca stiu ! ) iti spun doar ca imi lipsesti ! 
raluca30 spune:
Teo La Multi ani parfumati!
cu ce te-ai parfumat de ziua ta?
Ieri finul meu de 9ani a mirosit Miracle pe mine si mi-a zis ca vrea sa miroasa si el la fel de frumos cand merge azi la scoala ca e ziua colegei lui de banca
si i-am dat copilului Miracle sa cucereasca fata azi
..merge pe toate persoanele Miracle asta e slabut ,dar se pare ca place si cainilor si copiilor..eu renunt la el e prea slab,cred ca petrec toamna asta in compania lui Boudoir![]()
va pup fetelor
danamiha spune:
Sali, nu mai vorbi atata despre Lolita ca ma ispitesti
si eu vreau Hypnotic Poison Elixir
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danamiha Sali, nu mai vorbi atata despre Lolita ca ma ispitesti ![]() |
Inca n-ai vazut nimic !
Stai sa vezi cand va veni teo cu impresii de la mall despre MIDNIGHT !
teo, mi-am facut lectia, am citit despre midnight. E oficial. Este varianta mai sexy, mai senzuala, mai puternica , mai " de noapte" a Lolitei.
Am gasit si cateva voci care spun ca nu prea sunt diferente intre cele doua si ca daca il ai pe primul nu are sens sa il mai iei si pe celalalt, pt ca este acelasi parfum.
Dar cum eu oricum aveam de gand sa imi comand din nou Lolita , cand ar fi fost pe terminate cel de acum, nu pot decat sa ma bucur ca este cam aceeasi Marie, cu alta palarie, mai sexy asa........
dana, sper ca la Elixir sa nu fie aceeasi problema cu pulverizatorul ( pompita ) ca la Prada!
sanse spune:
La multi ani si de la mine Teo!
L-am pus si eu la mica pub. pe Prada ala de 80...Fac si schimb daca vrea cineva...Si cu Bvlgari noir la fel.![]()
Va pup
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
teo30967 spune:
parfumatelor mii de multumiri de urari si mii de scuze ca nu am ajuns in mall.
AM FOST LA INTALNIREA CU BABANU ! mi-a adus narciso si anglomania ! de pe 1stparfume.
acum informatii despre narciso care e tester : a venit cu un ambalaj similar cu cel de pe amazon, despre calitate persistenta nu pot spune ca tre sa-l verific vreo doua zile sa vad tine nu tine ...
aveam dubii cu anglomania : nu -mi placea "tipla" celofanul am impresia ca e prea subtire ...dar uitandu-ma la cutie vad ca literele sunt "grofate"(iesite in relief) deci ... poate e bun
de ce fac aceste precizari : e prima oara cand iau de pe 1stperfume si babanu mi-a zis ca nu stie cat va mai comanda ca sunt neseriosi a comandat i-au luat banii si la produsele iesite din stoc nu i-a trimis nici produsele nici banii ...si m-a intrebat : ati vazut ca pe site nu exista nici un nr de telefon ? "cucu" n-am vazut,eu am vazut in fata ochilor numai parfumuri si inca mai vad !
PROMIT CA AJUNG IN MALL PENTRU MIDNIGHT !
sali spune:
citisem ca 1st. sta foarte prost la partea de relatii cu clientii, eu stiam ca au telefon dar ca nu raspunde nimeni ! ![]()
Asta spun cei care au cumparat , am citit la BIZrate !
manucu, inseamna ca tr sa ne sune si pe noi zilele acestea? e aceeasi comanda in care a fost si teo?
teo, cum adica" poate e bun" ? ( zici de anglomania) .
Tu nu ai mai avut acest parfum? Nu il stii bine?
E ziua ta si te iert ca nu ai ajuns in mall ! 
cat despre babanu, daca noi ii vom comanda in continuare in disperare de pe 1st, nu va avea ce sa faca!
Numai asta nu ma mai ingrijora, ca nu mai primeste babanu comenzi de pe 1st! ![]()
![]()
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali manucu, inseamna ca tr sa ne sune si pe noi zilele acestea? e aceeasi comanda in care a fost si teo? |
DA am fost si eu cu ea dar nu stiu ce are ea ...
| citat din mesajul lui sali teo, cum adica" poate e bun" ? ( zici de anglomania) . Tu nu ai mai avut acest parfum? Nu il stii bine? |
sali sincer? e prima oara cand iau de pe 1stpefume ...sper sa nu fie teapa de asta am fost atat de atenta la ambalaj si la tot ...
il stiu pe anglomania f bine mie mi-e drag ...dar e tot spre masculin asa ...e si asta mai diferit de marea masa a parfumurilor...
NARCISO E BESTIAL ! IMI PLACE o sa fie bataie pe cateva din ele ...
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui raluca30 Teo La Multi ani parfumati!...........,cred ca petrec toamna asta in compania lui Boudoir va pup fetelor ![]() |
raluca multumesc esti draguta ! dar nu trebuie sa-ti "sacrifici" toamna asta ca sa te dai cu boudoir, tu ai alte preferinte ...dar pot sa ti recomand cu caldura narciso e tineresc si f modern si e adorabil, desi puternic CHIAR cred ca ti-ar placea si tie !